Toto muzstvo je vyhorene. Nevidim tam iskru, emociu, radost z hry. Po goloch silene usmevy, asi ani medzi hracmi nie je dobra chemia. Tazko sa bude vyhravat, ked v kabine je dusno.
Jedina radost v tejto sezone su mladi hraci, najma Pedri, Fati a Dest. Konecne je spat Ter Stegen, ten nam bude opat zachranovat kozuch. Pjanic tiez v pohode, dobre okamihy ma aj Dembele. K Messimu sa nejde vyjadrovat, je to PAN FUTBALISTA, ma ale zle obdobie.
Ale zvysok je katastrofa. Bud na to nemaju, alebo sa im nechce, alebo neviem kde je problem. Vcera ma vytacal aj Alba, Griezmannove spalene tutovky je skoda komentovat, Lenglet pre mna absolutne nie je clen zakladnej zostavy.
Pokial sa nezobudia, tak buduci rok Europska liga.
Ja by som to tak čierno nevidel, ale s jednou vecou súhlasím...Lenglet. Povedzme si úprimne, ten hráč na to nemá. Je pomalý ( tým pádom, keď horí tak hrá nečisto), nedôrazný a počas jeho pôsobenia u nás som si nevšimol, že by mal nejaký svetový prehľad a organizoval by našu defenzívu, neprejavuje na ihrisku ani nijakú výraznú osobnosť. Lenglet nemá nič čím by zaujal... niečo pri čom si poviem „wau tak tento hráč je zaujímavý.” Neviem, či niekto zdieľa tento názor so mnou...ale v tomto smere je priemerný. Nepridáva našej hre žiadnu pridanú hodnotu. Ukázalo sa to včera, hneď po jeho striedaní sme dostali gól. Bol ďaleko od hráča a už nedokázal zareagovať ( “strážil” toho hráča, ktorý strieľal prvý a Ter Stegen ho dokázal vychytať, ale druhá vlna ju dorazila). Po tejto akcii mi napadlo iba jedno: Prišiel, neustrážil, inkasoval. Osobne by som sa rozlúčil aj s ním aj s Umtitim. A snažil by som sa stoj čo stoj vytvoriť stopérsku 4 Pique, Arujo, Garcia a Upamecano. Garciu asi získame a nebal by som sa zaplatiť aj 60M za Upamecana. Ten chlapec je budúcnosť. Pique by pri nich nejaké dva roky rotoval a potom by sa na jeho miesto kúpil nejaký solídny stopér. Povedzme niečo ako Vermaelen (on bol svetový, škoda zranení). Toto je taký dalo by sa povedať ideálny scenár, ako si predstavujem našu defenzívu v budúcnosti.
Dest sice vypracoval pár šancí, ale první poločas několikrát hořel dozadu. Několikrát mu po jeho straně soupeř utekl. Messi sice pár šancí měl, proměnil penaltu, ale těch míčů co ztratil bylo až příliš. 5,6 pro Griezmanna je až moc...
Toto hodnotenie je absolútne prehnané. Všetci hráči hodnotenie minimálne o 1,5 menej iba Ter Stegen 10,0. A pokiaľ to bola reakcia na znižovanie platov, tak to sa máme na čo tešiť v ďalších zápasoch. To asi zažijeme nejedno nemilé prekvapenie zo strany prístupu a nasadenia hráčov na trávniku.
Dembele vcera neztratil žadny balon a hral vyborně .Naopak Pedrimu se vubec nedarilo ,prakticky co dotyk s balonem,tak ztrata.Hra celkove strasne pomala ,opet ty nestastne nahravky a pomaly prechod do utoku a do plnych .Co mi hodne vadi,kdyz si prihravaji ,tak kazdy fotbalista po prihravce podrzi balon na dve tri vteriny a pak ho posle zase opet do strany .Diky tem par sekundam se obranci vzdy staci presunout a vyplnit prostor a tohle se neustale opakuje.By me zajimalo,jestli to nekdo vidi take tak .Zadna prekvapiva nahravka ,zrychleni hry .A na to,ze davaji vetsinu nahravek na jistotu ,tak obrovske množstvi ztrat
Bohužel to přidržování míče je u náš zažité v systému. Jenže ti hráči nepochopily že už tu není Xavi -Iniesta a ve formě hrající Busi. Kteří i když přidrželi míc v sekundě dokázali vytvořit golovku nějakou průnikovkou.
Niekto z našich dal gól hlavou po dlhšom centri? To asi jedine chválim, zvyšok priemer.
Ako to Griezmann robí, že hra tak zle a mimo? Ved on nevie ani trafiť loptu, občas vyzerá, ako keby ani nechápal, ako sa ta lopta správa - urobí totálne od veci pohyb, aký vidno tak možno u malých chalanov.
Kus precenovane hodnotenie Messiho...v sobotu v Alavese patril medzi najslabsich hracov na ihrisku(urcite slabsi ako Griezmann) a vcera zase nic poriadne
nepredviedol a tiez nepremiena tutovky!!!Musi odist cim najskor,urobit mu rozlucku a adios Messi!Zacina byt brzda Barcelony a nech skonci uz,chcem si ho pamatat ako hviezdu a legendu...
Nevadi,je to o nazoroch,aspon podla nich vidis kto ma este stale klapky na ociach...lebo tolko strat lopt co dokaze Messi v poslednom case,tak to je uz pfuuu....vela!!!Je to futbalovy boh,ale musi sa aj on predsa vidiet ako hra...
Tu vy žijete niekde v iných sférach :DDD
Však si pozrite štatistiky Messiho v zápase. Už konečne prestaňte sledovať len góly a asistencie. To fakt ste tu poniektorí až tak mimo z toho ako sa hodnotí výkon hráča v zápasoch?
Nie je tu žiadny strelec okrem Messiho v tíme schopný strieľať góly. (Griezmann ani v top forme toľko gólov koľko Messi dá v priemernej sezónny nedá) a nechať všetko na mladých je hotová cesta do pekiel. Nehovoriac o tom že takýto obrovský tlak a zápasové vyťaženie tých chalanov zničí.
uz sa prosim vas spametajte, vyhanate hraca co pre tento klub obetoval vsetko po piatich zapasoch. Vam drbe messi aj so zlou formou je na ihrisku najlepsi ci uz technicky aj prehladom a silovo proste aj ked uz je starsi stale ma vykon v tom utoku ako ani mladici a ako jeden z mala neni dosraty tu loptu potiahnut a skusit nejaku klucku uz do riti sa spametajte roSaldo dal minuli rok 8 golov za sebou z penalty a hral hovno ale vsetci ho oslavovali chapem fanusikovia RM a juve su fanuskovia iba golov ale to som necakal ze ani tu nebudu vediet ludia ocenit messiho prieniky hoc nie vzdy podarene.
to je sila ako tu poniektorí hejtujú messiho,aj ked sa mu zatial nedarí tak ako inokedy ,tak je aj tak jeden z najlepších na ihrisku. podržanie lopty,prihrávky atd. to že mu brankár vychytá šance je akože problém?? si myslíte že súperov brankár prišiel z nejakej dediny???ako beriem aj hlúpe názory ,ale kecy že messi brzdí mladých hráčov je na smiech
zasezase absolutne ma nechápeš čo píšem a ako to myslím o Leovi . To je ale v poriadku ja ti to neberiem. Aj ty musíš existovať. Nie som fanatik ani honič jedného hráča . Nespievam tu ani neomielam dookola Puiq, Dembele.
Messi brzdí mladých to nemyslite vážne,odíde a potom uvidíte aká brzda nastane v barcelone stred tabulky toto mužstvo bohužial na viac nemá,vadil vám Sua jeho plat,že vám nevadí hlavná brzda Griezman za dva krát taký plat v porovnaní s jeho výkonmi,že vám nechýbajú Suove goly,teraz tíško čakajte ,že vám ich nastriela drevák Griez,no nedočkáte sa,to viem s určitosťou povedať už teraz.
Když to tady člověk čte (od čtenářů), tak mě připadá občas přijde, že v týmu nechcete obyčejný smrtelníky, ale nad lidi,bohy . Nic není dost dobrý... :-/
Ono kdyz se podívaš na Dortmund,Manchester,Bayern,Liverpool ,tak zjistíš ,že všude tam hraji obyčejni smrtelníci ,ale ten fotbal je uplne jiny ,přechod do utoku jak z jine planety .Když nepočítám včerejší zápas,tak naše hra má velka zlepšení,jak proti Realu ,tak Juventusu ,tak i druhy poločas s Alavesem.Ale včera fakt špatný
Jedina radost v tejto sezone su mladi hraci, najma Pedri, Fati a Dest. Konecne je spat Ter Stegen, ten nam bude opat zachranovat kozuch. Pjanic tiez v pohode, dobre okamihy ma aj Dembele. K Messimu sa nejde vyjadrovat, je to PAN FUTBALISTA, ma ale zle obdobie.
Ale zvysok je katastrofa. Bud na to nemaju, alebo sa im nechce, alebo neviem kde je problem. Vcera ma vytacal aj Alba, Griezmannove spalene tutovky je skoda komentovat, Lenglet pre mna absolutne nie je clen zakladnej zostavy.
Pokial sa nezobudia, tak buduci rok Europska liga.
On by už nemal hrať celý zápas
Ako to Griezmann robí, že hra tak zle a mimo? Ved on nevie ani trafiť loptu, občas vyzerá, ako keby ani nechápal, ako sa ta lopta správa - urobí totálne od veci pohyb, aký vidno tak možno u malých chalanov.
nepredviedol a tiez nepremiena tutovky!!!Musi odist cim najskor,urobit mu rozlucku a adios Messi!Zacina byt brzda Barcelony a nech skonci uz,chcem si ho pamatat ako hviezdu a legendu...
ale vek nezastaví tak ako aj iniesta, alebo xavi hernandez
Však si pozrite štatistiky Messiho v zápase. Už konečne prestaňte sledovať len góly a asistencie. To fakt ste tu poniektorí až tak mimo z toho ako sa hodnotí výkon hráča v zápasoch?
Nie je tu žiadny strelec okrem Messiho v tíme schopný strieľať góly. (Griezmann ani v top forme toľko gólov koľko Messi dá v priemernej sezónny nedá) a nechať všetko na mladých je hotová cesta do pekiel. Nehovoriac o tom že takýto obrovský tlak a zápasové vyťaženie tých chalanov zničí.
Nech sa ti darí
aj tebe nech sa darí