puig nebol zapojeny do hry?? som to videl naopak:) mingueza bol super a dest takisto. dufam sa uz ronie konecne spamätal a necha hrat hlavne mladych. konecne energia v zalohe odchodom pianica, chlalani sa chceli ukazat a podarilo sa im to. len tak dalej!
to neustale nasadzovanie Pedriho do kazdeho jedneho zapasu a este k tomu do zakladu sa mne osobne vobec nepaci. s takymto mladym talentom treba umne pracovat, a nie ho silou mocou pchat vsade a vzdy kde sa da, duplom na kridlo kde je velmi slaby. Len aby chlapec nevyhorel z tolkeho hracieho casu
Pedriho kľud v ťažkých situáciách pred superovou šestnástkou je niečo úžasne,za mna bol včera najlepším záložníkom. V jeho veku hrať každý zápas je podľa mňa dobre,sú to extrémne skúsenosti ( a je očividné že si to zaslúži,včera nestratil podľa mna jednu loptu,radosť na neho pozerať)
Dest čo tvoril hru cely zápas a bol pri každej jednej akcii ktorú barca mala má skoro rovnaké hodnotenie jak Tono ktorý odohral priemerný zápas, čo by mal útočník s takou cenou robiť každý zápas, nie raz za 200 minút..
Dest najlepší, veľmi dobre aj Braithwaite (pekne kopol tu penaltu), Mingueza spoľahlivo, ukázal sa dobre. Puig, Alena tiež ok, Griezmann si konečne spracoval loptu v 16tke, aj keď iba gól ho zachránil od horšieho hodnotenia.
Slabší boli Lenglet a Firpo.
Dynamo bolo veľmi slabé, tie plány o tej novej Superlige asi fakt majú zmysel.
Tak Coutinho nedávno byl na marodce + nehrál na své pozici tam hrál Pedri. Věřím, že za cca 2 týdny už to bude mnohem lepší a taky musí hrát více ze středu hřiště než kolem levé lajny.
aaa tunno a jeho depka z Coutinha na středu :-) Pedri nemusí hrát každý zápas. A věřím, že Messi se s Coutinhem na středu vyhoví, aby tam měli dost prostoru stejně jako to uměl s Iniestou. ;-)
Souhlas, byl jak utrženej ze řetězu :D, myšleno v nejlepším slova smyslu. Doufám, že už ani dobrá rozkuřovačka nepomůže Robertovi zpět do základní sestavy...
mne sa to vcera pacilo ... o par rokov: Ter Stegen - Dest, Mingueza, Araujo, Balde - DeJong, Alena, Riqui Puig - Ansu Fati, Pedri, Trincao... chyba mi tam sice hrotovy zabijak, ale mozno by sa tam dal nejaky dokupit
Zrejme sa viaceri zhodneme ze Pjanic bol zbytocny nakup. Kvality ma, nevravim ze je zly ale zabera miesto mladsim, dravejsim. Zatial neprinasa do hry nic specialne co by tim na ihrisku potreboval. Ale ktovie, mozno sa to casom obrati :) Lenglet je sice kvalitny obranca ale za to velky pruserar, v kazdom zapase ma momenty kde sa modlime aby nepiskli penaltu, pripadne nedostal cervenu, snad sa chlapec uvedomi. Mensi trn v oku je Griezmann ale aj tak sa mi tento tim paci a idu dobrym smerom. V lige to sice este nejde podla predstav ale je tam vela novych hracov a hraju pekne, maju ambicie. Do buducna tomuto timu verim :)
Bleskovky
20 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Slabší boli Lenglet a Firpo.
Dynamo bolo veľmi slabé, tie plány o tej novej Superlige asi fakt majú zmysel.