V prestavbe jedna ale tie góly po chybách a následne z toho prehry s tým nemá nič spoločné a to spravili hráči čo hrajú za barcu dlho mohol to pomenovať presne barcelona prehrala zápasy svojími chybami
To čo akože chceš povedať, že v mužstve v prestavbe musia robiť chyby, len nový hráči? Že takú sprostosť vôbec napíšeš a sa čudujem, že to vôbec niekto lajkne ?♂️
Nie tým som chcel povedať ze to spravili hráči od ktorých to nikto nečaká a nie mladíci robili hrúbky po ktorých sme prehrali... robili to nie v jednom zápase túto sezónu
"Barcelona nemá krízu, je to mužstvo v prestavbe" konečně někdo, kdo má oči otevřené. Ano byli tam i chyby, které nemají nic společného s přestavbou, ale chyby ke sportu patří...bohužel u oblíbené týmu ...super u soupeře.
V přestavbě tým sice je, ale v takové, která nedává vůbec smysl. Pokud se jedná o nějaký druh přestavby respektive o přestavbu kádru, který by měl v blízké budoucnosti dominovat španělské lize, tak by už součástí té obměny tedy té zmiňované přestavby nemělo být několik hráčů, co má poměrně velkou část minut.
Dle mého je problém, že se nedělá klasická přestavba od 0, ale zároveň je to Barca a čeká se od ní tituly, takže to řeší polovičně i s hráči, kteří jsou dá se říct impact hned, ale bez budoucnosti.
Reekwon Nemôžeš predať celú základnú zostavu a kúpiť si novú. Prestavba ide správnym smerom dlhodobo sme potrebovali krídla dnes máme 3(Trincao,Fati,Dembele) po odchodoch Xaviho a Iniestu sa hľadajú kreatívny zaloznici bohužiaľ nie vždy to víde (Coutinho Arthur) na stoperovi nám rastie Araujo bohužiaľ zranenie ale stále je veľmi mladý a potrebuje ešte čas. Klub je vo vážnych finančných problémoch myslím že priestor na nejaké manévrovanie na prestupovom trhu je minimálny keďže aj mnohé ďalšie kluby nemajú peniaze na rozhadzovanie takže konieckoncov musíš hrať s tým čo si nadobudol v minulosti keďže naši hráči s ich zmluvami sú momentálne nepredajný.
Ale je možné dávať ešte viac priestoru odchovancom. Napríklad Mingueza nemusel ísť dole po tej chybe, veď za to nemohol, že spadol. A mohol hrať už aj skôr miesto veľkých mien, nie až, keď to bolo nutné. Detto Puig, Aleňa, Dest tiež mohol hrať viac, Messi nemusel hrať toľko, Firpo mohol hrať viac.
Súhlasím no je potrebné si uvedomiť že sme stále len v prvej polke sezóny v lige sme odohrali do teraz 10 stretnutí uvidíme ako bude vypadať základná zostava napríklad vo februári alebo marci dúfam že si v sezóne hráči ktorých si vymenoval ešte dosť zahrajú
Aj prestavba ma svoje fazy. To, ze tam stale hraju veterani, je sucast prveho kroku z mnohych. Ved kolko trvalo Kloppovi vybudovat Liverpool? Ved pod nim hral este Skrtel a ten tam uz roky nehra
Preferoval by som aj ráznejšiu prestavbu. Možno ak by bola ráznejšia, tak by to bolo aj s výsledkami lepšie. Preto ako odôvodnenie slabšej formy by som akceptoval skôr to, že prestavba je mierna, ako to, že prestavba vôbec nastáva.
Tak Coutinho je ešte z tých mladších. A možno som aj ja také tvrdil, že Coutinha miesto Trincaa, ale to s realistickým ohľadom na to, že Koeman asi veľmi nerád stavia Puiga.
Lenze ide o to, ze proti Juventusu bude hra otvorenejsia. To je vhodne na rozohranie pre kridlo ak Trincao, Konrad, aj Pedri.
Zato Coutinha ak tak len na 10ke ako jedinu 10ku. Aj hrot nam treba
Tak z nich si myslím, že len Trincao je krídlo, a naviac sa mu teraz ani nedarí, no lepšie než žiadne krídlo. Na podhrot by som dal Griezmanna, ukazuje sa ako lepší ako Coutinho.
nie, nie, Andrea, ty sa tomu nerozumieš. Opýtaj sa odborníkov na forcabarca, oni ti povedia, že mužstvo nie je v prestavbe, že Koeman je žobrák, že Messi je najväčší problém Barcelony lebo nemá každý zápas bilanciu 3+3 atď :)
Messiho bilancia (ako si to pamätám): 0 gólov z jeho rohov - prekonaný Aleňom, ktorý ich kopal iba zopár. 0 gólov z priamakov - prekonaný nikým, keďže ak tam je on, nikto iný ich nekope. Asi iba jeden gól zo strely na bránu. Rád by som ho videl odstaveného od štandardiek, minimálne.
Odbornik Koaman dava hracov mimo poziciu aj ked vsetci ti konkretni hraci posledne roky potvrdzovali, ze tam neuhraju. Zrazu sa stazuje na tlacovke, ze nemoze hrat naraz "s 5timi 10tkami" (aj ked to robi), ked mohol jedneho z nich predat, tak to stopol.
Presne tak. Véd takéto tlačovky sú známe tým, že na nich každý hovorí to, čo si naozaj myslí a určite nikto nebude odpovedať diplomaticky, alebo nevyslovi žiadne všeobecné frázy.
Nasalame, preboha veď ty máš 27 rokov, nekomentuj ako 12 ročné decko (sorry 12 ročný chalani ak som sa vás dotkol :-) ). Neverím, že si jeden z mála tu, ktorý vidí problém v tom, že hrá Messi a že nehrá Puig. Každý vidí, že bez Messiho hry by sme boli úplne dole, tiež že Puig proste ešte nemá na to aby hral základ u nás. Pozeraj tie zápasy poriadne
Zato Coutinha ak tak len na 10ke ako jedinu 10ku. Aj hrot nam treba