Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-12-09 21:06:50
Výborný článok. Ale tá liga majstrov sa dá ešte zvládnuť. Vymeniť Koemana,a zmena systému a budú sa nás znovu báť.
2020-12-09 21:09:22
Mal by som jeden malý komentár. Do tohoto zápasu som podporoval Koemana, bolo to kvôli tomu že som si hovoril hej prehrali sme lebo sme nevedeli premeniť šance, jednoducho sme mali smolu, mužstvo je v prestavbe, Koeman potrebuješ ešte čas a podobne. Ale po tomto zápase tomu absolútne neverím, že pod Koemanom sa mužstvo zlepší.
Tým dôvodom je to, že Barcelona hrá bez nápadu, bez taktiky. Videl som na Juventuse, že sa stále snažia o to aby robili nejaké naučené veci, naučené schéma (aj keď nie vždy im to vychádzalo). Barcelona absolútne žiaden naučený nápad, všetko na štýl niečo niekto vymyslí.
Koeman mi príde ako tréner bez nápadu, bez naučených taktík a schém. jediná automatizovaná taktika je, že Messi prenesie hru do nábehu na Albu a ten mu to posiela späť na nohu (ale to je niečo čo funguje už niekoľko rokov). Barcelona okrem rozostavenia nemá nič nové.
2020-12-09 21:28:43
Nevím no já tam vidím spoustu lepšího. Ano výsledky nejsou optimální, ale hra je o dost líbivější na to, že je tam spousta hráčů co teprve začíná na top úrovni hrát. Ani bych nespočítal kolik zápasů pod Valverdem bylo !!uspávání hadů!!. Tam stačilo si u toho schrupnout vzbudit se na konci zajásat nad vítěstvím 1:0 a ziskem 3 bodů a to bylo všechno. A to měl k dispozici ve formě hrajícího Messiho, šutera Suaréze spolehlivou dvojici vzadu Piquého s Umtitim a tak dále.
2020-12-10 00:09:12
Vim ze z gauce to je snazsi ale ja tam videl tolik moznosti vepredu. Proste jsem se vzdy vzil do hrace co mel mic a premyslel nad tim co bych udelal ja. A najednou clovek vidi ty volne hrace a ty moznosti ale porad je to jen kopani kolem 16. I hraci bez mice, kolikrat staci udelat dva kroky od souperova obrance a zacit nabeh ale nic z toho se nedeje. Nerikejte mi ze ti hraci to taky nevidi. A kdyz uz prisla nejaka prihravka do behu tak ten hrac vypadal ze s necim takovym vubec nepocital, jako kdyby byli zvykli dostavat vse primo na nohu, zadne premysleni dopredu. Proste mam prostor tak udelam nabeh a na to utok automaticky reaguje stejne, maze dopredu a nabiha, hleda prostor. Ne ze dest dostane paradni prihravku, maze jak vitr, uz je pomalu na urovni rohoveho praporku a v 16 ani jeden nas hrac...co to kurva je? co oni chteji vlastne hrat? Ja to nechapu.
AndreasGerardi Premium
2020-12-10 07:10:08
Jhonys, tvoj nazor plne akceptujem ale absolutne sa s nim nestotoznujem. Suhlasim, ze prvych 20 minut to bol bolehlav. Ale !!! Hned v prvej prilezitosti ktora ani neskoncila strelou Juve dostal penaltu. Opat sa mozme bavit, ci to bola chyba Arauja alebo rozhodcu. Lenze takyto skori gol po penalte a este aj nie celkom priehladnej na psychiku jednoducho dolahne. A po poslednych zapasoch uz vonkoncom. Ako druhe by som uviedol ze Messi mal 11!!!!! striel do priestoru brany kedy aspon polovica mohla a mala skoncit golim , ked uz vacsina hracov do vylozenych pozicii prihrava prave Leovi lebo Messi. To je podla teba nedostatok sanci ?? Alebo, taktika kedy si sancu nevypracujeme ? Pjanic mal za zapas viac striel spoza 16 ako Busquets za velu karieru. Opat sa mozme bavit, ze nemieril presne, dolezitejsi je vsak fakt , ze vystrelil!!! A nie raz. To tu tiez nebolo dlhe roky a vela z nas po tom volala. Juventus sme druhy polcas k nicomu nepustili. Je sice pracdou, ze uz mal Juve nahraty vysledok, ale fyzicky sme ich dokazali ubehat aj v 80 minute kedy si nevedeli prihrat na 5 metrov. To tu tiez uz roky nebolo. Treba to brat pozitivne. Ja som naopak spokojny. A tak ako som hovoril pocas Valverdeho, ze radsej dat sancu mladym a hrat pekne ako vyhravat titul ale s hrou, na ktoru by som najradsej zabudol.