Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-12-20 12:26:12
Sto% pravda. Celý svet to vidí. Za jeho príchod by mali Bartomeua trestné stíhať. Takto pochovávať klub je hrozne, ale nejaký senilny dedo je s Koemanom spokojný.
2020-12-20 12:27:50
Bez terstegena by Barcelona bola ešte nižšie aj keď mal nejaký ten kiks ale žiaľ Messiho sem nepočítam ten hra ďaleko za svojimi možnosťami bez ľahkosti emócií bez chuti a ani zďaleka nieje pilier mužstva.Prave naopak dakedy má človek pocit že keď nehral hra bola svižnejšia aj góly padali.Staci sa pozrieť na messiho štatistiky a vidime že sú len priemer ligy a to je najlepšie platený hráč súťaže.Vcera to len dokladovala penalta ktorú nedal a len zo šťastím sa dostal ešte k tej dorážke.
2020-12-20 12:39:48
"Barcelona se topí a Koeman jí dál drží hlavu pod vodou" To je zase hnůj :D tým v přestavbě. Tým v prdeli díky pánům Barto, Valverde (který sral na mladý hráče). Barce se oddaluje ligový titul? No jo, tak letos ho nevyhrajeme no. To snad není konec světa. Až se zase zajedou nový hráči, tak se zase začne vyhrávat. Jen Idiot by mohl chtít za řekněme 30 let 30 ligových titulů. Furt se nedá vyhrávat. :-/
2020-12-20 13:37:12
Martin obcas udela nejakou blbost?ved neni pradsa zapasu kedy este neurobil blbost,nejak si nespominam, ze by mu vyslo striedanie, nehovorim o tom, ze ci vie aky styl hrat a nasadzovanie zakladnej zostavy?to je hotova zabava a ktosi pise ze sa este preberie pod novym vedenim?to by z neho musela najprv vyprchat pycha.Tento trener nam je a bude platny, ako zaplata na nove gate.
2020-12-20 13:47:30
Čo sa striedania týka už hrozne dávno tu nebol tréner ktorý vie ako na to. Ani Valverde ani Setien v tom nevinikali a čo sa týka Koeman tešili sme sa na šance pre mladíkov no asi nie pre všetkých. Osobne spory nemajú na trávniku čo robiť to by mal ako tréner vedieť
2020-12-20 14:05:30
Stál bych za Koemanem, kdybych u něj viděl nějaký systém, kterého se průběžně drží a srážela by nás pouze špatná efektivita nebo individuální chyby hráčů. To by se vše dalo pochopit kvůli velkému počtu mladíků v týmu a přestavbě. Ale je to jinak. Koeman nasazuje vepředu hráče podle jména a tržní hodnoty, je úplně jedno, že si překážejí a všichni hrají ve stejném prostoru, hráči si sobě vyloženě překážejí a motají se zleva doprava. Je to komické, člověk ani nedokáže říct, kdo hraje jaký post, protože všichni jsou všude. Jedním slovem chaos. Koeman roztočí před zápasem ruletu a podle toho to tam nasází a doufá, že něco vyjde.
Nejlepší zápasy jsme předvedli vždy, když jsme hráli s křídly. OK, není Fati, není Dembélé, ale je tu Trincao a Konrad. Sice dva poslední jmenovaní žádná sláva, ale dokáží rozhodit soupeře, ale hlavně vytvořit prostor pro desítku uprostřed hřiště, ať už Messiho, Coutinha či Griezmanna. Ale ne, Koeman tam poslední tři jmenované nasere všechny a překážejí si.
Už i jediný hrot v týmu začal dávat na levé křídlo, takže já už jsem ztratil veškeré pochyby o tom, že Koeman ví, co dělá. Teď už si tím jsem jistý.
jirkam Premium
2020-12-20 14:29:18
Koeman,, by měl jít trénovat repre Vatikánu a ne Barcu,když pro něj nejsou důležité fotbalové schopnosti (viz Puig) ale jen jeho nějaké "morální kritéria " ,ujeté
mito669 Premium
2020-12-20 14:32:41
To je tu zase trénerov ?
8JK8 Premium
2020-12-20 14:57:05
Bože to sú zase hovná tieto články (pardón za výraz) nakoniec tu budete vyplakavať aby sa vrátil Valverde. Samé negatíva ak ste čakali po posledných troch sezónach že príde nový tréner a s absolútne nezmeneným týmom budeme bojovať o titul ste naivný glory hunteri. Nehovorím že je Koeman bezchybný a veľa chýb ide aj za ním no ja vidím aj pozitívne stránky. Každá prestavba potrebuje čas. Počkajte s kritikov aspoň do konca sezóny prosím. Vždy som bol hrdý že fandím Barcelone a fanúšikom Realu som sa smial že vyhadzujú trénera každého pol roka po pár zápasoch. A teraz tu máme 3. trénera za necelý rok a už sa vyhadzuje je mi tu z vás na smiech. Je naivné si myslieť že momentálne nám pomôže zmena trénera keď sa deje v klube čo sa deje. Setien dostal pol roka, Koemana by ste už najradšej vyhodili, týmto tempom dostane Xavi mesiac a nazdar.
2020-12-20 16:34:15
Čím skôr ho treba vyhodiť lebo tento chlap sem od začiatku nepatrí. Do volieb to môže zatiaľ miesto neho potiahnuť Henrik Larsson.
2020-12-20 23:07:28
Borci, když to tady čtu, spousta z vás musí mít pěkně zkur... život, jenom nadávat na všechno a všechny,asi vám tady můžu říct jen, pěkně vánoce a Barca 4ever.. Čus...