Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-01-04 00:00:24
Úplný súhlas v koncovkách by sme sa mali oveľa zlepšiť a využívať čisté šance aby sme sa závere nemali strachovať o výsledok lebo už dlhší čas sa musíme obávať o výsledok a strácame body Visca el Barca!
2021-01-04 00:42:08
Akoze proti Barcelone sa betonuje v 98% zapasoch uz dlhe roky cize ja neviem preco treba furt opakovat ze je to tazke lebo super brani hlboko. Tim ako Barcelona si s tym musi vediet poradit,takto sa betonovalo proti nim aj ked vyhravali 4-0 proti takymto timom v minulosti. Rozdiel je ten ze tam vedeli zahrat rychlu kombinaciu a prejst 1v1 . Tato barca je spomaleny film a zaspala dobu s tou taktikou. Si myslia ze to sa da hrat donekonecna
2021-01-04 12:27:10
Áno strely na bránku nejdú no problém vidím možno pre niekoho konšpiračne niekde inde. Vôbec nevedia že prihrať v správnom okamihu je dôležitejšie ako skúsiť vystreliť. Stále tvrdím že sa hrajú na individuality. Každý chce dať gól skôr za seba než za Barcu. V tomto zápase Dembele pracoval skvele ale koncovka hrozná. Pritom mohol prihrať aspoň na tri góly. Leo to vie ale rovnako je nervózny ak neskóruje on sám no v tomto zápase mi vadilo že prehliada Desta ktorý bol voľný. Je to zapríčinené jeho ťahom cez ľavú stranu no i tak by mal využiť obe krídla. A hlavne Braithwait si musí uvedomiť že za góly ktoré dával musí ďakovať spoluhráčom viac ako sebe ale nato asi prišiel v minulom i v tomto zápase. Samozrejme snaha behať je no behať bez myšlienky je na prd.