No až tak veľa sľubných záložníkov tam nie je. Po odchode Busiho a možno aj Pjaniča bude treba niekoho asi dokúpiť. Viacerý tu majú predstavy, že kľudne môžeme hrať len s odchovancami do 21 rokov, ale to nejde. Za mňa jedine Moriba vyzerá naozaj sľubne, ale ten má ešte tak rok, dva čas na prvý tím.
Orellana, Lucas, Nico, Sarsa by na to taky mohli mít. Po odchodě Busiho by ta záloha měla být Puig- De Jong- Pedri a na lavicce mas Alenu a někoho z tehlech. Za mě supr.
Momentálne tých štyroch čo si vymenúval ešte nemajú na prvý tím. Puig-de Jong-Pedri je dobrý základ, ale skôr nám chýba fyzickejší hráč a taký sa bude musieť kúpiť.
No to by mohl být ten Moriba pravé. Ten má skvělou fyzičku a i umi s balónem. Na podzim se mi sice moc nelíbil ale tak byl po zranění atd. Sarsu bych chtěl hodně vidět a Lucas s Nicem zaznamenali letos velky progres. Jinak ty sledujes béčko?
Nicméně nejakej hráč jako Vidal by se určitě hodil, ale já bych radši bral hráče z becka co to dá. Když si vezmes tak Araujo a Mingueza taky byli jen ,,prumerni” mladíci. Pak by se uvidelo kdo se chytí a podle toho bych postupoval dal. Teď by si šanci nejvíc asi zasloužil Collado.
Ilaix Moriba je reinkarnacia Yaya Toureho do slova a do písmena. Lenže mi žijeme 10rokov spat a budeme musieť znova dostať výprask aby sme si znova otvorili oči a začali stavať správnych hráčov. Fakľa vyhoreta busquets čo previedol proti Bayernu ..... tomu sa nebudem radšej vyjadrovať a stále hra základnú zostavu je to nesprávne
Souhlasím s tebou... taky bych daleko radši využíval akademii. Ročník 2004 je údajně nejsilnější za poslední roky, takže snad dostanou sanci borci jako Ilias, Gavi atd
Záložníkov stále menej a menej. Bol by som zvedavý keby zase Koeman vyskúšal 3-5-2 ale miesto Albu by hral Konrad. Viem, že to nieje úplne jeho pozícia ale nemal by tu až toľko obranných povinností ako klasický LB.
V tomto zapase potrebujeme centre a nabehy za obranu v com je Alba skvely, toto neni zapas na skusanie hraca ktory v tejto sezone este nenastupil ani len z lavicky
Keby ste sa lepšie pozreli tak Koeman ma už zakladnu 11 pripravenu deň vopred pozrite si toto video hraju tam spolu hraci ktory budu hrať zajtrajsi zapas aby sa zahrali https://youtu.be/...
Busquets znížiť plat, znížiť minúty. Ale stále platný hráč do niektorých zápasov a hlavne odovzdať skúsenosti. Busi nikdy nebol rýchly, ale že by nemal už čo ponúknuť to nesúhlasím. Zbav sa ho a čo bude v zálohe? treba mať aj lavičku a na rotovanie, hádam nechceš celú sezónu rotovať len s mladíkmi. Do určitých zápasov je to stále platný hráč. Len on by mal ísť už riadne dole s platom, ak chce zostať
Práveže by sa on mal rotovať z mladíkmi zatiaľ hra 15rokov základnú zostavu bez ohľadu na jeho výkony. Tuto sezónu je úplne stratený a stále hra každý zápas základnú zostavu na hlavu celé .
Stymto nemá nič spoločne Suarez nám nechýbajú zaloznici problém je v tom že hráči ktorý by mali hrať základ sedia na lavičke lebo nemáme gule riskovať a radšej dáme všetko na "istotu" a vždy to aj tak dopadne.
Problem je, ze ta istota je istota akurat tak priemeru, obcas super vykonu, kedze ti hraci su naozaj skveli futbalisti, akurat uz nestihaju tempu moderneho futbalu a hlavne futbalu mimo Barcelony, ktory sa zmenil, zatial co Barca zaspala.
Radsej treba zariskovat. Lenze pytam sa, dokedy to bude riskovanie? Ked tym mladikom vyjdu 2-3 zapasy po sebe, uz by som o tom nehovoril ako o risku ci nahode, ale o potvrdeni, ze si zasluzia hrat a prostrednictvom tej hry, kedze ta im da 10×viac ako trening, im dat moznost posunut sa este na vyssiu uroven.
Potrebujeme už konečne nového prezidenta z totálnou víziou a projektom , a potom začneme naberať smer a grády ! Len musíme vyčkať a znova budeme inšpirácia pre iné veľkokluby ako predtým teraz sme terčom memes ale veď na psov dôjde mraz budú ešte oni plakať Visca el Barca
Radsej treba zariskovat. Lenze pytam sa, dokedy to bude riskovanie? Ked tym mladikom vyjdu 2-3 zapasy po sebe, uz by som o tom nehovoril ako o risku ci nahode, ale o potvrdeni, ze si zasluzia hrat a prostrednictvom tej hry, kedze ta im da 10×viac ako trening, im dat moznost posunut sa este na vyssiu uroven.