Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-01-14 01:15:50
Najhorsie: trener ktory stavia zostavu podla oblubenosti a nie kvality
2021-01-14 06:24:28
V článku chvália Dembelého, ale ten včera absolútne nič nehral až na jednu šancu v predĺžení. Taká šanca akú mal sa od takého útočníka očakáva, že ju s istotou premení. Lopty mu odskakovali, dával si ju od nohy ďaleko a obrancovia nemali problém ho odstaviť a presnosť prihrávok bola možno okolo 20%, utápal sa v kľučkách až sa dostal do situácie že nevedel čo má robiť. Snáď to bol iba nevydarený zápas z jeho strany a dúfam že vo finále už zahrá to, čo sa od neho očakáva. Ostatní zahrali iba šedý priemer, až na Ter Stegena, ktorý si drží vysoký štandard.
2021-01-14 07:03:07
Za me nejlepsi Araujo a Stegen
Nejhorší: Griez a Dembele
2021-01-14 07:22:20
naopak ja si myslim, ze dembo jednoznacne najlepsi. ten lavy bek bol doslova z neho zufaly. je jasne, ze po sustavnych sprintoch isiel jeho vykon ku koncu zapasu dole, lenze stale bol najnebezpecnejsi. som rad, ze puig dostal sancu a ako obvykle zahral vyborne. nasu spuchlinu to urcite nepotesilo, kedze zatienil pedriho, ktory dostava nezasluzenu minutaz. nehovorim, ze nehra dobre, ale rozhodne to nieje na 90min..takisto bussy..ale nas ronie ma svoje kone, tak ako pisal blaugranes 10.
2021-01-14 07:57:40
Dembouz poztrácel téměř polovinu lopt, co měl na noze, což je prostě šílený. Zbytečně to motal a když už na to přišlo, nebyl schopnej zachovat chladnou hlavu a dát gól. Borec musí ještě hodně makat, ale má na to - všichni jsme viděli, čeho je schopnej. Chudák Nacho... Velký plus je hlavně to, že vydržel dvě hodiny v plným zápřahu.
MaTS jinak perfektní, díky bohu za něj. Bus jde konečně, v rámci možností, taky nahoru, i za to díky.
2021-01-14 08:03:23
Ked nehra Messi, Alba je polovicny a vobec nerobi nabehy, vcera vsetky prihravky vracal spat ako to byva dobrym zvykom u Roberta.....
2021-01-14 08:36:02
Príde mi to tak že dembele má rýchlosť dribling talent všetko ale nevie ako to má využívať lebo reálne keď je niaky protiútok tak sa strašné tlačí do stredu a nie že by išiel do kraju kde má jednoho hráča ale do stredu kde ho rozdvoja vidím na ňom že chce a že si aj verí ale tiež mi príde že nehrá tak na 100% keď už mal toľko zranení že proste sa niekedy bojí ísť do toho súboju neviem je to iba môj názor
2021-01-14 08:46:26
Za mna MOTM Samozrejme ter stegen to je jasne. Viacerí hráči zahrali dobre ako de jong griezmann (ano ma svoje chyby ale v ramci vykonov ktore podava v sezone tiez ten výkon bol OK) PEDRI perfektný hracik. Ale MOTM jednoznačne araujo. Takého stopera sme mali naposledy ked bol puyol. Rýchly, prehlad, dorazny. Drzal našu obranu, som sa bal aby mu to koeman nedal vyzrat po chybe, ktoru spravil v lige. Chvalabohu nic také sa nestalo. Ani keď príde pique nemoze byt araujo na lavičke.
K dembelemu, ano bol nebezpečný snažil sa, ale ns druhej strane aj vela strácal (mimochodom ked to robi Leo tak ma kritikov plne fora a ked niekto iny tak to berieme ako super vykon) a v druhom polčase uz mal aj ľahkovážny prístup prihrávky zakončenie o nicom.
Este spomeniem puiga super výkon aktivny behavy, zobral 5tu penaltu v rozstrele co nikdy nie je lahke. Takze velka spokojnosť. Vo finále by som ho rad videl v základe.
Pekny deň cule.
tunno Premium
2021-01-14 08:48:05
Dobry ubojovany vykon s prihliadnutim na absencie lidrov utoku Lea a Fatiho. Dembele sklamal, po vybornom vykone proti Bilbau sa opat vracia k necelistvej hre. Penalta po ruke De Jonga komická, nieco take moze odpiskat len imbecil.
2021-01-14 08:54:57
Všiml jsem si, že když dal Puig rozhodující penaltu tak se sním radoval v podstatě jen stegen. Ten asi nebude moc oblíbený v šatně, něco na tom bude co psali média.
2021-01-14 09:10:08
Podľa mňa Mingueza včera nebol vôbec zlý na kraji. Svoje si uhral a Dembelému kryl chrbát. To skôr Dembo pôsobil dosť nevyrovnane. Rýchlosť skvelá ale niekedy to hrozns silil s loptou. Potom prichádzalo veľa lacných strát. Ale hádam sa to bude zlepšovať. Dosť ma sklamal Alba, ktorý mi pripadal dosť stratený a neistý. So svojimi skúsenosťami mi príde dosť zbrklý a vyplašený. Ter Stegen jednoznačne muž zápasu. Neskutočne včera potiahol mužstvo. Araujo toež skvelý výkon. V súbojoch silný a rýchly. Na svoju postavu ma neskutočné zrýchlenie. Lenglet má dobrú rozohrávku ale inak je väčšinou v súbojoch neskoro. Koeman konečne začína upúšťať od hry s dvomi CDM. Týmto dosť pomohol Busquetsovi, kde až toľko nehorí rýchlostne ale zase mu výrazne ponáhajú Pedri a Frenkie. K týmto dvom nemám výhrady. Pedri je skvelý, istota na lopte, v súbojoch a často dokáže urobiť niečo magické s loptou. Inak si všimnite aj ako dokáže odoberať lopty. Je proste skvelý a neváha šprintovať dozadu. De Jong to je proste motor zálohy. Tento chlapec je všade. Neskutočne idú jeho výkony hore. Takisto ako u Pedriho je tam istota na lopte a istota, že sa ako prvý šprintom vráti pomôcť obrane. Braith včera bojoval ako vždy. Vytvoril gólovú šancu. Jasné, že každý by tu chcel mať top hroťáka ale momentálne je tu jediný Braithwaite. Griezmann včera pekne nahral Jongovi na gól ale dosť sklamal nepremenenou penaltou. V zápase mi znovu prišiel stratený pohybom. Príde mi, že sa pohybuje v nesprávnych miestach. Mám ho rád ale príde mi ako keby hral stále jedným a tým istým tempom. Nevyzerá byť ani dobre fyzicky pripravený a dosť stráca rýchlostne. Má skvelú strelu a nahrávku ale hlava mu stále nedovolí sa úplne presadiť. Puig dostal včera peknú poricu minút ale bol to ťažký zápas, kde už v nastavení chýbali spoluhráčom sily no on sa snažil ako vedel a odmenou mu bola rozhodujúca premenená penalta. Dúfam, že sa situácia okolo neho upokojí, ukáže Koemanovi, že je profík a bude hrávať. Pjanič nič výrazne nepokazil ale hrá išla rýchlostne dole. Trincao má na Barcu ešte čas a v lete by som ho poslal na hosťovanie. Toť ale iba moje hodnotenie.
2021-01-14 09:39:35
ahoj cúles, najdôležitejšie je že sme včera postúpili a zvládli tento zápas, ktorý bol nesmierne náročný ... aj po fyzickej stránke ale hlavne po tej psychickej, ÁNO možno to nebol najlepší výkon od nás, bola vidieť absencia Lea a Desta, včera nám ozaj veľmi chýbali a myslím si že by včera urobili rozdiel .... ale ja osobne chápem prečo včera taký výkon, bolo na chlapcoch vidno že si uvedomujú o čo hrajú a to nie len naši ale aj Sociedad, niektoré komentáre sú tu úplne mimo, v takomto zápase nemôžete otvoriť hru ale hrať najmä takticky, väčšinou sú všetky zápasy takého typu nejaké také, pre oko fanúšika nie veľmi pekné ale v skutočnosti sú tie najťažšie aké môžete odohrať, vravím z vlastnej skúsenosti, pred každým takýmto zápasom nám to tréner pripomína ... čiže netreba hneď len kritizovať že ako zle sme hrali ale treba sa na to pozrieť aj takto, iste boli tam chyby ktoré by sa určite nemali v takom zápase stávať, napr. úplne zbytočné straty lôpt v nebezpečnom priestore ( a dnes ich bolo ozaj veľa, hlavne Dembo na mňa pôsobil v niektorých prípadoch veľmi ležérne ), ale postup je náš a z toho sa veľmi teším snáď vo finále uvidíme aj Lea a Sergina, to by bola skvelá správa ... dnes si pozrite večer Real vs Bilbao to bude úpplne rovnaký zápas, pretože v takomto zápase musí tím vedieť kedy pritlačiť, v opačnom prípade keby otvoria hru mohlo by to skončiť katastrofou .... len toľko som chcel kamaráti, držte palce vo finále .... Visca el Barca :)
2021-01-14 09:50:47
Nechápem Vás labo vlastne chápem : slovenská frflavá povaha :
1) mužstvo v prestavbe
2) nezohraté s mnohými novými
3) frflali ste že Velve a Setiín nedávajú mladých - včera boli samí mladí
4) zvykajú na seba
5) postúpili do finále
6) hejtovaný Beigt + super hejtpovaný Griez vytvorili gól pre de Jonga - MÁLO ?
7) dnes už nik nevyhráva 5:0 kvalita sa sústredila na viaceré mužstvá
8) pozrite Liverpool, Bayern (včera pohári do riti so slabochmi), Juventus priemer, PSG problémy- jednoducho kvalita sa zvýšila u ostatných a 4:0 alebo 5:0 už nebude tak časté, bude výnimka
9) pred súťažou sem tu hovorili : trpezlivosť len treba postúpiť do LM (v tabuľke do 4. miesta)
10) a zrazu sa frfle hejtuje. K...a choďte fandiť baletu alebo kickboxu

Za mňa chcem lepší výkon ale nie hneď - to sa nedá. Kto športoval kolektívny šport vie o čom hovorím. A nadávky na dnešné mužstvo ? Kto ho dal dohromady ? vedenie čo muselo odstúpiť. Koeman mohol komótne pohodlne viesť Holandsko no prišiel aj po infarkte do rozj.....j Barcy dostal hráčov, no, rôznych a snaží sa to zlepiť.

Ale Slovák nedá šancu nikomu len sám sebe. Tento národ...