Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-01-23 10:19:13
Ich taha,lebo tam musi makat a ma novu motivaciu...u nas bol uz slaby odvar caju a drzal ho len pohodlny zivot v Barcelone obklopeny kamaratmi a iste miesto v zostave...
2021-01-23 10:40:25
Kto vie možno už očakávali, že na titul v lige to z našej strany nebude a tak radšej posilnili Atletov, aby nevyhral Real :D
2021-01-23 10:41:28
Ja som stále rád za to ze išiel.. Ako tu píše kolega vyššie v atleticu dostal nový impulz novú motiváciu ukázať barcelone akú chybu urobila. U nás sa cítil nedotknutelny vo svojej bubline priemerných výkonov. Samozrejme občas vymyslel gól z hovna ale oveľa viac krát vymyslel z čistého gólu hovno. Čoraz viac mi pripadal jak ožratý na ihrisku keď sa potkynal o vlastné nohy, nevedel loptu poriadne spracovať... Samozrejme niekomu to nevadí a stačí ze dával góly no pre mňa to začínal byť riadny drevak..nech sa mu u atlétov dari
2021-01-23 10:53:00
Za tieto mega prestupy nesie plnú vinu vedenie. Rakitič za 1,5M, Suarez, Rafinha, Vidal zadarmo. Najmä Atletico si môže medliť ruky. Oslabili Barcelonský útok a ten nemá adekvátnu náhradu na hrot ani nikoho nepriviedol. Ak niekomu núkate hráča alebo dávate jasne najavo, že sním nepočítate tak si myslíte, že niekto zaňho ešte veľkoryso zaplatí a dosť tomu napomohli aj platy hráčov, ktoré boli neadekvátne vysoké a bolo potreba šetriť, proste všetko zle. Plus posledné roky sa tu diali dosť čudné prestupy ktoré devastovali rozpočet a kvalitu kádra. Nepochopiteľná výmena
Arthur-Pjanič, kde síce Barca dostala aj peniaze ale tými sa tiež asi len niečo lepilo alebo šli niekomu do vrecka. Kúpy Matheusa Fernandesa, Todiba, Firpa, Vidala, Gomesa, Boatenga, Douglasa, Turana, Yeriho Minu, Paulinha, Vermaelena. Väčšina z nich na Barcu ani nemala prípadne ani nedostali šancu. Už tu sa lepili akési diery v kádri kde sa ignorovala La Masia a postupná obmena kádra tiež.
2021-01-23 12:45:22
Vždy som sa vyjadroval, že predaj resp. darček pre Altetico v podobe Suáreza sa Barci vypomstí. Koeman ho mal ponechať hoci len ako rezervu do útoku a nie sa ho hneď zbaviť. Teraz nemáme poriadného resp. žiadneho hroťáka, máme problém premeniť aj tie najvyloženejšie šance a naviac obrana chybuje v každom zápase, čo spôsobuje, že máme problém získať plný počet bodov. Som presvedčený, že Suárez by bol s tých šancí, aké sme mali v zápase finále Superpohára alebo v CDR premenil nim jednu v každom zápase. Teraz môžeme iba snívať o zisku čo i len jedného titulu.
2021-01-23 14:25:44
Dufam,ze ten darcek Atleticu pomoze na titul a nebude ho mat Real.My by sme titul nemali ani s nim a mysl8m si,ze s nim by sme neboli ani tam,kde sme.
2021-01-23 14:29:02
Suarez daval goly aj u nas a co nam to pomohlo? Stale si pamatam na rozhadzovanie rukami, valanie sa po zemi, simulovanie. Nevedel si spracovat loptu, kazil skoro kazdu akciu dopredu, palil sance ala Griezmann, Messi nahraval za kazdu cenu iba Suarezovi. Jeho vykony isli dole kazdou sezonou. Nelutujem ze odisiel. Ina vec je ze ho pustili ku konkurentovi na titul a ze neprisla adekvatna nahrada.
2021-01-23 15:47:22
Po výprasku na Anfielde malo prísť k totálnym zmenám (omladenie mužstva, nový tréner, úprava kontraktov, hráči nad 30 r. predĺženie max. o 1 rok ako Chelsea FC).
Klubu hrozí bankrot, preto museli odísť FC AMIGOS takmer zadarmo...
Suarez mal byť uprednostnený pred Griezmannom, mal ísť s platom dole a bolo by všetko OK.
Snáď voľby prinesú profesionálne riadenie a využívanie La Masie, jednoduché to však nebude.
Roboty bude viac ako na Sagrada Familia ?.
Ale nádej tu je, MESSI obklopený mladými puškami Fati, Pedri, Puig, Konrad, Araujo, Dest, k tomu de Jong, to sú dôvody, prečo sa MESSIMU vrátil úsmev ?
2021-01-23 16:45:06
Niesom vyslovene proti jeho odchodu, ale za situacie, ked nebola ani decentna nahrada - Griezmann je iny typ, Braithwaite ina kvalita - to nebolo stastne riesenie. Dalej odpisat ho verejne bolo nielen netaktne, ale aj nerozumne a nedalo nadej na viac nez symbolicke odstupne. A potom tu mame posilnenie konkurencie. Nebudem klamat, k srdcu mi neprirastol, ale vykonmi a statistikami bol top, takze vidiet ho ist za titulom v Atketicu, ktore tiez nemusim zatial, co Barca sa trapi zaboli. Ale mozme si za to sami.
2021-01-23 16:45:34
Pán Bartolomeu to takticky vymyslel tak, že keďže my nemáme na titul tak zaistil, že ho nezíska Real ale Atletico.
2021-01-23 18:17:01
Bola to jednoznačná chyba pustiť Suáreza. Tak ako kúpiť Griezmana. Kúpa Giziho to cele spustila pretože ho potrebovali pretlačiť. No ak ch eli aby Griezman vnikol predajom Suáreza tak im to nevyšlo. Vnikol Suárez no u našej konkurencii.
2021-01-23 18:41:22
Tieto dve situacie sa nemozu porovnavat,kludne mohol ostat a bud byt zraneny alebo mat 0 golov alebo hocico,je tam kopec premennych . To ze dava goly v Atleticu teraz neznamena ze by daval aj za Barcu. To je ako ked podavate loteriu 10 rokov rovnake cisla a raz nepodate a vytiahnu tie cisla. Kazdy zacne nadavat ze mohol byt milionar pritom ak by ich realne podal mozno by sa tie cisla nevytiahli. Realita sa ohyba podla okolnosti a realita bola ta ze v Barcelone nato nemal uz. To ze sa nedoniesla adekvatna nahrada je fakt ale Suarez mal mega plat ktoreho sa museli zbavit
2021-01-23 18:59:20
Keby dal Suarez 50 gólov za sezónu, tak tu budú viacerí experti písať, že je to neschopak a hra tu len vďaka Messimu. Toto nie sú fanúšikovia klubu, toto nie sú fanúšikovia Barcelony.
2021-01-23 20:19:30
Ale pch....
Napíšu to stejný, co v posledním článku o něm....
Barcelona je ve finanční krizi - v takovéto situaci není možné, reálné a ani správné, aby si držela hráče starýho 33 let, s uvadajícími výkony, kde více mával rukama, než běhal a s platem - kolik že to měl - 22-24M?
Kdyby chtěl Luis skutečně zůstat v Barce a pomoci klubu, stačilo jen, aby přistoupil na rapidní snížení mzdy a mohl být klidně našim žolíkem do útoku, obdobně, jako kdysi Larson. Klidně další 2-3 roky...

Luis chtěl prachy a ty má u atletů..
Přeji mu, ať se mu daří (mimo vzájemné špíly), ale jsem rád, že je fuč...
2021-01-25 09:30:02
Tak na rok aj Messoša.?