Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Mohol dať namiesto Braithwaita radšej Griezmanna. Dembele bol veľmi dobrá voľba na začiatok, ale Griezmannovi by tá vysunutá obrana Seville tiež mohla fungovať aj napriek tomu, že nie je najrýchlejší. V Atletiku tak hral hlavne v dvojčlennom útoku s tým, že väčšinu gólov dal z nábehov za obranu. Uvidíme, či si v stredu zahrá, ale za mňa radšej ako Braithwaite.
Co je ta chybička?
No, pokud Moriba podá stejný výkon, tak se mi zdál i lepší než Pedri ... Vím, byl to jen jeden zápas, ale takhle naskočit z béčka a hrát tak skvěle, to není náhoda, jsem z něj nadšený...je silný fyzicky a k tomu ještě technický....a to máme ještě Puiga. Už mi moc nemrzí odchod Arthura, protože v té záloze máme skvělou budoucnost.... Ten systém byl fakt perfektní, uvidíme, co na to vymyslí Sevilla.
Ani trincao nemá v tomto systéme moc miesta.. Dokonca zrejme menej ako antoine, ktorý môže byť druhý útočník
Vtom zapase bolo jednu velku vec vidiet a to ze griezmannbola absolutne zbytocna kupa
Po tomto zapase hadam kazdy pochopi, ze Grizman je k nicomu. Ubera nam nielen na ofenzive ale i defenzive. Dufam ze uz nebudem nikdy pocut o jeho defenzivnom prinose.
Dúfam že Griez potreboval reštart a vráti sa späť k januárovej forme...týmto systémom aj tak nebudeme hrať každý zápas takže hrávať bude či sa to niektorým páči alebo nie