ak príde Laporta Koeman preč podľa mňa takmer určite nepôjde. Zatiaľ je celkom úspešný u nás vzhľadom k tomu v akej je situácií klub a navyše dôveruje naším mladíkom.
Ktorým našim mladým dôveruje? Keby sa mu nezranil Pigue a nebol vylúčení Lenglet tak nikto by nevedel kto je Aruajo, Mingueza,Mórová, len to sú odchovanci.
Johann prepána ved ty si len nejaký 14 ročný chalan?. Si si napisal že máš pravdu 62 rokov čo určite nemáš a keby si nebol taký mladý tak by si nemal potrebu klamať ??. Tak my sa veru nemáme ocom baviť ved ty nesledujes barcu podľa mňa ani rok.
Johann - mimochodom, Laporta sa vyjadril ze bude Koemana hodnotit po sezone a pokial pojdu veci tak ako doteraz, tak tu Koeman bude aj buducu sezonu. To len tak aby si si nerobil zbytocne iluzie.
Streak - nie, nie. On nema 14r. To je jeden gaucovy geriatrik zo zafajcenej obyvacky, ktoreho zivotnym poslanim je frflat na Koemana a a ostatnym dikutujucim hovorit ze nerozumeju futbalu.
Zaujímavé že 95% tejto stránky s tebou nesúhlasí ale aj tak si myslíš že ty máš pravdu a my o futbale nevieme nič :D:D toto je komedia tento chlap, senilita v plnom rozsahu
možno má, no takéto skúsenosti sú pre neho veľmi dobrou skúsenosťou. v knihe o messim je tiež písané tuším, že futbalovo rástol aj vďaka tomu, že trénoval s o úroveň staršími hráčmi. A to platí asi pre každého hráča ak chces na sebe pracovať. Trénovať s hráčmi na jeho úrovni prinesie vždy menší progres ako trénovať s hráčmi ktorí sú lepší, skúsenejší, fyzicky zdatnejší a majú mu čo poradiť a niečo ho naučiť
Ty si zainteresovaný na Moribu už som si to všimol dávno si nešťastný lebo ti nepovysili do acka tvojich obľúbencov 15kg chlapcov čo by pri súbojoch sa rozpadli ako lego nejaký collado , trápi ta to že typecek dal 2 asistencie za svoje 2 zápasy a že si rozumie na ihrisku s Leom ? Hra jednoducho Je fyzicky lepšie stavaný vždy cítiť jeho prítomnosť cez zápas je silný pozicne dobre postavený vie hrať do kombinácie to že je niekto technickejši neznamená že je lepší ale podľa teba je overrated nebuď trápny lebo tu vyplakávaš celu dobu ako by mali celé bcko povýšiť do acka naivný si strašne až to boli
lol? napíšu jen, že má čas a že bych tam raději hrál Puiga a hned ho nemám rad? Já o něm nic špatného neřekl, ale nechci aby se nic uspěchalo, stejně jako to mám s Baldem, protože jsou oba ročníky 2003. Jsem zastáncem akademie, ale mám mít něco proti odchovancům? prober se
A nechápu co do toho sereš Collada, který je kridlo? mas pravdu, jsem velmi nešťastný, že mi do áčka povýšili mého oblíbence a že se bojím, aby se vše neuspechalo, tak jak se to stalo několika hráčům? spis ty nemáš rad Puiga, to vše
myzuFCB : To je jasný. Já bych to s ním udělal jako s Konradem. Hrál by za béčko, ale chodil by i s áčkem a pomalu si připisoval minuty a hrál v cdr. Jinak příští sezónu bych ho hrál ve 433 jako toho box-to-box záložníka klidně v základnu. Navíc se bojím, aby se nepovýšil teď hned, a pak bude chybět béčku v bojích o postup, když je teď opora béčka...
Trapacik skrývaj sa za svoje argumenty máš svojich obľúbencov ktorých by si rad videl v acku 15kg chlapcov rovno celé b cko by si povýšil do acka potom pride Moriba a hneď sa utapaš plačeš že on ešte čas ma a že nie je dostatočne pripravený , ale zaujímavé že trenery to vidia úplne inak ty nie si tréner nevidíš to nie si na tréningoch nie si skaut si len typek čo pozerá zápasy b cka a hodnotí neobjektívne a stále by chcel povyšovat svojich obľúbencov najradšej 15kg chlapcov čo by ich pri súboje odfúkol vietor zobuď sa už
Bože to není možný? A kde jako kurva vyplakávám? Vždyť jsem napsal, že tam chci Puiga, to je jen můj názor a že má Moriba čas, nechápu kde vidíš že vyplakavam? radši sem nepis, akorát se ztrapnujes
Tak určite si sa včera dusevne rozpadol keď Moriba odohral dobrý zápas a dal asistenciu bol si určite nešťastný a búchal si že prečo nie collado :(((((( veď Moriba ešte nie je pripravený je overrated a podobne banality tu vypustas celé b cko by si povýšil
Čo by robil nejaký collado na krídle prosím ta ? Je tam Demebele Trincao Messi čo chce nejaký collado ? ???dostal by šancu nezvládol by tlak odohral by zlý zápas fanúšikovia by ho zožrali mentálne by sa rozpadol a mohol by ísť spat do b cka :DDDDDD Moriba zvláda tlak je to šéf dal 2 asistencie najdôležitejšie je že si rozumie s leom hra jednoducho je silný ale ty povieš že je nepripravený a že ešte ma čas ale tréneri to vidia inak aké zaujímavé ??? si skaut ? Si tréner ? Alebo čo si ?
Vždy keď je reč o Moribovi povieš že je nepripravený a ma ešte čas, dostane šancu a vyvedie ta z omylu :DDD Najviac ma dostalo keď si povedal že je podľa viacerych fanúšikov a aj podľa teba overrated :DDDD ako si sa mohol včera cítiť ani si to nedokážem predstaviť ????
Máš pravdu no, normálně jsem celý večer brečel a nemohl jsem uvěřit, že nastoupil odchovanec a když si připsal asistenci, tak jsem normálně rozbil televizi z toho???
Nejsem žádnej trenér, napsal jsem, že chci vidět Puiga, ale nic špatného proti Moribovi bože. Navíc oba jsou mými oblíbenci. Kámo ty seš úplně mimo, jak s tím souvisí Collado? Vždyť on je křídlo a Moriba je záložník. Collado dal minulý zápas 2 góly, tak jsem napsal, že by si zasloužil šanci jako dalších x lidí, ale nijak to nesouviselo s Moribou lol. A pokud myslíš to jak jsem napsal overrated, tak to bylo myšleno tak, že podzim měl v béčku slabší, ale po debutu v áčku ožil a stal se oporou. Navíc jak jsem psal, dneska bude chybět za béčko a jelikož je opora béčka, tak nechci aby chyběl v bojích o postup. Cítil jsem se dobře, měl jsem radost, že se daří mému oblíbenci a odchovanci klubu.
Tak ty si pes ja som si vždy želal zálohu pedri Puig De jong , nemám žiadny problém proti puigovi :D podľa mna je to hráč do základu , ale ty mi tu nesediš a tvoje schovávanie sa za argumenty vysvetli mi prečo si myslíš že je Moriba nepripravený a že je overrated
Bolo tu už veľa písané o moribovi ale vždy si bol ten prvý čo prišiel a povedal že je nepripravený a podobne shity a uviedol si príklady že podľa teba kto je viac pripravený a kto by si viac zaslúžil šancu dostať v Acku vždy to bol nejaký collado alebo podobný 15kg chlapci , tréneri to vidia inak zaujímavé :DDDDDD No a povedz mi že či chodíš na ich tréningy ? Alebo si skaut ? Tréner ? Športový riaditeľ ? Alebo čo si ?
Kamo napsal si, že Puig je hráč, co má 15 kg a nevyhraje jediný souboj a teď tu píšeš, že je to hráč do základu? Moriba je ročník 2003, takže se bojím aby zvládl tlak. Jak jsem psal, já bych ho nechal hrát v béčku, protože to je pro něho dobrá zkušenost, ale trénoval by s áčkem a hrál by menší zápasy zaklad (pokud bude celá záloha fit). Další sezónu bych ho chtěl vidět v základu. Navíc béčko budou čekat boje o postup a chci aby byl u toho. Minulý rok jim nepomohli Puig a Fati a nepostoupili. Jinak další sezóna může být zaklad De Jong - Puig/Moriba - Pedri. Hej já už fakt nevím, ale COLLADO JE KŘÍDLO, tam je absolutně jedno, jestli bude hrát Moriba nebo ne. Jednou jsem napsal, že je okolo něho trochu hype, ale už jsem změnil názor, protože měl akorát slabší období.
Ty to proste píšeš pod každý jeden príspevok ako preafektovane naivne dievčatko polku B cka povýšiť do acka a podobne banality veď sa zobuď polka tvojich obľúbencov by si v acku ani neprdlo
Tenhle článek je o Puigovi a Moribovi. To nemůžu někam jinam napsat, že bych dal šanci Colladovi, když dává góly v béčku? To že to nesleduješ, to není můj problém...
A kdo bych jako měl být, abych mohl vyjádřit svůj názor? Sleduju zápasy béčka a juvenilů a fandím odchovancům. Moriba, Puig a Collado jsou moji oblíbenci, co víc chceš vědět. Ještě sem píšu články o béčku a juvenilech.
Sa proste zmier že Moriba dostane šance a tvojich další 15kg obľúbenci budú hniť v bcku lebo su na acko podľa trenerov slabý a nepripravený nie je náhoda že si práve vybrali Moribu
Stále tu plačeš aby tu dostali mladici z b šancu a keď ju niekto dostane tak napíšeš že je nepripravený a podľa teba a viacerych fanúšikov overrated dookola toto iste jak primitív
Proste si naivný si myslíš že keď sa v b cku preukazuje niekto potencionálne to u teba automaticky znamená v acku základ :DDDD neviem ako by sa ti chlapci vyrovnali tlakom a zapasovym tempom je to rozdiel hrať za b a za a , ty všetko vidíš tak ako ma byt a kto na a ma pridu treneri výberu si tých ktorý na to majú a začneš plakať že podľa teba je kto viac pripravený toto si proste ty :)
Ne zaklad v áčku, ale dát třeba 10
minut za stavu 3:0. Mám na mysli Konrada, Collada a Orellanu. Moriba muže hrát už základ, ale já se bojím, že pod ním bude Pjanic a ne Puig, to je všechno. A jako sorry, že chci aby pomohl béčku v postupu, protože druhá liga je blíže té první. Thats all
Ja ta cením že máš prehľad o b cku a ze robis zaujímavé články , ale nepáči sa mi tvoje vyplakávanie keď niekto dostane šancu z b ako napríklad Moriba a napíšeš že je podľa teba nepripravený a podobne shity
"Proste si naivný si myslíš že keď sa v b cku preukazuje niekto potencionálne to u teba automaticky znamená v acku základ :DDDD neviem ako by sa ti chlapci vyrovnali tlakom a zapasovym tempom je to rozdiel hrať za b a za a" ten 18rocny utocnik ktoreho si chcel do zakladu by na tom nebol o moc lepsie.
Ty si jaky fanusik prosím ta nesnaž sa ma tu teraz zhodiť lebo ta konfrontujem podľa toho čo píšeš , uz som napísal že keď niekto dostane šancu z b ako napríklad Moriba automaticky sa chytíš a napíšeš že je podľa teba nepripravený a overrated tak kto je potom aký fanusik ?
On v živote nevidel hrať Collada, lebo on už vlani hrával za áčko. Lenže mal neprijme zranenie a dlho nehral tak preto je v Béčku,a tiež nechce ísť na hosťovanie.
Kamo ale ty se pouštíš do Collada a ty 15kg hráče, asi máš na mysli Nica a Orellanu. Jako sorry, ale to je jako kdybych se tě zeptal, jak může hrát Pedri, když hrál minulou sezonu 2. ligu a ne Pjanic, který hrál za Juve. Prostě to nesleduješ, tak se nemusíš do nikoho navážet a řešit to normálně. To že se chytil je super, ale ještě bych to nezakřikl.
Navíc já jsem psal, že má čas, ne že není připravený. Psali jsme si spolu jednou a já napsal něco jako, že nehrál dobře, ale pak dal gól a patřil k nejlepším na hřišti. Ty jsi pak napsal, že nějaký Nico určitě není lepší než Moriba. Kdyby jsi to sledoval, tak víš, že ten Nico možná bude náhrada za Busiho. Pokud se chytí dlouhodobě, tak může hrát následující sezónu základ, ale ty píšeš, jako by byl lepší jak De Jong nebo Pedri a sorry, ale to si myslím, že ještě ne.
Jasne ty hypokrit stále nič nemení na fakte že keď plačeš o tom nech dostaneš z b niekto šancu ak ju samozrejme niekto dostane vždy máš svoje blby pripomienky lebo nebol vytiahnutý tvoj obľúbenec ty analytik
Ty si cely prekrútený aj vykrutený ja len píšem to čo si o ňom myslím všeobecne nie za jeden tento komentár ale dlhšiu dobu čo za shity niekedy vypúšťa , vyplakáva tu mesiace o bcku že by si niektory zaslúžili šancu potom niekto tu šancu dostane a začne tu polemizovať o tom že podľa jeho na to ten daný hráč nemá potom že ma ešte čas potom sú aj lepší potom by si zaslúžili iný sancu potom overrated potom sa bojí aby sa to neurýchlilo tak wtf čo dpc chceš ?
Tak šanci si zaslouží akorát Collado, Jandro, Comas a brankáři, jinak tam zatím nikdo není. Je tam spousta mladých, pět let zpátky tam byli borci co měli 22-23 a neměli potenciál, teď je tam plno kluků co mají 18, 19, 20. Tak by se toho mohlo využít a nějaký minutky dostat můžou ne? Vlky chtěl říct, že Moriba do šance proti Cornelle hrál poslední půlrok v béčku dost průměrně až podprůměrně a byli tam jiný co si tu šanci zasloužili víc. A dělat z Moriby nějakýho extra hráče po 80 minutách v lize, to fakt ne...
Přesně, já už jsem tu asi 3x psal, že by tuhle sezónu Moriba měl hrát za béčko, trénovat s áčkem, hrát menší zápasy a teď hrát možná základ, kvůli zranění Pedriho. A taky by měl pomoct béčku v bojích o postup, protože je pro ně důležitý. Od příští sezóny bych ho asi začal dávat do základu. To je vše. Nic jsem tu o něm špatného nenapsal a navíc tenhle článek je o Puigovi. A myslím, že nejsem jediný, kdo si myslí, že by měli hrát teď oba a pak spíš Puig. A to, že do toho tahal Collada a ,,15kg'' hráče sem absolutně nepobral, ale ok.
To jako fakt vedete diskuzi na x komentářů kde řešíte furt dokola stejnou vec. :D Hoši no snad jste se vzájemně poučili co má a co nemá cenu komentovat. No Vlky dalo se to pochopit hned jak to myslíš ale asi tu bude jinej problém a ten opakováním toho samého asi nevyřešís.
Moj zaver z tejto slovnej prestrelky:
Ked sa hadaju dvaja chlapci a jeden ma 15rokov a ten druhy 33, tak to posobi inym dojmom ako tuna....just sayin'
K teme, pokial je ozaj Moriba pred Puigom, je to skvela sprava prenho, ale velka skoda pre Riquiho. V opacnom garde by to zranenie Pedriho bolo pozitivom pre oboch, takto len pre jedneho.
Toz De Jong ozaj ide este o stupen hore s Busquetsom vo forme za chrbtom, ale aj z dlhodobejsieho hladiska to je jasna dvojka De Jong-Pedri, takze nejaka nadejna nahrada sa Sergia by bola na nezaplatenie. Pochopitelne v skutocnej rotacii by sa nasiel oriestor ore Riquiho s Ilaixom tiez.
Puig mi moc ani nechybí překvapivě a to jsem ho letos chtěl vidět základ. Jenže na základ to není, pár minut by mohl dostat, ale stále pro mě udělal chybu s tím hostováním. Mohl hrát pravidelně někde a nabírat praxi herní. Takto jen stagnuje.
Keby nebol Puig tvrdohlavý tak sa mohol rozvíjať niekde v La lige. O tom, že nedostane minúty vedel dopredu. Koeman verí jednoducho iným hráčom. Asi má nejaký dôvod, keďže z hľadiska jeho PR by bolo pre neho jednoduchšie hrať s Puigom.
To nie sú odchovanci, Pimienta hovoril o Puigovi a Colladovi. Moribu ste videli hrať dvadsať minút a už viete že lepší. Pred rokom ste tie mená ani nepoznali.
Vieš ktorý hráč sa vrátil z hosťovania a začal hrávať? Aspoň jeden. Vieš takto sa pochovávajú naše talenty, preto sme tam kde sme. Lebo za posledných desať rokov skoro každý hráč z akadémie musel ísť preč kvôli takým trénerom. A hlavne kvôli Bartomeuvi.
a ktorý hráč, ktorý odišiel v posledných desiatich rokoch je medzi futbalovou špičkou a ktorý by nám tak závratne chýbal? ....Grimaldo má už 25 a stále hráva v Portugalsku
Moriba ukazal silu priamociarost, taky Wijnaldum 2.0 samozrjeme chybaju skusenosti atd, ale presne ten typ ktory sme do stredu vcera potrebovali, toto proste Puig musi vykompenzovat dobrou pozicnou hrou, aby zaloha v obrannej faze fungovala a to v sebe este nema, preto Moriba na takyto zaps super a Puig na niekoho lahsieho kde treba viac kretivity, takze ono je to len dobre ze mame dvoch typologicky inych hracov z La Masie, treba sa z toho tesit.
Čo by robil nejaký collado na krídle prosím ta ? Je tam Demebele Trincao Messi čo chce nejaký collado ? ???dostal by šancu nezvládol by tlak odohral by zlý zápas fanúšikovia by ho zožrali mentálne by sa rozpadol a mohol by ísť spat do b cka :DDDDDD Moriba zvláda tlak je to šéf dal 2 asistencie najdôležitejšie je že si rozumie s leom hra jednoducho je silný ale ty povieš že je nepripravený a že ešte ma čas ale tréneri to vidia inak aké zaujímavé ??? si skaut ? Si tréner ? Alebo čo si ?
Nejsem žádnej trenér, napsal jsem, že chci vidět Puiga, ale nic špatného proti Moribovi bože. Navíc oba jsou mými oblíbenci. Kámo ty seš úplně mimo, jak s tím souvisí Collado? Vždyť on je křídlo a Moriba je záložník. Collado dal minulý zápas 2 góly, tak jsem napsal, že by si zasloužil šanci jako dalších x lidí, ale nijak to nesouviselo s Moribou lol. A pokud myslíš to jak jsem napsal overrated, tak to bylo myšleno tak, že podzim měl v béčku slabší, ale po debutu v áčku ožil a stal se oporou. Navíc jak jsem psal, dneska bude chybět za béčko a jelikož je opora béčka, tak nechci aby chyběl v bojích o postup. Cítil jsem se dobře, měl jsem radost, že se daří mému oblíbenci a odchovanci klubu.
minut za stavu 3:0. Mám na mysli Konrada, Collada a Orellanu. Moriba muže hrát už základ, ale já se bojím, že pod ním bude Pjanic a ne Puig, to je všechno. A jako sorry, že chci aby pomohl béčku v postupu, protože druhá liga je blíže té první. Thats all
Ked sa hadaju dvaja chlapci a jeden ma 15rokov a ten druhy 33, tak to posobi inym dojmom ako tuna....just sayin'
K teme, pokial je ozaj Moriba pred Puigom, je to skvela sprava prenho, ale velka skoda pre Riquiho. V opacnom garde by to zranenie Pedriho bolo pozitivom pre oboch, takto len pre jedneho.
dest pique araujo alba
busquets frankie
trincao messi dembele
griezman