Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-07-18 14:32:16
Mimo téma: Monchu zadarmo odchází do Granady. Barcelona dostane 50% z jakéhokoli budoucího prodeje tohoto hráče a také si vyhrazuje právo na první odmítnutí a možnost jeho zpětného odkupu. No mohli k tomu přidat alespoň 1 milión, přeci jen v minulé sezóně nastupoval pravidelně ve druhé lize a byl klíčovým hráčem Girony, která se dostala až do Play off o postup.
2021-07-18 14:55:10
V poharovych zapasech proti 3ti ligovym tymum, nebo proti tymum ze dna tabulky ok. Jinak toho pacholka nechci na pazitu videt.
2021-07-18 15:58:16
Viem že toto sa bude väčšine z Vás ťažko čítať, keďže 95% tohto fóra pomaly považuje Puiga za lepšieho hráča ako je Messi ale aj tak to napíšem. Je pekné že Puig chce ostať a bojovať o svoje miesto ale podľa mňa by spravil oveľa lepšie keby odišiel na hosťovanie. Koeman mu hneď pred minulou sezónou povedal že nebude mať minúty. Dostal pár minút predovšetkým v pohároch a mňa teda nejako neohúril. Ďalší mesiac má 22 rokov to je rovnako ako Odegaard napríklad, ktorý ma za sebou už niekoľko hosťovaní a predovšetkým to v Sociedade sa mu veľmi vydarilo. Puig je stále mladý hráč ktorý sa môže zlepšovať ale v tomto veku proste musí hrať. Oveľa viac by som ocenil keby niekde na hosťovaní ukázal to že na to má ako to keď bude plakať Laportovi v kancelárii aby dohovoril tomu "zlému ujovi Koemanovi" nech ho nechá hrať.
2021-07-18 17:17:48
Nezklamalo opět se tady na puiga sletí jak masařky na hovna :D . Jak to musí dokazovat jinde. Jak se tu z něj děla Messi. Nevšiml jsem si. Normální lidi tady vidí že talent má. Když nastoupil tak nezklamal. Proč by tu nemohl dostat šanci? Když tady hraje takový Roberto, tak proč ne Riqui? ALe tak z Martina se tu dělá taky neskutečný kašpar a nemám pocit že by si to nečím zasloužil :).
2021-07-19 07:47:10
Mal ist vonku, aspon na pol sezony alebo sezonu. Da mu to urcite viacej ako sediet na lavicke a dostavat poslednych 10 minut. Myslim ze Koeman sa neotoci o 180° a zrazu bude chlapec v zaklade. Sance ma u nas len v pripade viacerych zraneni v zalohe.