Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-09-15 07:36:32
"Fanúšikom by som chcel pripomenúť, že nie je prirodzeným krajným obrancom. Je centrálnym záložníkom, ktorý sa obetuje tým, že hráva na inej pozícii."

Tým nie je ani Mingueza, ale na tej pozícií zahrá vždy 5x lepšie ako on. A ak hrá Roberto na pozícií centrálneho záložníka, tak naša hra je totálne zabitá. Nemôžem si pomôcť ale výkonnostne by som ho prirovnal k Bartrovi, ktorý sa vždy snažil ale nikdy to nebola top klasa kt. do Barcelony patrí.
2021-09-15 07:41:36
Chlapce zlaty, nabehali o 15 km viac. Lebo dinosaury u nas uz behat odmietaju. A ver mi, za takyto pristup bude piskotu viac a viac.
A Roberto? Keby je taky uzasny clovek, tak mu v tej makovici zapne a sam odide. Lebo na to, byt v Barce nikdy nemal, nema a ani mat nebude.
2021-09-15 08:05:36
Gerard by mal už predávať žezlo Aurajovi, Minguezovi a Garciovi, mal by sa stať akýsi ich mentor pretože jeho výkony pojdu len a len dole, a myslím si že si chce pomaly pripraviť pôdu ktorá mu pomôže stať sa prezidentom klubu. Myslím že jeho priority sa zo športových už dlhšiu dobu skôr menia na priority v biznise.

A ja to len kvitujem. Len ako som spomenul vyššie, je potrebné začleniť mladých stoperov do základu.

To isté aj Busqets. Proti priemerným tímom kde barca dominuje je to fanatastický hráč, ale proti TOP klubom je to naša achillova päta.

A k Robertovi.. Ten hráč by zamna nemal byť ani na lavičke.
Podpísať s ním dalšiu zmluvu a dať mu kapitánsku páska bola najvačši bulshit za posledných X rokov
2021-09-15 08:14:48
Uz nech neknucia po kazdom zlom zapase (v tejto sezone uz 3.5) ale zacnu makat. Hlavne by to chcelo po X rokoch poriadneho trenera a nie klauna.
2021-09-15 09:50:53
Pískanie možno fér nieje ale na Roberta by som si piskol aj ja.
Jedine pozitívum, teda ak sa to tak dá nazvať je to že prvý zápas bol proti veľmi kvalitnému súperovi a ako povedal Pique vidíme kde sme. Len aby nemyslel že s prepáčením v prrrdeli.
2021-09-15 10:44:38
Roberto je už veľmi dlhú dobu z formy a ani predtým veľmi neoslnil. Je pravda že nie je pekné ak fanúšikovia pískajú na svojich hráčov, pričom vedia v akej ťažkej a zložitej situácii je momentálne Barca. Ani mne sa to nepáčilo, ale fanúšikovia sú raz takí. Veď to môžeme vidieť resp. čítať aj na týchto stránkach. Barca potrebuje minimálne dva roky, aby sa pozviechal finančne aj hráčsky. Potom možno už to bude lepšie a fanúšikovia, ktorí teraz na Roberta pískali možno o dva roky mu budú tlieskať. Fanúšikov si nevyberieš!