Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-09-16 13:16:32
Ten obrazok je vystizny :))) asi nema spravne papiere :)))
2021-09-16 13:16:48
Veľmi správne zhodnotene. Niet čo dodať.
kluc Premium
2021-09-16 13:20:19
To hodnotenie je také že keby spravil podľa toho tak by tu bol článok o presnom opaku ?...
Ale posledný odstavec by si mali niektorí prečítať...
2021-09-16 15:18:50
Před tim musel tým běhat za Messiho když tu není tak si řekli že už běhat nemusí
2021-09-16 15:21:57
Posledný poznatok o kombinacii mladých so skúsenými je ta správna cesta o málo na ňu myslieť predchádzajúce vedenie. Teraz je už neskoro
2021-09-16 16:18:51
Neviem prečo Koeman nerieši veci tak, ako to novinári povedia. Veď oni najlepšie vedia, či? Vôbec nejde o všetko, čo napríklad Eli Vantha spomínal (citujem: "To nie je neschopnostou ale okolnostami. Cely utok zraneny, krajni obrancovia zraneni cou sa vratil po dlhej pauze, plno mladych neskusenych hracov, odisiel messi a muzstvo sa stale uci hrat bez neho. Neviem co od koemana ocakavate niektori."). Môžem sa len pod tým podpísať.
2021-09-16 17:58:59
Včera som pozeral zápas PSG-Bruggy ale to nasadenie,bojovnosť,sebavedomie, kondícia a rýchlosť zo strany hráčov Bruggy bolo neuveriteľné. V pokoji to mohlo skončiť aj ich víťazstvom. S takým výkonom by nás Bruggy rozdupali ešte viac ako Bayern. Čím sa však ich hráči (nemajú tam žiadne superhviezdy) odlišujú od našich,ktorí mi pripadajú ako by ani nevedeli ako majú hrať ( o kondičke,sebavedomí a pod. ani radšej nehovorím) asi len trénerom. Veď my už roky máme problémy s rýchlym presingom protihráčov,sme strašne pomalý ale stále by sme chceli hrať "štýl s DNA Barcelony" avšak neviem či vedenie nevidí,že nato po odchode Messiho nemáme už žiadneho hráča. Neviem či už neprišiel čas zmeniť alebo výrazne upraviť tento štýl našej hry. Nie som si istý či s týmto trénerom sa výrazne pohneme ďalej. Skôr asi nie.
2021-09-16 21:22:44
Najväčší problém Barcy je už aj keď tu bol Leo s nami .. kondičná príprava ... veď naších chlapcov ubehá každé mužstvo .. neviem či oni stále hrajú na to že oni držia loptu a prihrávajú si tak im behať netreba ... ale oni sú kondične totálne mimo iných top klubov ..
2021-09-16 21:46:31
Čo má Koeman robiť? Nemá zostavu, kde má alternatívu, keď jeden nehrá dobre môže dať iného. Má problém poskladať mužstvo. Nemá na lavičke Pedriho, Alexisa Sancheza ani nemôže rotovať v zálohe Xaviho s Rakiticim či v obrane stopérov kvalitných s ešte kvalitnejšími. Sme zvyknutí na Barcu, či je favorit proti každému a prehra len keď má zlý deň. Ale dnešná Barca má káder taký, že z neho sa nedá nič lepšie poskladať. Plus zranenia. Však hrajú mladíci a starci. De Jong a Coutinho sú jediný hráči v naj rokoch a s kvalitou resp. statusom hviezd aj keď Coutinho aj kvôli zraneniam je pochybný. Všetci tu mudrujte, ale keby Koeman spravil aj hocičo iné a nevyšlo by, tak by sa na neho nadávalo. Ale on a to je najhoršie ani nemá co ine spraviť. Stále zliepa. A lekársky team je fakt u nás na zváženie…. Toľko problémov so zraneniami a dlhodobo liečením si nepamätám. Laporta chce krásnu hru? Tak nech na to kúpi hráčov. Alebo pockajme kým mladi vyrastú a dostanú sa na žiadanú úroveň a starci nech skončia pomaly uz