Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-09-30 09:07:55
Gavi: "Proti Levante zahral tak výborne, že bolo prekvapením, že zápas proti Benfike začal na lavičke." To mi je za hodnotenie :) To je akoze kladne ci zaporne? :D
8JK8 Premium
2021-09-30 09:13:11
Luuk lepší jak Neymar ?❤️
2021-09-30 09:16:29
Ter Stegen 5.1? Nebal by som sa ist na 4. Velmi hruba chyba ktora iba zo stastim neskoncila golom. Okrem toho nechytil nic. Coutinho 5.4 a Roberto 5.2? Roberto vytvoril tu sancu o ktorej tu pisu ze ju pripravil DeJong pre menovca. Coutinho ten snad ani nebol na ihrisku. Takze za mna Roberto 5 a Coutinho 4. Pique 5.1? Za co? Za meno? Hrac co ma prsty aj v prvom gole v 30minute musi striedat to ma za 5?
2021-09-30 09:19:09
No to strčení FDJ na stopera byla pořádná bota Koemana. Hodně pak chyběl v záloze. A pokud by musel vždycky zaskakovat Frankie na stoperovi, protože Lenglet s Umtitim nejsou schopný zasáhnout do zápasu, tak ani nemusí jezdit na ty zápasy a můžou zůstat doma a koukat na televizi.
2021-09-30 09:27:18
Okamžitě výměna Garcia => Mingueza. Fakt uvažování Koemana nechápu, nevím co Garciovi slíbili při podpisu, ale už těm základ každý zápas stačil. Mingueza je naprosto výborný stoper, příležitostně i bek a co má z toho? Lavičku.
2021-09-30 09:31:41
To byla hrůza.Chybující Ter Stegen. Šílený výkon Piqueho, může být rád, že nedostal červenou.
V City musí být rádi, že se zbavili Garcii, nechapu jak může hrát základ v repre.
Roberto uplne mimo, tenhle hráč už neměl být v Barce.
Útok bezzubej, luuk si 10x naběhne a 10x je v ofsajdu.
Nejlepší asi Araujo a Frenkie. Dobře hrál i Busquets, ale když prohráváme od 2. minuty, tak chápu jeho vystřídání
2021-09-30 09:44:25
Memphisovi by som dal tak 3. spravil asi 2 sola a 30x loptu pokazil. A Luuk de Jong za to ze zachranil supera je 4,4 luxus. Myslim ze hodnotenie od sport.es je najvystiznejsie.
2021-09-30 10:01:56
Najväčším mínusom bol Koeman zo svojou základnou zostavou. Proti Levante to klapalo s mladými Nicom, Gavim, Puigom a tých teraz nechal na striedačke a pošle tam Roberta, Garciu, nerozohraného Pedriho a L de Jonga? L de Jong bol čistá katastrófa. Garcia od príchodu je obrovským sklamaním. Má 24 rokov ale nestíha oveľa starších súperov. Neustále drží protihráča rukami na čo aj včera doplatil. Jeho vizitka je obrovským sklamaním. Za tri či štyri zápasy čo hral dve červené??? Tak to je už dosť silná káva. Ak to takto pôjde s ním ďalej tak za sezónu schytá 10 červených. Nehovoriac o Piqém. Ten mal šťastie že ho Koeman stiahol, lebo by do polčasu bol dostal červenú. Depay je v útoku absolútne stratený. Nevie prejsť cez hráča v súboji 1na1 a nemá ani s kým v útoku spolupracovať. Skrátka katastrófa v priamom prenose.
2021-09-30 10:05:17
Nebudem utocit na nikoho, no podla mna hra Luuk len preto, lebo je Holandan. Vsetci vieme, ze Holandania ovplyvnili Barçu. No je jasne, ze pod Koemanom ziaden Holandan nebude na lavicke. Trener dobre spravil, ze vystriedal Piqueho, no spravil chybu, ze posunul FDJa inam, cim pokazil nieco, co vlastne fungovalo. Takisto nemal posielat Garciu na ihrisku. A to vobec. Len co spravit, ked nas hlavny utocnik (Depay, samozrejme Holandan) tolko lopt straca? Ved Benfica zalozila prvy utok po tom, co im Memphis nechal loptu a doslova letel dalej bez lopty po neuspesnom driblingu. Vinni su podla mna viaceri, ale nielen trener. Nebudem ich vsetkych menovat. No neodpustim si poznamku: Roberto k nim vcera nepatril.
2021-09-30 10:09:02
Kým nevymenia trénera, nepozerám. Mal moju dôveru, minulú sezónu... Minulá sezóna mala byť prechodná, táto už nie. Jasné, odišiel Messi, odišiel Griezman, teraz sa mala ukázať trénerova veľkosť ducha. Ignorovanie Collada, keď sa mu zranili útočníci, na čo je to dobré ? Nakoniec chalan skončil mimo akýkoľvek tým, nie len A čko. Všetká česť postaviť Demira, ale keď ide do tuhého, tak nedá ani toho. Puig je už stratený prípad ... Keby dával hrať aj túto sezónu mladých hráčov do dôležitých zápasov, však nech aj prehrajú, ale malo by to aspoň zmysel, bral by som aj túto sezónu ako prechodnú. Tréner tvrdí, že vďaka nemu má tento klub budúcnosť. Akú, keď v základnej 11 sa včera ocitli 5 hráči čo si pamätajú Lisabon a nemá gule ich odstaviť ... Nechal by som iba Marca a Frenkieho, lebo oni ešte majú perspektívu, ale zvyšní traja ? Ak má byť toto budúcnosť tímu, keď na poste DM nevyskúša zmenu, lebo však to fungovalo kedysi, proti slabým súperom akurát tak ... A na čo posielal Roberta na kraj obrany/na pravé krídlo, keď sám tvrdí, že to nie je jeho prirodzená pozícia? Mingueza by tam od začiatku zahral oveľa lepšie.. A na čo rozostavenie 3-5-2 keď inkasujú 3 góly a nedajú žiaden ? Tvrdí, že nemá hráčov na hranie tika-taka, ale mal ich Pep keď budoval tím od základov ? Nemôže to teraz vedieť, že takých nemá, keď ich nenechá hrať. Hovorí sa, že zo sáčkovej polievky guláš neuvaríš, ale môžeš sa aj z nej do sýta najesť. Niekedy rozmýšľam, či si nelosuje len čísla na pozíciu v zostave, lebo to nedáva často ani hlavu, ani pätu. Času mal dosť, aj keď mu odišli Messi a Griezman ... Ale nemal gule alebo schopnosti niečo zmeniť... Ach... Chcel Depaya, dostal Depaya, chcel obrancu, prišiel Garcia, chcel silového záložníka, ten síce neprišiel, ale má tam skvelých mladých hráčov, ktorých aj tak nezapojí, takže ďalší záložník by bol zbytočný.
Vylial som si nespokojné srdce fanúšika
2021-09-30 12:02:28
to Koemanove poslanie dovtedy nasho najlepsieho hraca Frankieho na stopera za stavu 0:1 je highlight sezony. ostatni treneri sa na tom diletantsve musia normalne rehotat. popravde som si myslel, ze sa zobudim, a Koeman uz nebude trenerom barcelony. keby to spravili po bayerne, tak aj v lige aj v LM mame viac bodov
2021-09-30 12:28:19
Trener by bol najlepsi na tribune odkial by mal prehlad, koho,kedy a za koho striedat,inak,zlozenie zakladu a striedanie je u neho, by som povedal,neodborne trenera, ktory vedie klub, ako je FCB, No ale na par prispevkov by som chcel povedat, ze po vitazstve nad AM znovu zamenia svoje stare kabaty za nove, ale ja aj tak verim v postup zo skupiny.
2021-09-30 14:56:32
Minule som tu písal, že treba ostať nohami na zemi a ďalej tvrdo makať. Absolútne som nepochopil včerajšiu základnú jedenástku. Roberto? Busi? L. De Jong? Premňa obrovské prekvapenie, že včera hrali základ. Najmä potom čo minule predviedli Nico, Riqui, Mingueza a hlavne Gavi. Aj Demir minule výborne naskočil do zápasu a spravil pár pekných akcií a výsledok? Včera nedostal ani minútu. Nechápem Koemana. Minulý zápas ukázal cestu, ktorou treba ísť a v ďalšom zápase sa vrátime k prúser zostave s Bayernom.
2021-09-30 19:28:55
Tie známky idú už ozaj nízko(zaslúžene). Koeman už líže nulu. Tak asi už len lepšie. Či?