Pro mě zklamání určitě Frenkie a to směrem do předu, vzadu byl dobrý. Proti Realu určitě základ, pak by si měl určitě už odpočinout. Coutinho v kombinaci úplně marnej. Už, aby se vrátil Pedri. Možná zkusit dát šanci konečně Puigovi. Piqué byl v tomto zápase skvělej. Líbil se mi Memphis ... jeho centry mají oči. V útoku je to určitě nejvýraznější hráč.
Tieto hodnotenia nemajú výpovednú hodnotu, za držanie lopty, alebo nastúpenie do zápasu sa nemôžu udelovať takéto známky. Tu je na mieste kritika celého mužstva až na 2-3 hráčov a nemali by dostať viac, ako 3. S takýmto výkonom im to môže vystačiť tak na segunda division.
Známky hodnotit nebudu, je to jenom taková hra..
Z výkonu bolí oči i duše a je to smutné koukání. Záloha s útokem si vůbec neumí vyhovět, FDJ ty míče vyváží vlastně nikam. Tváří se to jako chaos.
Ale no taaak zase táto obľúbená fáma. Samozrejme, stane sa že po prestupe hráč stratí, ale zaujímalo by ma koľkých z tých hráčov si sledoval pravidelne celé zápasy. Ja som sledoval Coutinha, keďže LFC je v anglicku jediný klub ktorý si pozriem a jeho výkony boli síce o niečo lepšie ale rovnako kolísavé, napr. aj to že tam odohral snáď polovicu zápasov na krídle sa tu tiež nespomína, hlavne že sa kritizuje keď tam nastúpi tu. Griezmann bol podľa mňa najpreceňovanejší hráč planéty, možno spolu s Pogbom. Trincao vyzeral výborne na 5 minútových zostrihaných videách podobne ako Dembele, aj keď u toho bolo predom jasné že mu to nepôjde do uzavretých obrán a bez poriadnej 9tky, zatiaľ sme jeho rýchlosť moc nevyužili.... A Dejong ? Ďalší hráč ktorého som videl za Ajax viac zápasov ako väčšina tohto fóra a rovnako ako Coutinho, nepodával stabilné výkony v Ajaxe a povedal by som že sa v Barcelone skôr zlepšil. Problém je že fanúšik Barcelony má dvojnásobné nároky na hráčov čo prestúpia, oproti fanúšikom z ich predchádzajúcich klubov. Tu sa robia závery po každom jednom zápase a to platí aj pre média, vid Depayove 3 vydarené zápasy a následne porovnania s Neymarom a prívlastky ako legenda a podobne... ani prehnané chválenie nepomôže. Doplácame na to, akých géniov sme tu celú jednu dekádu mali, a každý kto nastúpi na ich pozície zhorí v očakávaní fanúšikov.
Souhlasim s Vendeta, ono je potřeba se podívat i do historie! Arda Turan, Marc Van Bommel a je jich mraky. Ale já to hodně beru tak, že ve svých týmech byli jedničky, okolo který se vše točilo a tady jsou jenom součástí týmu a proto už to není ono. Takže zase taková fáma to neni..................
Jak muže být Griezmann který každý rok nastřílel 20-30g a u x asistoval v totálním defenzivním Atleticu nejpřecenovanější hráč? Jak takový hráč mohl teda být v top 3 o zlatý míč a roky v top 10? :D Jak takový hráč mohl být nejlepší hráč nejlepší repre na mistrovstvý světa 18? :). Prostě jeho styl který vycepoval Cholo prostě k nám nepasoval. ;). Nic víc nic mín :). Snaha se upřít nedala ale holt jeho styl který jel x let prostě nepasoval do našeho stylu. Bohužel tomu nepřidala ani forma týmu.
Griezmann prestupil do Barci po najslabsej sezone v Atleticu, kde pocas sezony zazival podobne vlny ako v Barce. 2 mesiace flop, 2 mesiace top a zas vypadok. Sezonu ukoncil bilanciou 15 zapasov 3 goly. V hlasovani o zlatu loptu bol 18., nie treti. Nepodareny vystrelok bláznivá Valverdeho.
Já se nebavím o jeho 15 zápase a 3 golu. ale o jeho celé kariere, takze tezko by mohl být přecenovany. Takze nevím o čem to tu mluvíš ty :) Kazdy naprosto kazdy ma určitou fázi kdy mu to nejde. Messi měl první půl rok pod koeman 7 branek a co je taky přecenovaný?? :).
Počuj štatistiky mu nikto neberie ale keď si videl MS 18 a myslíš si že bol zaslúžene najlepší hráč tak mám dosť :D Súhlasím že v systéme ATM bol výborný ale to z neho nerobí niekoho kto mal bojovať o GB. Na rozdiel od iných, som mu nikdy nenadával do drevákov, je to kvalitný hráč, ale často sa povyšoval medzi najlepších, a to nebol ani náhodou - tie nominácie, prestupová suma, plat sú len dôsledok jeho precenenia.
No až se Ancelotti podívá na poslední dva zápasy tak nemusí nic velkýho vymýšlet. Tlačit na rozehrávkou jak Valencie a Benzema už si poradí protože i tragická obrana Reálu si poradí s ještě tragičtějším útokem Barcelony
Ancelotti vs Koemann to bude sledovanie som zvedavý s čím pride náš takticky mág ale bude to niečo podobné štýlu vyčkávajme kým nedostaneme góly a potom dohrajme nejako mam silný pocit ze to bude niečo podobné ako s Bayernom
je to smutný se dívat na trenéry jiných velkolklubů. Nagelsmann, Guardiola, Mourinho, Allegri, Klopp, Pochettino, Simeone, Ancelloti...i toho Beniteze bych u nás viděl radši, než Koemana.
Mna by iba zaujimalo, kto dal Luukovi hodnotenie 5.4, dokonca 6.4. Ako chapem ,ze lepsi hrac ako Neymar nemoze mat 4 tak ako to spravil Sport.es ale aj tak.
Přijde mi, že tu má Luuk až příliš velký hejt. Je útočník a do gólových šancí se dokázal dostat, bohužel mu to tam nespadlo. Pak je tu další věc a to je kombinace, kde je fakt hrozně špatnej. A ono to nebude tím, že je v našem týmu chvíli, ale prostě nestíhá už. To samé Coutinho. To se pak děla těžko ňáký válec, když se po hřišti pohybuji hráči, co si navíc v dresu Barcy neumí dát pár rychlých narážeček. Sráží to pak celý tým.
Známky sú absolútne neobjektívne. Najväčším sklamaním pre mňa bol výkon FDJ, Coutinho a z mladého chalana Fatiho urobili za krátky čas najväčšiu hviezdu po Messim, ale výkonom v zápase s DK absolútne zlyhal ako hráč. Toľko nepresných prihrávok v zápase nedal Messi ani v desiatich zápasoch spolu a vo veľkej šanci, keď loptu posielal nožničkami, sa ukázal ako sebec, lebo pred sebou mal dvoch úplne voľných spoluhráčov, ktorí by boli strieľali prakticky do prázdnej bránky, ale on chce byť hviezda za každú cenu. Zatiaľ sa ako teamový hráč veľmi neukazuje.
Tak ono tou hviezdou sa z neho silou mocou snaží spraviť klub. Má 19, rok nehral, ale dostal dres č. 10 a so všetkým tým tlakom a očakávaniami sa môže veľmi rýchlo stať, že mu to stúpne do hlavy. Ak by trafil bránu, bol by dnes najväčší hrdina, netrafil, je hneď sebec.
Dôležité bude, aby svoje kvality ukázal hrou, gólmi a charakterom a nie číslom dresu, zmluvou a prehnanými očakávaniami. Mám strašne obavy, aby nedopadol ako Vinicius Jr...
Pedri je od neho aktuálne o level vyššie.
Najhoršie sa mi čítajú vyjadrenia hráčov, ako napríklad Depay, že necítia tlak, cítia sa v pohode. Každý je spokojný, po vedia že nejdú ešte na 100% ale inak všetko klape. Veď to je fraška, tu reálne hrozí nepostup zo skupiny ale žiaden tlak, každý spokojný...
Iný tréner by na nich vrieskal už od 5. minúty. Polka mužstva by si ani nekopla do lopty za tie výkony. Taký Mourinho, nemal problém ani Casilliasa posadiť na tribúnu, kapitána a legendu RM, ale v Barci nikto nič... Veselo sa tvária, že to ide celkom dobre, len nik naokolo to vydime zle
Klub v ktorom majú miesto v základe Roberto a Luuk môže byť rád, že sa s tým dorastom /aj keď nádejným/ udrží v LaLige a nie,že má ambíciu vyhrať Ligu majstrov. Zatiaľ klub držia nad vodou iba tí starci - Pigue, Sergio a Alba ktorých ste tu neraz odpisovali. Na nich je najlepšie vidieť aká bola v minulosti Barca silná! Dá boh, že sa tam raz vráti, aj keď to určite nebude v blízkej budúcnosti.
Z výkonu bolí oči i duše a je to smutné koukání. Záloha s útokem si vůbec neumí vyhovět, FDJ ty míče vyváží vlastně nikam. Tváří se to jako chaos.
Jedné čo môže túto sezonu pomôcť je asi impulz v podobe zmeny trénera, ale ani týmto som si neni istý,
Barca je ale v niečom strašne špecifická. 90% hráčov čo k nám prestupy hrá minimalne o uroven nižšie ako hrali v predchádzajucom klube.
Vid Girzeman, Dembele, Coutinho, Trinaco ale aj taký De Jong hral v ajaxe určite lepšie aj ked jeho výkony sú od minuleho roku velmi dobré.
Dôležité bude, aby svoje kvality ukázal hrou, gólmi a charakterom a nie číslom dresu, zmluvou a prehnanými očakávaniami. Mám strašne obavy, aby nedopadol ako Vinicius Jr...
Pedri je od neho aktuálne o level vyššie.
Iný tréner by na nich vrieskal už od 5. minúty. Polka mužstva by si ani nekopla do lopty za tie výkony. Taký Mourinho, nemal problém ani Casilliasa posadiť na tribúnu, kapitána a legendu RM, ale v Barci nikto nič... Veselo sa tvária, že to ide celkom dobre, len nik naokolo to vydime zle
Ale ma to svoju vyhodu mat tohto hraca v time ,hned sa nam javi Roberto,Coutinho ako lepši hraci.