Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-10-21 07:46:52
Pro mě zklamání určitě Frenkie a to směrem do předu, vzadu byl dobrý. Proti Realu určitě základ, pak by si měl určitě už odpočinout. Coutinho v kombinaci úplně marnej. Už, aby se vrátil Pedri. Možná zkusit dát šanci konečně Puigovi. Piqué byl v tomto zápase skvělej. Líbil se mi Memphis ... jeho centry mají oči. V útoku je to určitě nejvýraznější hráč.
2021-10-21 08:26:39
Známky hodnotit nebudu, je to jenom taková hra..
Z výkonu bolí oči i duše a je to smutné koukání. Záloha s útokem si vůbec neumí vyhovět, FDJ ty míče vyváží vlastně nikam. Tváří se to jako chaos.
2021-10-21 09:08:00
Včera hral každý jeden hráč okrem Desta a Piqueho totálne pod svoje možnosti.

Jedné čo môže túto sezonu pomôcť je asi impulz v podobe zmeny trénera, ale ani týmto som si neni istý,
2021-10-21 09:13:59
No až se Ancelotti podívá na poslední dva zápasy tak nemusí nic velkýho vymýšlet. Tlačit na rozehrávkou jak Valencie a Benzema už si poradí protože i tragická obrana Reálu si poradí s ještě tragičtějším útokem Barcelony
2021-10-21 10:47:41
Ancelotti vs Koemann to bude sledovanie som zvedavý s čím pride náš takticky mág ale bude to niečo podobné štýlu vyčkávajme kým nedostaneme góly a potom dohrajme nejako mam silný pocit ze to bude niečo podobné ako s Bayernom
snapshot Premium
2021-10-21 11:03:05
Mna by iba zaujimalo, kto dal Luukovi hodnotenie 5.4, dokonca 6.4. Ako chapem ,ze lepsi hrac ako Neymar nemoze mat 4 tak ako to spravil Sport.es ale aj tak.
2021-10-21 11:40:46
Přijde mi, že tu má Luuk až příliš velký hejt. Je útočník a do gólových šancí se dokázal dostat, bohužel mu to tam nespadlo. Pak je tu další věc a to je kombinace, kde je fakt hrozně špatnej. A ono to nebude tím, že je v našem týmu chvíli, ale prostě nestíhá už. To samé Coutinho. To se pak děla těžko ňáký válec, když se po hřišti pohybuji hráči, co si navíc v dresu Barcy neumí dát pár rychlých narážeček. Sráží to pak celý tým.
2021-10-21 13:10:43
Známky sú absolútne neobjektívne. Najväčším sklamaním pre mňa bol výkon FDJ, Coutinho a z mladého chalana Fatiho urobili za krátky čas najväčšiu hviezdu po Messim, ale výkonom v zápase s DK absolútne zlyhal ako hráč. Toľko nepresných prihrávok v zápase nedal Messi ani v desiatich zápasoch spolu a vo veľkej šanci, keď loptu posielal nožničkami, sa ukázal ako sebec, lebo pred sebou mal dvoch úplne voľných spoluhráčov, ktorí by boli strieľali prakticky do prázdnej bránky, ale on chce byť hviezda za každú cenu. Zatiaľ sa ako teamový hráč veľmi neukazuje.
2021-10-21 13:47:08
Najhoršie sa mi čítajú vyjadrenia hráčov, ako napríklad Depay, že necítia tlak, cítia sa v pohode. Každý je spokojný, po vedia že nejdú ešte na 100% ale inak všetko klape. Veď to je fraška, tu reálne hrozí nepostup zo skupiny ale žiaden tlak, každý spokojný...
Iný tréner by na nich vrieskal už od 5. minúty. Polka mužstva by si ani nekopla do lopty za tie výkony. Taký Mourinho, nemal problém ani Casilliasa posadiť na tribúnu, kapitána a legendu RM, ale v Barci nikto nič... Veselo sa tvária, že to ide celkom dobre, len nik naokolo to vydime zle
2021-10-21 15:22:39
Klub v ktorom majú miesto v základe Roberto a Luuk môže byť rád, že sa s tým dorastom /aj keď nádejným/ udrží v LaLige a nie,že má ambíciu vyhrať Ligu majstrov. Zatiaľ klub držia nad vodou iba tí starci - Pigue, Sergio a Alba ktorých ste tu neraz odpisovali. Na nich je najlepšie vidieť aká bola v minulosti Barca silná! Dá boh, že sa tam raz vráti, aj keď to určite nebude v blízkej budúcnosti.
leonidas129 Premium
2021-10-21 17:30:09
De Jong ma za co 5,7 bodu? ved on bol uplny spodok. horsi vykon utocnika som od hraca barcelony este nevidel
2021-10-21 17:50:45
Podla hodnotenia vychadza ako vcera najlepsi hrac Alba ,ale jednoznacne to bol Pique a aj Busi bol lepsi od Albu.