Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-01-22 10:50:33
Môže prísť Fati kvôli zraneniam o sľubnú kariéru? Žiaľ áno. (Koniec clanku)
2022-01-22 10:57:02
On už o ňu prišiel pred mnohými mesiacmi, jednoducho LA liga a lm sú tak ťažké súťaže,že 17 roční mladík ich nemôže hrať systémom streda,nedeľa,streda,nedeľa,myslím si, že na skvelú kariéru môže zabudnúť,tomu sa hovorí jednoducho, opitosť s úspechu,Barca si spoľahlivo odrovnava tri najväčšie talenty budúcnosti,fati,Pedri,gavi,ich osud bude rovnaký
2022-01-22 11:00:26
Jeho mali jednoznacne vratit do B na jeden rok po prvej sezone, hoci tam maj aj par vydarenych zapasov, aby si zvykol na inu zataz. Ked sa vratili marodi, tak bolo zbytocne ho pchat do zostavy. Svojho casu z Messiho tiez boli vsetci odvareni uz v 16 tich rokoch, Ronaldinho vsade kecal, kde sa dalo aky ma talent a na ihrisku by sa vobec nestratil, ale umne ho podrzali este rok mimo prvoligovych zapasov. Tie juniorske kategorie maju vyznam.
2022-01-22 11:26:51
Ano
2022-01-22 11:28:35
Podľa mňa, tie jeho množiace sa zranenia môžu viesť k tomu, že bude z neho druhý Dembelé...stále zranený a stále budeme dúfať, že sa vráti vo výbornej forme a bude dávať góly ako na bežiacom páse. Žiaľ, skutočnosť je zatiaľ iná.
2022-01-22 11:35:04
Písal som to už pred pár mesiacmi a napíšem to znova. Existuje x hráčov ktorý mohli byť úplne niekde inde keby sa im vyhýbali zranenia a obávam sa že Fati bude jeden z nich.
Jedna vec je náchylnost na zranenia. Druhá vec je psychika. Myslím že verejnosť na neho vyvinula príliš veľký tlak príliš skoro a myslím že číslo 10 tomu tiež moc nepomohlo. Keď si predstavím že som v chlapcovej koži milióny ľudí odo mňa očakáva také veci a ja sa zranim na celý rok... Potom sa vrátim na pár zápasov a zranim sa zase... A zase... Obávam sa že aj keď sa vráti už nikdy nebude hrať na plno lebo bude mať strach čo sa mu môže stať s nohou...
2022-01-22 11:45:43
Keď sa Fati objavil v A-čku a všetci začali hovoriť o tom aký je to veľký talent, tak som si pomyslel len toľko že aby nebol skôr nový Bojan. Žiaľ ukázalo sa, že som sa obával oprávnene. S Fatim už nemôžeme počítať ako s hráčom základnej zostavy. Maximum na čo to môže dotiahnuť je hráč typu Rosický - príde zahrá pár zápasov výborne a zase sa zraní.
2022-01-22 11:58:49
Chudák Fati, prajem mu aby bol čo najskôr v poriadku a vyhrával Barcelone tituly.
2022-01-22 12:10:43
Hrozně mu Preju aby ho ta smůla pustila..
Jsou s dembelem že stejného těsta.. Jen fati dostal do hlavy něco co dembele ne..
2022-01-22 12:17:20
Myslím ze je to jrn smůla a zla práce týmu lékařů … od další sezóny už bude jako stroj
2022-01-22 14:10:29
Trochu mu to poslala aj sama Barca. Proste toho na neho naložili veľa. Veľké očakávania vychvalocanie do nebies a nakoniec číslo 10. Zabúdajú že jeden hráč mužstvo nerobí.
leonidas129 Premium
2022-01-23 03:54:07
ta moznost tam bohuzial je. nie je to extremne caste ale stava sa to. mne pri tejto teme napadne vzdy Jack Wilshere, ktory bol tiez supertalent, uz v mladom veku bol jeden z najlepsich na svojom poste, ale niekolko dlhodobych zraneni ho najskor poslali z arsenalu, a neskor to s nim islo len dole.
este ma napadne Marco Rues, ale ten je uzasny aj ked mal XY zraneni
ostava len dufat, ze Ansuho uz podrzi zdravicko. kazdopadne Xavi by mal byt este opatrnejsi pri jeho nasadzovani po zraneni