U nás nič nie je zaručená kvalita. Zaručená kalita mal byť aj Coutinho a ako dopadol. Ani Mbappé nie je zaručená kvalita v RM. Najlepšie ako to všetci automaticky berú, že ked tam príde tak hned bude získavať zlaté lopty a Real bude pravidelne vyhrávať ligu a bude pravidelný finalista LM. Môže za zraniť, môže sa mu prestať dariť, nesadne mu liga, nikdo nevie dopredu čo sa stane a to či bude úspešný alebo bude neúspešný záleží na veľa okolnostiach nie len na mene. Kludne Mbappe aj Haland môžu v španielsku dopadnuť ako spomínanžý Coutinho a kopec iných borcov.
coutinho sa daval mimo poziciu na kridlo. griezmann je podhrot, ktory sme nehrali, taze zas sa daval mimo poziciu na LW/RW...dembele bol panic buy... taze haland ako hrot, ktory nam chyba je z tych hracov najvecsia pravdepodobnost, ze uspeje. tak ako realu chyba RW, kde mbappe je top....
A kto tu bude pomáhať Haalandovi? LB máme biedne a Balde na základ nemá, RB je otázne, na DM do rotácie nemáme nikoho, kreatívne krídlo ( Adama ) máme jedno ktoré je tu na hosťovaní a keď sa pozrieš na jeho kariéru tak čísla nemá najlepšie. Ferran nie je krídlo ako Antony, Sané, Gnabry a pod. Dávať ho na krídlo a čakať od neho že bude tvoriť hru je rovnaká záplata ako tie ktoré píšeš ty. Často nesúhlasím s tunnom ale má pravdu, nám treba viac hráčov ako hrot.
malyjanko: peniaze budu neboj. obranca pride zadarmo christensen pravdepodobne, dalsia varianta je azpi(moze hrat stopera aj RB)..kessie moze prist zadarmo alebo dalsi rok tillemans. urcite neznamena ze ked pride haland tak nebudu penaze. realne sa budu davat penaze len na halanda a kridlo
Povedz mi naco nam je hrot za 100 milionov. Pozri si zapas s Atletmi a povedz mi kolko lopt dostal hrotak a co by Haaland spravil tak strasne lepsie ako niekto lacnejsi.
malyjanko: ferran tam svojim pohybom robil priestor pre ostatnych. to by haland robil svojimi nabehmi ovela lepsie. plus je vysoky, taze aj na hlavicky by bol dobry. s nim a adamom sa nam otvara moznost hrat na protiutpoky. a prida nam aj co sa tyka marketingu... a kto lacnejsi mi povedz???? kto??? barcelona potrebuje mat tiez svoju top hviezdu, ktoru momentalne nema...
Dobre ja ti nazor neberem, ale presne toto iste mal byt Dembele. Ziadne protiutoky sa nekonali. Mal byt ta top hviezda, nic z toho. Na hlavicky mu nema kto nacentrovat, ved nase rohy nedoletia za prveho obrancu. A este posledna vec, kolko sanci sme vytvorili pre hrotaka poslednych 10 zapasov? Ved nasi najlepsi strelci su obrancovia a Luuk ktory dal 3 goly zo 4 hlaviciek co mal. A nie, neporovnavam Luuka s Haalandom.
malyjanko: dembele urcite neprichadzal ako hotovy hrac to je rozdiel. kupoval sa ako talent s potencialom sa stat v buducnosti hviezdou. to je obrovsky rozdiel. haland uz je hotovy hrac. ziadny talent co mozno bude v buducnosti hviezdou. donedavna nam hral v utoku jutgla-luuk-abde. tak co si od nich ako ocakaval za vytvorene sance?? jasne ze obrancovia su naj strelci ked nemame prave toho hrotaka a poriadne kridla... a skus si porovnat utok co som spomenul s utokom: auba-haland-ferran/adama....
suarez: mame na to kupit aj halanda aj kridlo.. laporta s alemanym to podla mna vyjednaju tak aby nebol pre nas az tak drahy, resp sa to rozlozi na rozne bonusy atd...taze ja by som taky pesimista nebol. a verim ze sme schopny doviest jak halanda, tak aj nejake kridlo k tomu.
Vyriesit utok do konecnej podoby v lete je vyzva cislo 1. Ak by to bolo namne tak 100% radsej top kridlo bez hrotaka ako naopak. Viem si predstavit ze to bude fungovat v strede s Ferranom/Aubom.
+ Budeme potrebovat luck s Adamom a jeho vykonnostou. Podla zamerov Laportu to vyzera na Haalanda (ak sa rozhodne pre nas) + Adamu. To sa mi nepozdava pretoze Haaland je casto zraneny a Adama by mal nalozene na pleciach vela, ako jedine kridlo v kadri co dokaze robit prievan. To by sa odrazilo na jeho forme.
tunno: mozno ma vysmejete, ale ja si viem predstavit prichod halanda aj antonyho vzaroven(popripade ine kridlo)
malyjanko: v arsenale hral aj na lavom kridle. a sam povedal, ze tam moze hrat.
za dalsie tych 150 mega sa bud rozlozi na rozne bonusy alebo na viac rokov, taze podla mna nezaplatime naraz 150mega
Vystupna klauzula sa vyplaca hned a tie bonusy tatko s Raiolom takisto budu chciet hned. Ak je dost penazi aj na Antonyho tak vklude ale to silno pochybujem. Cisto teoreticky za jedneho Haalanda dokazes zohnat v lete Antonyho s Gnabrym. Medzi tymi dvomi by 30 golov dal hadam aj Braithwaite a nie to este Torres Auba.
ved Ferran Haaland Fati. hrot potrebujeme a Haaland je s Lewom, ktory uz ma vek momentalne najlepsi hrot. na kridlach mame Fatiho (daj mu boh zdravicka) Ferrana, Depaya, Adamu. ci co chcete aby tam hral Brailtwaite?
Haaland je golostroj, zakoncovatel, ale v borusii, co som par zapasov videl, tak vedel aj pokombinovat, Fati duplom a Ferran neviem, lebo jeho som velmi hrat nevidel.
Antonyho aj Gnabryho asi tazko kupime, ked sme kupili Ferrana. on za 55 milionov asi neprisiel na pol sezony.
ale hlavne hrotaka potrebujeme ako sol. od odchodu suareza ho nemame a je to vidiet. keby bol slaby, tak nepoviem nic, ale on je zaruka na goly a je mlady, moze tu davat goly 10 rokov
Neviem preco davat na hrot Ferrana, ked tam mozes dat Haalanda. Haaland je najlepsia volba na hrot nech su kridla akekolvek, lebo je to s Lewandowskim najlepsi hrot a v mladom veku zajebe v priemere gol na zapas.
a Suarez Haaland predrazeny? Real ponukal za Mbappeho 200 mega rok pred skoncenim zmluvy a to tam ziadne bonusy neboli zahrnute. my mozeme mat Haalanda za 75 + bonusy
a na Fatiho by som naozaj nezabudal, lebo ten v 16 rokoch ziaril za barcelonu a neskor aj za repre. ak mu vydrzi zdravie, tak Antonyho skryje do vrecka
akurat sa nemozes spoliehat na jeho zdravie bohuzial. ono kridla su na hovno ked nieje poriadny hrot. a zas hrot je na hovno pokial nemas poriadne kridla. ja by som si zelal vziat antonyho ale dalsie kridlo uz nie a miesto toho halanda.
hej, ale zas kupit ineho hraca namiesto neho by znamenalo, ze jeden z nich by sedaval. Uvidime ci Depayovi nestupnu vykony s konkurenciou a ako to pojde Adamovi. ak dobre, tak kludne oni mozu hrat na kridle a ferranom a Haalandom na hrote ak by bol Fati zraneny
Tentokrat ma Tunno pravdu. Feran nie je ziadna falosna 9. Odkedy Messi znovu spopularizoval danu ulohu na ihrisku, tak hned sa zacal kazdy utocnik, ktory sa par krat stiahne hlbsie oznacovat ako false 9. Lenze s Messim ta false 9 vyzerala ako keby Barca hrala diamand so 4 zaloznikmi, tvoril a k tomu sypal rekordny pocet golov. Zabudnite, ze takto bude hravat Torres alebo ktokolvek iny.
Jednoducho sa mi Haaland do našej hry nehodí. Xavi chce hrať kombinačný futbal do plných. V tom podľa mňa Haalanda udusíme. Následok bude to, že on si hru nebude užívať a my budeme mať ďalšieho polospokojného, nepredajného 100milionoveho hrača s obrovským platom. Radšej by som skúsil niekoho, od koho nebude celý svet čakať, že v našom drese dá každý zápas gól-dva a bude hviezdou 10 rokov. Podobne ako sme svojho času vytiahli Eto´oa a urobili z neho jedného z najlepších útočníkov doby.
etoo bol a tiez typologicky utocnik na protiutoky a jak u nas dopadol...to vase ze sa ku nam nehodi je uz otravne. je vysoky rychly a silny na lopte a ma dobru techniku. nechapem preco by sa nemal hodit do nasej hry. ako keby dortmund bol cely cas zalezeny na vlastnej polke a cakal na protiutoky...BvB nikdy neutoci do plnych? ci aj proti slabsim su zalezeny a betonuju?? alebo ako to mam chapat??
suarez tiez nebol nejak extra do kombinacie. tiez hraval predtym v liverpoole, ktory hral podobne jak BvB na protiutoky a stal sa u nas 3 naj strelcom.. ta vasa demagogia ze sa nehodi do nasej hry.
náhrada za Albu nam chýba, na PO je 38 ročný Alves a nehráva mladý Dest. Nemáme plnohodnotnú náhradu za Busiho. Krídlo aspoň jedno a potom stopér a hrot. Toto definuješ stoper a hrot cca?
takže pre teba je jeden hráč viac ako 4 hráči? zaujímavé. Podľa mňa nieje dôležité aké individuality máš v kádri ale sila kádra. Team je tak silný, ako je silný najslabší článok. Haaland kludne môže dať aj 3 goly za zápas keď dostaneme 4...
alebo mozme nedostat ziadny a nedat ziadny a hrat na 0:0....barca je bez hrotu polovicna...a neznamena ze ked pride haland, tak nemozu prist aj zvysne posily
na RB je dest. na LB bude este minimalne rok alba( inak mohol prist gaya za 15m)...na LB nekupime nikoho pokial bude hrat zaklad alba. ako zaskok postaci niekto zadarmo, popripade balde ci dest. za busa mohol prist kessie alebo tam skusit FdJ..za rok konci zmluva tillemansovi, taze FdJ na DM a tillemans namiesto FdJ na CM. na kridlo by bol dobry antony, ale ktovie kolko by chcel ajax za neho...
veľmi, veľmi jednoducho si predstavuješ tie príchody zadarmo :D ale fajn, keď myslíš že toto je koncepčná práca akou by mala Barca fungovať, tlieskam ti :D miesto postupného nahradzovania hráčov budeme hasiť problemy až keď prídu len kvôli jednému hráčovi, ktorý ani nemusí sedieť do konceptu hry ktorý sa v Barcelone preferuje... ale v pohode :D
dobre tak s kym chces hrat na hrote?? barca bez hrotu je 50%...vzdy ked sme mali top hrot, tak sme vyhravali, bez neho sme nulovy. staci sa pozriet posledne dva roky...na RB moze prist mazroi(nwm jeho meno) zadarmo z ajaxu. aj ked ja by som tam kludne hral desta... na LB balde... na DM kessie/FdJ ...kde tvrdim ze pride len haland??? na stopera moze prist christensen zadarmo...taze v lete sa bude viacmenej kupovat za peniaze len hrot a popripade kridlo ci stoper.
zabudate na Fatiho. tomu ked bude drzat zdravie, tak s Haalandom a Ferranom by vytvorili extra golovu trojicu. vsetci mladi. mohli by ako tim dozrievat a o dva - tri roky im nebude nikto stacit. podla mna mame velmi nadejne muzstvo. len tu obranu treba poriadne posilnit
Nie ďakujem. Nech si ho berie kto len chce, hlavne nech ho u nás nevidím. Okrem toho stačilo, že sme sa posledné mesiace naťahovali s Dembelem a tým jeho super agentom. Naozaj netúžim po hráčovi ktorého zastupuje to nenažraté prasa Raiola.
Haaland sa do nášho herného štýlu vôbec nehodí. On je dobrý na protiútoky a to u nás nehráme. Navyše proti týmom ktoré betónujú sa nevie presadiť a v Lalige betónuje veľmi veľa klubov. A potom je tu otázka jeho zdravotného stavu. Túto sezónu je viac v nemocnici ako na ihrisku a v každej z predchádzajúcich sezón chýbal minimálne mesiac. A to nehovorím o finančnej stránke - peniaze za prestup, peniaze pre Raiolu, peniaze pre otca, obrovský plat, obrovské bonusy za všetko možné a o rok si začne Raiola otvárať papuľu, že Haaland nie je docenený, že má dostať viac peňazí a podobné sračky tak ako to robí pri každom jeho hráčovi.
ty vypisujes len minusy a co plusy??? s halandom by sme na tie protiutoky hrat aj mohli, jak to robil lucho s MSN...praveze preto nehrame na protiutoky lebo tam nemame koho na to...s halandom by sa nam tato moznost otvorilla. do plnych tam moze otvarat priestor pre kridla ako to robil ferran proti atleticu... barcelona potrebuje hviezdu na ktoru prilaka ludi na stadiony, dresy a podobne. jak bude mat real mbappeho, tak aj barca musi mat svoju top hviezdu...
len protiutoky? dobry strelec, zakoncovatel, vyborny hlavickar, silny v subojoch. lepsieho hrotaka nenajdes. robite akokeby za nas predtym nehrali klasicke hroty. etoo, villa, kluifert, ronaldo to boli klasicki sestnastovi zabijaci. a haaland ma v bundeslige co zapas to gol v LM podobne. to je hrac, na ktoreho sa stavia styl a nie rozmyslat ze ci sa hodi do nasho stylu
V momente ako by mal prísť Haaland, tak FDJ sa bude musieť predať, tak isto aj Depay. Netreba zabúdať, že po sezóne sa môže vrátiť Coutinho aj Griezman a Pjanić.
A najpodstatnejšia vec, aby Haaland vynikol, nesmie sa hrať posvätná barcelonská DNA s 3000 prihrávkami. Inak dopadne ako Coutinho, či Griezman.
preco by sa musel predavat FdJ??? ..depay samozrejme pojde prec. a coutinho pravdepodobne ostane vo ville ak bude hrat jak doteraz..a griezz tiez pojde do atletica. z tych dvoch budeme mat 80m. platovy strop sa zvysi na 400m+ novy sponzor 95m rocne? taze v peniazoch az taky problem nebude ako to vyzeralo na zaciatku roka. a barca pod xavim nehra na 3000 prihravok, ta hra je daleko rychlejsia...
1) Barcelona chce za Coutinha že vraj 40 miliónov. Aston Villa si ho môže a nemusí chcieť nechať. Ak by si ho aj chceli nechať, prečo by mali dávať 40 miliónov za 30 ročného hráča s pochybnou minulosťou? Ral
2) Atletico môže po sezóne Griezmana vrátiť. Nemusia ho vôbec kupovať.
3) Depay samozrejme pôjde preč. To som niekde už čítal... Aha, Umtiti, Lenglet, Braithwaite, Pjanić, Coutinho atď.
4) Rakuten platil doteraz 60 miliónov či koľko. Jeho nástupca má platiť 75 miliónov, aj to nie všetko ide na mužský futbal. Takže žiadnych +95 miliónov ročne. Reálne tak 5-10 miliónov navyše.
5) na výšku platového stropu si počkám.
6) Barcelona pod Xavim nehrá na 3000 prihrávok? A odkedy? Hrá sa stále tá istá ťažkopádna hádzaná dozadu a do strán, kde sa súper krokom stihne vrátiť do obrany.
7) FDJ sa musí predať, ak má prísť Haaland, lebo FF, nemôže minút na nákupy 300 miliónov a z predajov zarobiť nič. Navyše Haaland 75 miliónov výkupka (že vraj navýšená na 90 miliónov), 40 miliónov ide Raiolovi, 20 miliónov Haaland starší, 10 miliónov podpisový bonus pre samotného Haalanda. Haaland požaduje ročne 30 miliónov a dostane ich, inak neprestúpi.
1) 2 zapasy 2+3..ak bude takto pokracovat tak 40mega je este malo...urcite ho vezmu pri tychto vykonoch
2) tam bola povinna opcia, taze je vecsia pravdepodobnost ze si ho nechaju. do zranenia hral dobre
3) umtiti si znizil plat, lenglet ma ist prec.(ma minimalny plat), braith pojde prec, pjanic sa vyjadril ze sa do barcy vratit nechce. coutinho ostane v AV
4) ma to byt 93m na rok....!!!!
5) zvysia sa prijmy zvysi sa automaticky platovy strop..
6) skus zacat pozerat zapasy barcelony ty madrista...kukni zapas proti atleticu..ten futbal bol daleko rychlejsi ako za koemana
7) si jeho agent ze to tvrdis s takou neprestrelnou istotou???? za coutsa+griezzmana dostaneme 80m. navyse 100mega na halanda by sme aj mali, tam bol hlavny problem platovy strop a nie suma za halanda...ak bude platovy strop 350-400m tak nieze len halanda kupime ale vojdu sa tam aj dalsie posily...odide dembele, roberto+ zvysni spominany, tak sa uvolnia dalsie peniaze na plat. plus peniaze na halanda maju ist z penazi od spotify...
uz sa tesim jak sa vsetci vy madristi poserete ked ku nam prestupi....
1) kúpili by ste Coutinha za 40 miliónov? + Jeho plat? S jeho minulosťou? Aston Villa nie je City.
2) už sa to tu riešilo, hosťovačka je na 1 sezónu a Atletico ju môže predĺžiť o rok. Ak odohrá Griezman viac ako 50% zápasov, tak ho musia kúpiť. To znamená, že po tejto sezóne ho kľudne môžu vrátiť.
3) vidím, že ste úplne utrhnutý od reality
4) prosím, tu to je, 75 https://www.forcabarca.sk/... Je to náhrada za Rakuten, ktorý platil nejak 55-60 miliónov. Teda o nejaké výrazné navýšenie rozpočtu nejde, max o 5-10 miliónov.
5) máte nejaké čísla, o koľko sa zvýšia príjmy budúcu sezónu oproti tejto sezóne?
6) 1 zápas, zase sa ukazuje na 1 zápas. Atletico je túto sezónu úplne mimo z nejakého dôvodu a nikto nevie prečo. Všetky ostatné zápasy ako cez kopirák
7) máte nejaké zákulisné info, že Coutinho a Griezman sa už predali? Že rátate s peniazmi, ktoré nie sú isté? Prestup Haalanda 75 miliónov +40 miliónov Raiola (tu to máte, čo požadoval od Chelsea https://www.dailymail.co.uk/... ) Dembelé aj Roberto stačí nepodpísať zmluvu.
zabudol som dopísať 7) takže 75 miliónov za prestup, 40 miliónov Raiola, 20 miliónov Haaland starší, podpisový bonus pre samotného Haalanda sa hovorí o 10 miliónoch a ročný plat 30 miliónov (asi v čistom), od Chelsea sa požadovalo 42,64 milióna libier, čo je zhruba 50 miliónov. Ak sa to podčiarkne, 195 miliónov € za prestup Haalanda.
1) boli by hlupy ak by pri tychto vykonoch coutinha nekupili. plat mu mozu dat snad mensi ne?
5) vratili sa fanusikovia na stadiony+ novy sponzor...taze ten platovy strop sa navysi...
7) podla mna sa laporta s raiolom dohodnu na mensich bonusoch. alemany vie co robi. taze to moze skoncit kludne na 75+15-20 bonusy pre raiolu a 20mega plat pre halanda. + tam urcite budu bonusy za goly v LM, lige alebo ine podobne typy bonusov... preco nezrobis forum pre madristov kde mozte diskutovat a musis obsmrdat tu??? kazdy madrista co citam tak tvrdi s 200% istotou ze haland nepride do barcy, ani jeden sa nevyjadril, ze by tam ta sanca bola...to presne potvrdzuje aky strach z neho v barce mate..pritom u fans barcy to nieje z daleka tak, zeby kazdy tvrdil ze pride na 100% alebo zeby ho tu vlastne vsetci chceli
1) Jasne, môžu mu dať menší plat a Coutinho len tak mávne rukou, že pohoda...
5) čítal ste to vôbec? Rakuten končí, namiesto neho bude Spotify. Teda žiaden navyše nový sponzor.
7) Platové podmienky Haalanda sú známe, aj výkupka, aj iné náležitosti, ale nie, tých 195 to nebude.
spotify ponuka daleko viac jak rakuten. rakuten daval tusim nieco okolo 50. spotify 93 co je o 40m za rok viac... a este raz vypadni oxidovat na madritske forum a nie tu...oh wait....
teba tak zere, zeby barcelona zrobila po minulom vedeni nieco pozitivne, ze kazdu jednu vec musis kritizovat a negovat...jaj ja sa budem tak smiat ked pride haland v lete, ze vy vsetci sraci budete chodit po kanaloch
Sylarko tak ty si dobrý schizofrenik.
"Nikoho netrapi co tu pise nejake madridske biele h...."
"kritizovat vie kazdy hlupak. ale prejavit nejake uznanie ci respekt k rivalovi...k tomu uz treba nieco viac...co ty nemas bohuzial"
jano: nevidel som tu od teba ani jeden pozitivny komentar. vsetko len kritizujes a vravis jak to nepojde alebo nevyjde....uz to ze ako fanusik realu tu travis tolko casu nieco znamena
Jano objektívne hodnotí situáciu, ty žiješ mimo reality sylarko a pokiaľ viem tak jano nie je fanúšikom Madridu, akurát vie povedať veci ako sú. To že nehodnotí
všetko ako zaslepenec lebo <3 Barca, je len jeho plus.
jackopz: taze budme vsetci pesimisti negativny a nadavajme na vsetko. klasicka slovac. dajme si pivo borovicku a nadavajme na vsetkych okolo...to ze niekto sa snazi vidiet veci pozitivne tak hned zije mimo reality...ok dobre zijte si v tom vasom negativnom svete dalej.. je mi vas uprimne luto
Čo je na tom pesimistické a negatívne? Je to realita. Coutinho sa včera v zápase s AV chytal za koleno, potom striedal, kľudne môže byť že sa zraní a nik nedá 40m, čo by nedali aj keby hrá podľa mňa lebo je blbosť vyhodiť 40m za 30r Brazilca aj keď mám Coutinha rád. Griezmann sa tiež môže kľudne vrátiť a AtM si s nami môže vytrieť riť, Pjanič je slabý aj v Turecku. Nikde nemáš napísané že Umtiti, Lenglet, Braith, Roberto pôjdu preč, to si každý rok prajú fanúšici ale realita je každý rok iná. Jediný kto pôjde je Luuk lebo tu je na hosťovačke. Rovnako je pravda že pod Xavim sa neodohral jediný dobrý zápas až na AtM ktoré hrá otrasne, vlastne ako celá Laliga. Potvrdzuje to aj fakt že Sevilla ktorá je 2. v lige nedokázala postúpiť v LM zo skupiny kde mali Lille, Wolfsburg a Salzburg.
btw k tomu betónu čo si tu písal, zapni si ako hrá teraz LP proti Leicesteru. Leicester celý zápas bránil v bloku a LP má aj tak 9 striel, 5 na bránu. Rozdiel je v taktike a poňatí hry, že LP nehrá bago okolo 16ky.
a co je mimo reality na tom, ze moze haland prist v lete. peniaze budu aj platovy strop bude uz v pohode. je jedno ze ma coutinho 30 rokov. ked bude mat statistiky ake ma a bude v tych vykonoch pokracovat AV by bola hlupa si ho nevziat. 40m pre team z PL je nic. ked ti tam kupuju daleko horsich priemerakov za 30-50 mega. uz ked everton kupil od nas slabeho gomesa za kolko 25-30m? tak coutinho za 40 sa im oplati...jak nikde nemas napisane ze pojdu prec, tak nikde nemas napisane, ze ostanu... mna len seru neustale tie negativne sracky, co tu vela ludi pise. pod xavim ideme hore. tych zapasov lepsich bolo viac. a oproti koemanovi urcite sme sa posunuli. je jednoduche byt skepticky a vraviet on nepride a potom ked nepride tak hovorit: sak ja som to vravel...ty ked kukas zapasy barcy urcite cakas a ratas kazdu chybu ze?? tak chod fandit liverpoolu ked sa ti tak paci. neviem preco fandis barcelone...len aby si na nu mohol neustale nadavat
Čo mám chváliť? Tragickú hru? Všetci v tíme hrajú pod svoje možnosti. Busquets je zrelý na uterák po 20 minútach a napriek tomu stále hrá. Napriek tomu, že neboli krídla, tak sa hralo 4-3-3. Napriek tomu, že Busquets nezvláda už sólo DM, tak sa hrá na sólo DM s Busquetsom. Hráči hrajú mimo svojich pozícií. 38 ročný Alves je 1 a Dest ani nedostáva šancu. Pod Xavim sa odohralo koľko? 10 zápasov? 15? Nič sa nezmenilo, stále sa hrá tá istá hádzaná, prihrávky do strán, dozadu, rozohrávka taká, že súper sa stihne vrátiť krokom do obrany. Atletico je túto sezónu úplne tragické. Super vyhralo sa nad ním, ale aj to bol dosť šťastný zápas. Albov gól? Super, parádička, ale bola to random strela na bránu. Atletico sa viac menej porazilo samo. Mám chváliť príchod Haalanda? Klub dlhuje hráčom 395 miliónov na výplatách a mám ho pochváliť, že chce minút 195 miliónov na 1 hráča za rok? Setien doteraz nedostal peniaze, Koeman im odpustil 2 milióny, Araujovi núkajú smiešny plat, že vraj 1 milión v hrubom ročne a mám byť spokojný, že Haaland, ktorý sem ani typologicky nezapadne, lebo je hráč na rýchle útoky a brejky s podpriemernou technikou a Barcelona s ním chce hrať tiki-taka? A navyše dostane 50 miliónov v hrubom ročne? A ľudia, čo si "znižovali" platy sa asi ako k tomu postavia? Že super, majú 200 mega na Haalanda a dajú mu 50 mega ročne, ale nemajú na moju výplatu? Alebo som hráč Barcelony, 5 najlepší obranca La Ligy a som platený ako junior, resp. dostávam minimálnu mzdu? Budem chváliť, keď sa bude dať čo chváliť. Zatiaľ sa nedá čo veľmi chváliť.
Jasne, 30 ročný brazilec s platom 20 miliónov ročne a so zdravotnými problémami a operovanými kolenami a ľudia v Aston Villa podstúpili lobotómiu a dajú zaň 40 miliónov. To radšej prihodia 20-30 miliónov a môžu mať Felixa z Atletica. Alebo zadarmo Lingarda. Navyše bude lacnejší a nemá zdravotné problémy. Trocha kritického myslenia.
viem pochopit, ze niekto tu nechce Haalanda, ale napisat, ze 195 milionov na rok, je uplna mimoza. jedine ze by si mal informacie zo zakulisia, ze barca s nim planuje podpisat zmluvu na rok a potom ho pustit zadarmo.
asi z toho isteho zdroja, z ktoreho mas, ze barca ponuka Araujovi milion v hrubom rocne.
leonidas: výkupka za Haalanda má byť 75 miliónov (niektoré zdroje uvádzajú že by sa mala zvýšiť na 90 miliónov). 40 miliónov požaduje Raiola ako agent. 20 miliónov má ísť Haalandovi staršiemu. Haaland požaduje plat cca 50 miliónov v hrubom a hovorí sa o prestupovom bonuse pre hráča na úrovni 10 miliónov. To sú peniaze, ktoré by musela Barcelona hneď zaplatiť, keďže výkupka a nie, nedá sa to na splátky, peniaze pre agenta a otca Haalanda tiež budú chcieť naraz pri podpise. Podpisový bonus pre Haalanda tiež má byť vyplatený pri podpise. Plat 50 miliónov do konca sezóny. Pridal som tu aj odkaz vyššie na to. Všetky tie informácie sú už dlho známe. Takže áno, Barcelona bude musieť nájsť 195 miliónov v rozpočte na budúcu sezónu, ktoré bude musieť vyplatiť.
Aká demagógia? Napísal som, že sú to náklady spojené na jeho prestup v ten rok. To znamená, že Barcelona musí naňho vyčleniť 195 miliónov (možno viac, kto vie, aké tam budú ešte rôzne bonusy a poplatky). Ďalší rok to spadne už len na jeho 50 miliónový plat + bonusy a rôzne doplatky. Ale ten budúci rok musí mať pripravených tých 195 miliónov. Aj priemerný človek vie rátať, ak si šktrtne nuly, stačí mu vedieť rátať do 20 a agenti hráčov vedia veľmi dobre rátať. Barcelona tlačí na znižovanie platov a vyvíja nátlak a zrazu bum, dozviete sa, že Barcelona minula 145 miliónov na prestup hráča a dala mu 50 miliónový plat. Vy ste si musel "znížiť" plat, resp. vám ho odmietli zvýšiť, lebo nie sú peniaze. Gavi a Araujo môžu byť prvý hráči, ktorý si povedia, že inde by sa možno mali lepšie a dostali by lepší plat vzhľadom na ich kvality. Ale keď im povedia, sorry, nie sú prachy, môžeme vám dať len 1/3 toho, čo by dostali inde a potom sa dozvedia, že príde hráč s 50 miliónovým platom a Barcelona mala každému z nich problém dať plat vo výške 3 milióny... Aká bude asi ich reakcia? Skúste porozmýšľať.
Poznám človeka, čo to zažil vo firme. Ľudia tam boli pomerne spokojný, len plat mohol byť vyšší. A lobovali zaň, že proste chcú dorovnať plat ako majú iné firmy v okolí, že nechcú mať o 25% menší plat. A nikomu sa nechcelo odchádzať, chceli tam ostať. Ale firma nie, nie sú peniaze, nezvyšuje sa plat. V tom čase vyšiel ten zákon, že v inzerátoch musí byť výška platov. A tam nastal kameň úrazu, ľudia si to pozreli, keďže veľa z nich z nich si nechávalo z profesie posielať ponuky práce, aby vedeli, čo sa deje okolo. Firma medzitým prijala 6 nových ľudí, všetko absolventi a pritom inzeráte zistili, že oni by zarábali skoro o 40% viac ako oni, čo sú tam 10+ rokov a ešte by ich mali zaúčať. Reakcia firmy? Chýbajú nám zamestnanci a jediná možnosť ako ich získať. Reakcia zamestnancov? Hromadná výpoveď, v priebehu týždňa ju podalo 47 z 52 pôvodných zamestnancov (zvyšok boli ľudia, čo mali menej ako rok do dôchodku, alebo pracovali na dôchodku). Skúste si tipnúť, čo sa stalo s firmou.
Neviem si predstaviť vyvalit toľko peňazí pri našej finančnej situácii. Je to nereálne. Prestup, bonusy a obrovský plat. Ledva sa zbierame posledný rok a niekto si myslí že tie peniaze asi tlačíme. Treba dať klub finančne doporiadku a stabilizovať ho a nie míňať ďalšie a ďalšie peniaze.
Netreba zabúdať na hráčov, ktorým končia zmluvy budúci rok. Gavi, Araujo. Gavi je talent, ale Araujo by hocikde inde v pohode dostal 3-5 miliónov, kým v Barcelone by mu chceli dať tak 1 milión. Ak odíde on a Piqué po sezóne skončí, kto bude v obrane? Tak isto je možný predaj aj FDJ. Ak sa tak stane, a Gavi nepodpíše, záloha Busq, Nico a Pedri? S jeho zdravím, čo má túto sezónu? To aby potom podpísali Roberta. Kto sem príde hrať za tie smiešne peniaze?
Nemyslím si, že Haaland je jistota do útoku. City hraje bez hrotaka a Barca bez něj v nejlepších letech prakticky hrála taky.
Haaland je sice prověřená kvalita a určitě jeden z největších talentů. Ale nemyslím si, že to je hráč do týmu jako Barca, kde se hraje na držení míče, pořád do plnejch a čekání na příležitost, která většinou přijde díky kreativitě a ne síle, nebo rychlosti z protiútoku.
Však Barcelona nemůže hrát na protiútoky ani s Realem protože to by ani jeden tým neopustil za 90 minut svoji půlku...
??Vy jste vsici hrozni profesori co se prestupu a herniho stylu týče, moc to hrotite, kazdej mancaft potrebuje top hrota at se hraje jakejkoliv styl fotbalu, to ze city nehraje na hrot neznamena ze by ho nepotrebovali ale bohuzel zadnej nemají tak jako my, to ze barca hraje na 3000 přihrávek a haaland nezapadne je totalni blbost, ta finalka na toho hrota vzdycky přijde a to je jeho pozice a ukol, promenit tu finalku, bohuzel ted zadnej takovej hrac unas není co by promenil, otom to je, haaland je top hrotak na mnoho let, pokud mu bude zdravi a stesti prat, za mne jedine dobre ze jdeme po haalandovi je mladej a je to dravec hotovej strelec, to ze se koupi bude jedine dobre a moznost hrat na vic zpusobu, haaland je vymrdany prerostli prase ktery je tezko zastavitelny a to my potrebujeme + obranu
kazdy vravi, ze je drahy, ale zabudaju, ze cisto prestup stoji 75 mega. s bonusmi pre hraca, agenta, a seniora okolo 150. keby nemal klauzulu tak bez bonusov by za neho bolo 150 milionov malo.
+ Budeme potrebovat luck s Adamom a jeho vykonnostou. Podla zamerov Laportu to vyzera na Haalanda (ak sa rozhodne pre nas) + Adamu. To sa mi nepozdava pretoze Haaland je casto zraneny a Adama by mal nalozene na pleciach vela, ako jedine kridlo v kadri co dokaze robit prievan. To by sa odrazilo na jeho forme.
malyjanko: v arsenale hral aj na lavom kridle. a sam povedal, ze tam moze hrat.
za dalsie tych 150 mega sa bud rozlozi na rozne bonusy alebo na viac rokov, taze podla mna nezaplatime naraz 150mega
Antonyho aj Gnabryho asi tazko kupime, ked sme kupili Ferrana. on za 55 milionov asi neprisiel na pol sezony.
ale hlavne hrotaka potrebujeme ako sol. od odchodu suareza ho nemame a je to vidiet. keby bol slaby, tak nepoviem nic, ale on je zaruka na goly a je mlady, moze tu davat goly 10 rokov
a Suarez Haaland predrazeny? Real ponukal za Mbappeho 200 mega rok pred skoncenim zmluvy a to tam ziadne bonusy neboli zahrnute. my mozeme mat Haalanda za 75 + bonusy
a na Fatiho by som naozaj nezabudal, lebo ten v 16 rokoch ziaril za barcelonu a neskor aj za repre. ak mu vydrzi zdravie, tak Antonyho skryje do vrecka
A najpodstatnejšia vec, aby Haaland vynikol, nesmie sa hrať posvätná barcelonská DNA s 3000 prihrávkami. Inak dopadne ako Coutinho, či Griezman.
2) Atletico môže po sezóne Griezmana vrátiť. Nemusia ho vôbec kupovať.
3) Depay samozrejme pôjde preč. To som niekde už čítal... Aha, Umtiti, Lenglet, Braithwaite, Pjanić, Coutinho atď.
4) Rakuten platil doteraz 60 miliónov či koľko. Jeho nástupca má platiť 75 miliónov, aj to nie všetko ide na mužský futbal. Takže žiadnych +95 miliónov ročne. Reálne tak 5-10 miliónov navyše.
5) na výšku platového stropu si počkám.
6) Barcelona pod Xavim nehrá na 3000 prihrávok? A odkedy? Hrá sa stále tá istá ťažkopádna hádzaná dozadu a do strán, kde sa súper krokom stihne vrátiť do obrany.
7) FDJ sa musí predať, ak má prísť Haaland, lebo FF, nemôže minút na nákupy 300 miliónov a z predajov zarobiť nič. Navyše Haaland 75 miliónov výkupka (že vraj navýšená na 90 miliónov), 40 miliónov ide Raiolovi, 20 miliónov Haaland starší, 10 miliónov podpisový bonus pre samotného Haalanda. Haaland požaduje ročne 30 miliónov a dostane ich, inak neprestúpi.
2) tam bola povinna opcia, taze je vecsia pravdepodobnost ze si ho nechaju. do zranenia hral dobre
3) umtiti si znizil plat, lenglet ma ist prec.(ma minimalny plat), braith pojde prec, pjanic sa vyjadril ze sa do barcy vratit nechce. coutinho ostane v AV
4) ma to byt 93m na rok....!!!!
5) zvysia sa prijmy zvysi sa automaticky platovy strop..
6) skus zacat pozerat zapasy barcelony ty madrista...kukni zapas proti atleticu..ten futbal bol daleko rychlejsi ako za koemana
7) si jeho agent ze to tvrdis s takou neprestrelnou istotou???? za coutsa+griezzmana dostaneme 80m. navyse 100mega na halanda by sme aj mali, tam bol hlavny problem platovy strop a nie suma za halanda...ak bude platovy strop 350-400m tak nieze len halanda kupime ale vojdu sa tam aj dalsie posily...odide dembele, roberto+ zvysni spominany, tak sa uvolnia dalsie peniaze na plat. plus peniaze na halanda maju ist z penazi od spotify...
uz sa tesim jak sa vsetci vy madristi poserete ked ku nam prestupi....
2) už sa to tu riešilo, hosťovačka je na 1 sezónu a Atletico ju môže predĺžiť o rok. Ak odohrá Griezman viac ako 50% zápasov, tak ho musia kúpiť. To znamená, že po tejto sezóne ho kľudne môžu vrátiť.
3) vidím, že ste úplne utrhnutý od reality
4) prosím, tu to je, 75 https://www.forcabarca.sk/... Je to náhrada za Rakuten, ktorý platil nejak 55-60 miliónov. Teda o nejaké výrazné navýšenie rozpočtu nejde, max o 5-10 miliónov.
5) máte nejaké čísla, o koľko sa zvýšia príjmy budúcu sezónu oproti tejto sezóne?
6) 1 zápas, zase sa ukazuje na 1 zápas. Atletico je túto sezónu úplne mimo z nejakého dôvodu a nikto nevie prečo. Všetky ostatné zápasy ako cez kopirák
7) máte nejaké zákulisné info, že Coutinho a Griezman sa už predali? Že rátate s peniazmi, ktoré nie sú isté? Prestup Haalanda 75 miliónov +40 miliónov Raiola (tu to máte, čo požadoval od Chelsea https://www.dailymail.co.uk/... ) Dembelé aj Roberto stačí nepodpísať zmluvu.
5) vratili sa fanusikovia na stadiony+ novy sponzor...taze ten platovy strop sa navysi...
7) podla mna sa laporta s raiolom dohodnu na mensich bonusoch. alemany vie co robi. taze to moze skoncit kludne na 75+15-20 bonusy pre raiolu a 20mega plat pre halanda. + tam urcite budu bonusy za goly v LM, lige alebo ine podobne typy bonusov... preco nezrobis forum pre madristov kde mozte diskutovat a musis obsmrdat tu??? kazdy madrista co citam tak tvrdi s 200% istotou ze haland nepride do barcy, ani jeden sa nevyjadril, ze by tam ta sanca bola...to presne potvrdzuje aky strach z neho v barce mate..pritom u fans barcy to nieje z daleka tak, zeby kazdy tvrdil ze pride na 100% alebo zeby ho tu vlastne vsetci chceli
5) čítal ste to vôbec? Rakuten končí, namiesto neho bude Spotify. Teda žiaden navyše nový sponzor.
7) Platové podmienky Haalanda sú známe, aj výkupka, aj iné náležitosti, ale nie, tých 195 to nebude.
Držím palce, ste úplne odtrhnutý od reality.
"Nikoho netrapi co tu pise nejake madridske biele h...."
"kritizovat vie kazdy hlupak. ale prejavit nejake uznanie ci respekt k rivalovi...k tomu uz treba nieco viac...co ty nemas bohuzial"
tieto 2 správy si poslal doslova minútu po sebe.
všetko ako zaslepenec lebo <3 Barca, je len jeho plus.
Jasne, 30 ročný brazilec s platom 20 miliónov ročne a so zdravotnými problémami a operovanými kolenami a ľudia v Aston Villa podstúpili lobotómiu a dajú zaň 40 miliónov. To radšej prihodia 20-30 miliónov a môžu mať Felixa z Atletica. Alebo zadarmo Lingarda. Navyše bude lacnejší a nemá zdravotné problémy. Trocha kritického myslenia.
asi z toho isteho zdroja, z ktoreho mas, ze barca ponuka Araujovi milion v hrubom rocne.
Poznám človeka, čo to zažil vo firme. Ľudia tam boli pomerne spokojný, len plat mohol byť vyšší. A lobovali zaň, že proste chcú dorovnať plat ako majú iné firmy v okolí, že nechcú mať o 25% menší plat. A nikomu sa nechcelo odchádzať, chceli tam ostať. Ale firma nie, nie sú peniaze, nezvyšuje sa plat. V tom čase vyšiel ten zákon, že v inzerátoch musí byť výška platov. A tam nastal kameň úrazu, ľudia si to pozreli, keďže veľa z nich z nich si nechávalo z profesie posielať ponuky práce, aby vedeli, čo sa deje okolo. Firma medzitým prijala 6 nových ľudí, všetko absolventi a pritom inzeráte zistili, že oni by zarábali skoro o 40% viac ako oni, čo sú tam 10+ rokov a ešte by ich mali zaúčať. Reakcia firmy? Chýbajú nám zamestnanci a jediná možnosť ako ich získať. Reakcia zamestnancov? Hromadná výpoveď, v priebehu týždňa ju podalo 47 z 52 pôvodných zamestnancov (zvyšok boli ľudia, čo mali menej ako rok do dôchodku, alebo pracovali na dôchodku). Skúste si tipnúť, čo sa stalo s firmou.
Haaland je sice prověřená kvalita a určitě jeden z největších talentů. Ale nemyslím si, že to je hráč do týmu jako Barca, kde se hraje na držení míče, pořád do plnejch a čekání na příležitost, která většinou přijde díky kreativitě a ne síle, nebo rychlosti z protiútoku.
Však Barcelona nemůže hrát na protiútoky ani s Realem protože to by ani jeden tým neopustil za 90 minut svoji půlku...