Bože nepremenil penaltu...noa? pozeraju len na goly ...ale ine aspekty si nevšimaju.. Napriklad 4 key passes tolko ani Real nemal za zapas :D ptm 5/7 uspešnych dribblov...Ano ako Aguero povedal su to svine
Viděl jsem celý zápas a bohužel Messi byl jen stínem hráče, který nosil dres FC Barcelona. Je na na něm nesmírně vidět, že není motivovaný hrát, jeho hře chybí zápal i radost. Na hřišti působil osaměle. Podle francouzských novin byl nejslabším hráčem PSG. V poměru k očekáváním, která jsou na něj kladena, tomu tak možná opravdu bylo. Podobně to vnímal i Gary Lineker, který je jeho velkým příznivcem.
To je pochopitelné. Je zřejmé, že každý se na to díváme odlišně. Jakmile šel kopat penaltu, čekal jsem, že ji nepromění. Mbappého hra je momentálně úplně jinde.
A1B2C3 - "iděl jsem celý zápas a bohužel Messi byl jen stínem hráče, který nosil dres FC Barcelona" - nezmysle
"Podle francouzských novin byl nejslabším hráčem PSG. V poměru k očekáváním, která jsou na něj kladena, tomu tak možná opravdu bylo" - celkom tomu iste tak nebolo a btw potrebujes aby ti niekto predmyslel co si mas mysliet?
"odobně to vnímal i Gary Lineker, který je jeho velkým příznivcem." - detto
Kazdy kto napise, ze messi bol najslabsi na ihrisku by nemal uz nikdy pisat a urgentne poziadat o psychiatricke vysetrenie lebo ma zjavne nejaky problem s kognitivnymi funkciami.
Věru... nemyslím si tyto věci, protože mně je někdo předložil, píši je, protože tím říkám, že si to nemyslím sám. Příčina a následek tak jsou právě obráceně. Při vší úctě je to naopak Tvůj příspěvek, sid1, který říká, co si mám myslet. Podle statistických ukazatelů Messi samozřejmě nejslabší na hřišti nebyl. Ale výkon se nemusí hodnotit pouze podle nich. Messiho výkon v tomto zápase dal vzpomenout na nedávné neslavné prohry FCB...
prides mi ako reporter sme ktory napisal, ze messi kopol penaltu skoro do stredu brany a za cely zapas nikoho neobisiel. Naozaj silne pochybujem, ze si sa na ten zapas pozeral.
Ja som veľký Leov fanúšik, ale v Paríži to nie je ten istý Leo, ako v Barce. Je mi ho ľúto, že musí hrať v tomto nesympatickom klube. A penalta? Hodiť všetko na nepremenenú penaltu je smiešne.
Je to hlavne o nárokoch, taký Di Maria hral dosť zle a nikto to moc nerieši. Na Messiho sa kladie omnoho viac, takže keď nehrá úplne excelentne, tak je skritizovaný.
Dennik Sme je Ronaldova fan stranka a do Messiho kopu pri kazdej prilezitosti. Ti aj po zapase, kde mal Messi 3A napisali, ze zlyhal a naopak o Ronaldovi raz vysiel oslavny clanok o tom, ze nafilmoval penaltu, lebo podla reportera SME su to skusenosti. Nechapem, ako takych amaterov tam mozu drzat.
Rovnako si myslím že hral DiMaria slabo a dokonca ani Mbappemu to nešlo. Mbappe je sólista a ak si všimnete v zápasoch PSG Messimu moc nejdú spoluhráči ako sa vraví na ruku. Tu si to musí doslova vydreť a štýl hry sa rovnako nedá len tak prispôsobiť.
"Podle francouzských novin byl nejslabším hráčem PSG. V poměru k očekáváním, která jsou na něj kladena, tomu tak možná opravdu bylo" - celkom tomu iste tak nebolo a btw potrebujes aby ti niekto predmyslel co si mas mysliet?
"odobně to vnímal i Gary Lineker, který je jeho velkým příznivcem." - detto
Kazdy kto napise, ze messi bol najslabsi na ihrisku by nemal uz nikdy pisat a urgentne poziadat o psychiatricke vysetrenie lebo ma zjavne nejaky problem s kognitivnymi funkciami.