Ináč, Sergimu by som kapitansku pásku odobral. Nikdy som nechápal prečo sa stal kapitánom a aj keď je náš odchovanec, nikdy sa ním nemal stať. Miesto neho Marc.
A proč by se jím neměl stát? Dělá kapitána i v reprezentaci a málo ho kdo asi zná líp než Luis Enrique a Xavi... Navíc v tom mají hlas i hráči, kteří ho sami vybrali.
Sa tu hadate koli uplne fiktivnej zalezitosti :D on je v poradi 4ty kapitam realne ma sancu mat pasku len v priatelskom zapase. A co viete co sa deje v kabine mozno vie chlapcov vyburcovat. Teraz sa mu moc nedari ma smolu na zranenia a aj corona ho zastavila, ale ja ho mam rad vzdy bol na neho spolah a dokonca daval aj dolezite goly napr. proti PSG na 6:1 :) To ze je on 4ty kapitan je nas najmensi problem :) PS: teraz si este aj rapidne znizil plat takze fakt nemozeme mu nic zazlievat
Pravdo - áno, ten rapídny plat čo mal, bol vzhladom na jeho schopnosti úplny joke a dal si ho vynútene znížiť na 5 miliónov - čo je stále prehnané, ale ok, lepšie ako nič... otálal s tým celú sezónu, taký velký "srdciar" to je...
A áno, bol na neho spolah v tom, že sa zakaždým bude zbavovať zodpovednosti a radšej bude odovzdávať loptu spoluhráčom čo najrýchlejšie na istotu... on bol a je okrem pár výnimiek vačšinou iba takou "možnosťou na nahrávku", nič viac...
a ešte bol na neho spolah, že bude ustupovať súperom s rukami za chrbtom až do 16-tky, alebo ich rovnako v pohode nechá odcentrovať - dostali sme tak hromadu gólov a súperi s radosťou útočili čírou náhodou najčastejšie po jeho strane...
S ním sme boli a asi aj budeme znovu hrávať akokeby v oslabení...
No ale dúfam teda, že sa pod Xavim aspoň o niečo zlepší.
Suhlasim nie je to talent od prirody, aj 5 mega je stale dost ale podpisal ho na rok nedostal zmluvu do 2029. je univerzal a ak budeme mat znova tolko zraneni tak budeme radi ze tam je. Vsetky rumory beriem ako clanky na pobavenie v bosorke. Takze zatial nemame ani jednu posilu len vieme ze definitivne odidu viaceri hraci. Radsej vrabec v hrsti ako holub na streche.
s liverpoolom ich vyburcoval vyborne, alebo v minulej sezone pred koncom sezony, ked ho nahrali ako pred piquem pochybuje o schopnostiach timu. vyber kapitanov je dalsim signalom, ze v barcelone je to proste zle.
A áno, bol na neho spolah v tom, že sa zakaždým bude zbavovať zodpovednosti a radšej bude odovzdávať loptu spoluhráčom čo najrýchlejšie na istotu... on bol a je okrem pár výnimiek vačšinou iba takou "možnosťou na nahrávku", nič viac...
a ešte bol na neho spolah, že bude ustupovať súperom s rukami za chrbtom až do 16-tky, alebo ich rovnako v pohode nechá odcentrovať - dostali sme tak hromadu gólov a súperi s radosťou útočili čírou náhodou najčastejšie po jeho strane...
S ním sme boli a asi aj budeme znovu hrávať akokeby v oslabení...
No ale dúfam teda, že sa pod Xavim aspoň o niečo zlepší.