Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-07-25 07:36:51
Treba urobit rozluckovy priatelsky zapas, v ktorom by Messi naposledy obliekol dres Barcy ako hráč a po nom by mal ukončiť karieru.

Po zapase rozlučka minimalne do rána.
2022-07-25 08:00:01
Ja si naopak myslím, že Leov návrat by už tak dobrý tím určite nabudil morálne a aj športovo na ešte vyšší level. Dokonca si myslím, že vedomie celého tímu a aj Leove, že je to jeho posledná sezóna v drese FCB, že by to mohlo zapôsobiť ako v nejakej hre, kde návrat Kráľa spôsobí akúsi nadprirodzenú ochranu a silu pre všetkých. Ja by som, bez ohľadu na MS, išiel po Lea už v zime.
2022-07-25 08:07:23
pokud ma nejakou hrdost tak do Barcy uz ani na dovolenou ... to ze jej Laporta "obetoval" na ukor klubu je v poradku ... ale to ze do posledni chvile vsem jenom lhal uz neni ... Leo prisel podepsat a v tu samou chvili dostal padaka ?
2022-07-25 08:37:12
Leo by sa nevratil pokial tu je Laporta. Spamatajme sa.
Marian Premium
2022-07-25 08:53:41
Závisí to od rozhodnutia celej rodiny. Možno majú plán, že z Paríža odídu žiť do Štátov, kde by hral za Miami. Majú nejakú koordináciu so Suarézovcami, Luis by hral tiež s Leom. Dúfam, že deti aj Antonella budú naklonené k návratu do Barcelony aspoň na rok či dva.Musíme si počkať, ako rozhodne rodinná rada, ak klub a Xavi oslovia naozaj Lea kvôli návratu.
2022-07-25 08:54:09
Ak Messi neukonci kariery v barce tak to Bude sportova tragedia
2022-07-25 09:07:17
Doufám že je to kravina, nedává to žádný sportovní smysl,pokud chceme hrát kolektivní presing.
2022-07-25 10:15:39
Normálne neverím vlastným očiam, keď čítam komentáre, že Messsi už nie je dostatočne dobrý pre Barcelonu, že už je nepotrebný, že budujeme Nove mužstvo bez Messiho. Neuveriteľné! Messi by bol v Barcelone suverénne najlepší hráč. Nikto sa mu ani len nepribližuje. S prehľadom najlepší hráč histórie aj súčasnosti. Megastar. Bohužiaľ, podtatranské konzilum rozhodlo inak.
2022-07-25 11:35:39
Koľko to ešte potrvá, kým Laporta pochopí, že vždy, keď spomenie Lea, tak pôsobí ako totálny k*kot?
2022-07-25 12:04:37
Xavi chce hrať extrémne na presing.... Kedy naposledy Messi dokázal tak hrať?.... Myslím ze do novej barcy by sa nehodil
2022-07-25 12:50:02
Dúfam, že nepríde, nechajme to už tak, minulosť nevrátime.
Leo je síce stále výborný, ale jeho príchod by nebol len o športových kvalitách ( ktoré nespochybňujem), ale hlavne o biznise.
Leo odišiel kvôli peniazom a nie kvôli slabej výkonnosti, na to netreba zabúdať. Veľká časť problémov Barcy je spôsobená tým, že sa okolo Lea točili priveľké peniaze, a to klub podľa mňa destabilizovalo.
2022-07-25 13:43:28
Alexko: áno, Leo odišiel pre peniaze, pre čo iné? Barca si ho nemohla dovoliť, tak musel ísť inde.
Leo umožnil Barce točiť obrovské prachy a to sa ukázalo byť dvojsečná zbraň a poškodilo nás to.
2022-07-25 14:37:00
Určitě ať se vrátí, je to náš nejlepší fotbalista všech dob a pro mě i nejlepší fotbalista všech dob celkově. Nechápu, když čtu ty komentáře o Leovi, co se tady s lidmi stalo. Celý tým dohromady neumí ovlivnit zápas jako jeden Leo, během pár sekund. Je škoda že někteří zapoměli co tady za těch spoustu let pro Barcelonu udělal a dokázal. A to že někdo hodnotí rok v PSG tak to nechápu vůbec, ona tam nechtěl jít a Pochetino je tragický trenér a nedokázal si s Messim v týmu poradit.Stačí se podívat na to jak hraje Argentina…..V kádru nemáme lepšiho hráče než Lea Messiho…..
2022-07-25 15:27:40
Leo by nam urcite zdvihol kvalitu, somariny typu ze by poskodil celkovo timove vykony, narusil presing a pod..vzdy tak hral, kolko trofeji by sme mali bez neho..uz nema 25 ale stale svojou genialitou na neho nema nikto z nasho muzstva..ja by som si rad pozrel sezonu-dve, jeho asistencie a Robertove goly..urcite by to vynahradilo spomenuty presing a pod..taka dvojka by nam uz realne davala sancu na LM.
2022-07-25 18:04:15
bolo by to, ako SA STáVA, ako pridávať k úspešnému filmu dalšie prílepky, už to nie je originál -- nádherná kapitola s messim sa skončila, treba dať za nou dôstojnú bodku, ale preťahovať ju je cesta k trapasu a dehonestácii
2022-07-25 19:10:32
Ach odborníci tu sú :D "Messi by sa do "novej" Barcelony nehodil " tak on by sa nehodil ale 33 ročný lewa ano :D Asi zabúdame nato že práve Messi je ten hráč ktorý si môže dovoliť, prechádzať sa celý zápas a jednou alebo dvoma prihrávkami rozhodne zápas.
Ale stále sa môžme opíjať vínom a hovoriť si že snáď to Lewovi bude padať, že sa Fati nezraní za 3 ligové zápasy, že Demebele nebude úplne mimo, že Ferran bude triafať bránu a nie lietadlá , že Pedri nevypluje dušu, že busi nebude hrať ako keby má zaradené Rko, že Kessie nestratí loptu, že sa Dest konečne uchytí, že Arujo bude bez zranení, že Alba bude stíhať pretože Balde aj tak hrať nebude. Ale vlastne inak super tým. Takže Messi fakt by fakt potrebný nebol. Určite :)
Chlapci aj keď bude mať 45 rokov tak bude platnejším hráčom než 90 percent týmu.
2022-07-25 19:46:04
Najde sa tu niekto inteli.....proste niekto kto je schopny mi vysvetlit ako je mozne ze mate z messiho taky komplex ze aj keby si da vlastny gol tak to bude chyba divaka z tribuny vo stvrtom rade ??? Casto ste tu spominali messiho nedostatky a na moje prekvapenie velmi presne pricom to sprehladom ignorujete a zvalijete vinu pomaly na kondicneho trenera LEBO nevie s messim pracovat....a najviac ma irituje ako verite tomu divadlu ze messiho nemohli zaregistrovat ze nesiel pre peniaze a dokazovanie ze je lepsi ako cr....nie nepreukazalo sa to len to zvyraznilo zavislost od toho ako bola hra v barce na messiho postavena a messi potvrdilo sa ze messi nema lvl ako roncek ktory byt najlepsi vsade kde pride, je flexibilny vie namotivovat tym je inspiraciou aj svojim zivotnym stylom ma zenu bez plastik telo bez kerok a ma daleko vacsie tymove a individualne uspechy tak co vy na to ?
2022-07-25 23:53:18
Ronaldolike komplexy su strasna vec vsak?