Hosťovanie by bolo pre neho fajn, hlavne v Bayerne kde by sa veľmi zlepšil a hral by aspoň na normálnej pozícii a nemusel by sa báť toho či sa hráč jeho kvalít nebude musieť deliť o miesto s Kessiem alebo s Busim
myslím si že práve Bayern ho momentálne vôbec nepotrebuje.. maju dvojicu Kimmich-Goretzka a na lavicke Sabitzer plus kupili Gravenbercha z Ajaxu.. myslím že skôr by sa presadil v Chelsea
Normálna pozícia znamená, že si zoberie lajnovačku y vyznačí si priestor, v ktorom si želá hrávať? Deliť o miesto s Busim? On na Busiho nemá ani vo sne. Zlepšil by sa? Ten už sa v Barcelone nezlepší nikdy. Frankie mal obrovské množstvo času, aby sa presadil. Výsledok je ten, že na Barcelonu jednoducho nemá potrebnú kvalitu. To je všetko.
Podľa kecov tu na Barcelonu mal potrebnú kvalitu len Messi. FDJ nedostal šancu hrať na DM, čo on je DM. On v živote nebude hrať štýlom ako Busquets. To nikto. Takže trocha objektivity.
tiež nechápem názor a porovnávanie s Busim... Busquets je špeciálny a vo svojom prime najlepší DM na svete ale tak nemôžme čakať od jeho nástupcu že bude rovnaký, pri Messim to niektorí pochopili, Busquets je rovnaký prípad...
Platy nových hráčov presiahnu 90 miliónov v hrubom bez bonusov. Plat FDJ na túto sezónu má byť 18 miliónov v hrubom. Pokiaľ nemá Barcelona na plat FDJ, ako chce vyriešiť tých 90 miliónov? Ak je to tak, že predajom FDJ, tak potom sa natíska otázka, koho predajú budúcu sezónu?
A čo keby ste prestali vyplakavat. Najprv ste tu plakali,že nikto nepríde. Teraz nariekate,že ich nezaregistrujeme. Potom budete plakat zase za FDJ...
By ste chceli aby prišlo všetci aby frenky ostal a ešte aby sme mali aj miliardu v pokladnici nie? Tak to nefunguje a život nie je fér bohužiaľ.
Platy v hrubom:
Lewa- 18,75 milióna
Dembélé- 13,75
Kessie- 13,54
Raphina - 12,5
Kounde- 12,5
Christensen - 10,4
Roberto - 4
Suma je 85 miliónov a nejaké drobné. Rozmýšľam, na koho som ešte zabudol.
Dnes sa zvažuje hosťovanie, zajtra sa kúpi ďalší nový hráč, pozajtra sa bude zvažovať vypovedanie FDJ zmluvy, ďalší deň príde zase nejaký nový hráč, a na ďalší deň bude zase že FDJ si má znížiť plat alebo ukončiť zmluvu.......... TELENOVELA a pre všetkých je FDJ najhorší. Nevadia Umtiti, Neto a ďalší hráči iba de Jong.
Čo tak Fati? Po všetkých tých zraneniach dostal 12 miliónov v hrubom. Tento rok to má byť 14 miliónov. A to už ke Laportova zmluva. A po FDJ chcú aby hral za 10 a menej miliónov.
Ako byt FDJ tak si pockam do konca zmluvy a oddidem zadarmo. To co stvara v jeho pripade toto vedenie je nonsens. Su tu vacsie tarchy a tie sa zjavne neriesia. Za vsetky SU. Posledne dve sezony nehral. A to sme mu este predlzovali zmluvu ...
V princípe máte pravdu. Má to ale jeden háčik... O tých iných nie je záujem. Inak - obdivujem Vaše hlboké vedomosti o finančných a operatívnych zámeroch klubu.
ja by som spomenul skor Pique, Busquets, Alba. Na Frankieho tlacia ako sa da, ale na hracov starej gardy, ktori vykonnostne nemaju na Barcu, ale platy beru nehorazne som nic podobne nevidel
By ste chceli aby prišlo všetci aby frenky ostal a ešte aby sme mali aj miliardu v pokladnici nie? Tak to nefunguje a život nie je fér bohužiaľ.
Lewa- 18,75 milióna
Dembélé- 13,75
Kessie- 13,54
Raphina - 12,5
Kounde- 12,5
Christensen - 10,4
Roberto - 4
Suma je 85 miliónov a nejaké drobné. Rozmýšľam, na koho som ešte zabudol.