18 miliónov za Braithwaitea. Bartomeu a spol boli neskutoční babráci. Už sa teším, keď tento hráč vypadne z nášho klubu. Neskutočne sa mi zhnusil svojimi vyjadreniami ako keby bol na úrovni Messiho, a neochotou odísť, aj keď ho tu už nikto nechce.
Presne, ja nikdy nenadavam na nasich hracov, ale on mi nesadol od zaciatku, to bol uplne nezmyselny prestup, nezmyselna zmluva na 4 roky za nezmyselne peniaze, nikdy nemal ani na to aby u nas sedel na lavicke a tie jeho vyhlasenia.. no nech uz je prec??
Ja mam pocit ak ma pamet neklame ze sme museli zaplatit jeho vtedajsiu vykupku 25 milionov pretoze to bola podmienka Levante ze ho pustia picas sezony.
Tak to bolo...mal prist maximalne na hostovanie (sice neviem ci sa to da pocas sezony) ale kupit za take nehorazne peniaze??? To by som tomu kretenovi Bartovi zosobnil....ten hajzel pripravil Barcelonu uz o take peniaze......
Tahle transakce byla katastrofální. Žel, pro Barcu je dobrý i to jeho místo v platovem stropu. Pokud by klub nebyl v tísni, určitě by mu nedovolil jít zcela zdarma. On zase nějakou hodnotu má a taky chce hrát před šampionátem, takže neměl úplně všechny trumfy na svy straně.
Nikto ho uz v klube nechcel...sam si musel byt vedomy, ze na TOP klub nema...ako tu boli zverejnene clanky, ma vynosny biznis aj mimo futbalu, je tazky milionar...klub by mu aj zadarmo umoznil odchod...takze ano, je to pre mna parazit, ked si to zhrniem
Marco nehadam sa.... Ale keby máš firmu na stavbu domu a niekomu stáva dom a príde v polovičke stavby a povie ze sa máš zbaliť ze ta nechce tak by si súhlasil? Aj keby máš peniaze tak je to blbosť... A biznis ma kazdy hráč to je niečo mimo a nemá to s futbalom nič spoločné je to jeho šikovnosť
ma to spolocne to, ze Martin nemusi hrat futbal pre peniaze. tak nechapem tie jeho kecy o tom, ako chce naplnit zmluvu a pokusi sa uspiet v barcelone, ked sam dobre vie, ze v tejto konkurencii sa nedostane ani na lavicku.
s jeho peniazmi moze hrat futbal len pre zabavu, tak nechapem, ze radsej by presedel sezonu majstrovstiev sveta na tribune, ako by nechal barcelonu, aby ho predala.
dalsi trojsky kon od barta
Za to, že neprepil a nepregambloval peniaze, čo doteraz zarobil tak má hrať zadarmo? To čo je za reči? To aj Messi potom mohol hrať za minimálnu plat požadovaný La Ligou a nemusela mu Barcelona platiť 100 miliónov ročne, či koľko to bolo.
Takmer žiadny futbalista nemusí hrať futbal pre peniaze... Žijú z investovaných peňazí... Čiže by sme nemali žiadnych hráčov na lavičkách.... Napríklad si zober ze auba bude mať celkom dobrý plat tento rok a bude lavičkar za lewom....
ja som nepovedal, ze ma hrat zadarmo, ale nemusi sa handrkovat o kazde euro, ved ma miliony, a barci by mal byt vdacny za sancu, ktoru mu dala. Ano Messi to mohol urobit. nepochop ma zle. nehovorim, ze to mal urobit, alebo ze je barcelone nieco dlzny, nic take. ale tiez by mu to jeho uz aj tak obrovskeho konta nejak neubralo a ked je uz teraz najlepsim hracom vsetkych cias a bohom v barcelone toto gesto by z neho spravilo legendu legiend.
Ľudia tu len nadávajú aký je to parazit ale mám pocit že sme zabudli za akých okolností prišiel. Martin prišiel ako záskok a myslím že ani on sám nepočítal s tým že by z neho mala byť nejaká nová klubová legenda. Opustil Leganes kde bol suverénne najlepším hráčom a opustil ho MIMO PRESTUPOVÉHO OBDOBIA. La liga má nejaké pravidlo ktoré umožnuje takýto prestup pri dlhodobom zranení nejakého hráča. Celkom fail bol však že my sme Leganes ktoré bojovalo o záchranu len tak zobrali kľučového hráča a oni nemali šancu ho nahradiť keďže im to La liga zamietla.
Martin tak odišiel z klubu kde bol hviezdou zatiaľ čo u nás nastupoval len keď to bolo naozaj potreba. Dostal zmluvu ktorú podpísali obe strany a má plné právo ju dodržať. Takže nejaké reči o parazitoch tu podľa mňa nie sú na mieste.
Podpis tohohle hrace se smlouvou a platem jaký povazuji za úmyslné streleni se do vlastní nohy klubu a snahu stizit veci pro nove vedení..... Neb to normální člověk pohybující se v profi fotbale neudělá...... Takiva kuželka do Barcy..... Ufffff
.
Ja by som na neho tolko nenadaval. 1. prestupil k nam pocas rozbehnutej sezony a dostali sme na to vynimku, vtedy k dispozicii nebolo vela utocnikov. 2. Na to ze to nie je superhviezda zahral nad moje ocakavania. Nedal sice vela golov ale casto krat dobre sklepaval lopty pre druhych a hral dobre chrbtom k brane. To co sme od neho potrebovali (byt 7mim utocnikom) zahral vtedy. To ze mu Bartolama dal taku dlhu zmluvu on nemoze. A nie je namieste mu nadavat. Treba mu tiez popriat vsetko dobre v dalsej kariere a hotovo.
s jeho peniazmi moze hrat futbal len pre zabavu, tak nechapem, ze radsej by presedel sezonu majstrovstiev sveta na tribune, ako by nechal barcelonu, aby ho predala.
dalsi trojsky kon od barta
Martin tak odišiel z klubu kde bol hviezdou zatiaľ čo u nás nastupoval len keď to bolo naozaj potreba. Dostal zmluvu ktorú podpísali obe strany a má plné právo ju dodržať. Takže nejaké reči o parazitoch tu podľa mňa nie sú na mieste.
.