Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-07-31 11:39:00
18 miliónov za Braithwaitea. Bartomeu a spol boli neskutoční babráci. Už sa teším, keď tento hráč vypadne z nášho klubu. Neskutočne sa mi zhnusil svojimi vyjadreniami ako keby bol na úrovni Messiho, a neochotou odísť, aj keď ho tu už nikto nechce.
2022-07-31 12:12:26
Nebyl spise misto zraněného Suareze ? Navíc zbytečně ,protože přisel covid a než se začalo hrát ,tak Suarez se dal dohromady .
2022-07-31 12:18:51
Tahle transakce byla katastrofální. Žel, pro Barcu je dobrý i to jeho místo v platovem stropu. Pokud by klub nebyl v tísni, určitě by mu nedovolil jít zcela zdarma. On zase nějakou hodnotu má a taky chce hrát před šampionátem, takže neměl úplně všechny trumfy na svy straně.
Marco01 Premium
2022-07-31 12:21:57
Takze ten zvysny plat mu klub doplati co ??? Parazit jeden...
2022-07-31 12:24:01
Toto treba čakať od všetkých hráčov.... Obzvlášť ak vyplatia jedného tak to budú chcieť všetci
2022-07-31 13:28:08
Ľudia tu len nadávajú aký je to parazit ale mám pocit že sme zabudli za akých okolností prišiel. Martin prišiel ako záskok a myslím že ani on sám nepočítal s tým že by z neho mala byť nejaká nová klubová legenda. Opustil Leganes kde bol suverénne najlepším hráčom a opustil ho MIMO PRESTUPOVÉHO OBDOBIA. La liga má nejaké pravidlo ktoré umožnuje takýto prestup pri dlhodobom zranení nejakého hráča. Celkom fail bol však že my sme Leganes ktoré bojovalo o záchranu len tak zobrali kľučového hráča a oni nemali šancu ho nahradiť keďže im to La liga zamietla.

Martin tak odišiel z klubu kde bol hviezdou zatiaľ čo u nás nastupoval len keď to bolo naozaj potreba. Dostal zmluvu ktorú podpísali obe strany a má plné právo ju dodržať. Takže nejaké reči o parazitoch tu podľa mňa nie sú na mieste.
2022-07-31 14:11:06
Ved ked sa dohodneme s ním, tak mu nebudeme platiť zvyšok mzdy, nie?
JanP Premium
2022-07-31 17:12:10
Podpis tohohle hrace se smlouvou a platem jaký povazuji za úmyslné streleni se do vlastní nohy klubu a snahu stizit veci pro nove vedení..... Neb to normální člověk pohybující se v profi fotbale neudělá...... Takiva kuželka do Barcy..... Ufffff
.
Pravdo Premium
2022-07-31 21:37:11
Ja by som na neho tolko nenadaval. 1. prestupil k nam pocas rozbehnutej sezony a dostali sme na to vynimku, vtedy k dispozicii nebolo vela utocnikov. 2. Na to ze to nie je superhviezda zahral nad moje ocakavania. Nedal sice vela golov ale casto krat dobre sklepaval lopty pre druhych a hral dobre chrbtom k brane. To co sme od neho potrebovali (byt 7mim utocnikom) zahral vtedy. To ze mu Bartolama dal taku dlhu zmluvu on nemoze. A nie je namieste mu nadavat. Treba mu tiez popriat vsetko dobre v dalsej kariere a hotovo.