Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-08-09 12:41:09
Prečo chce ostať v takomto klube.
2022-08-09 12:43:48
Nikoho bych už nekupoval, musíme plnit závazky taky vůči našim hráčům co zde jsou delší dobu a ne jen posily. U Piqueho a Busquetse je v pořádku, že jde plat dolů stejně jako jejich výkonost. Ať na LB naskakuke balde a už nikoho nepotřebujeme
2022-08-09 12:45:20
To by mě fakt zajímalo, jestli Laporta a spol mají čisté svědomí, takhle zle s FDJ jednat. Jinak doufám, že on se stane příští rok novým DMkem.
paprik Premium
2022-08-09 13:02:47
Fandím tomuto klubu už pár desaťročí a stále budem, ale to ako sa správa teraz klub k vlastným hráčom je neakceptovateľné. Je jasné ,že za súčasný stav nemôže terajšie vedenie, ale dalo by sa to aj inak riešiť. A to nehovoriac o ďalších nákupoch....skrátka šialené.
2022-08-09 13:36:50
Souhlasím až na jednu "drobnost": za současný stav může i současné vedení, protože investuje do nových hráčů, aniž by dokázalo naplnit stávající závazky klubu. Uvidíme, zda se do věci vloží hráčská asociace či vedení La Ligy - bylo by to více než na místě...
2022-08-09 13:53:56
My sme aktivovali páky za nejakým účelom. Bez nich by sme skončili, resptkíve nemali peniaze na znižovanie dlhov. A tuším to je aj podmienka La Ligy, že máme ešte znížiť dlh o 140 M.
2022-08-09 14:08:32
Ja na jeho mieste po tom, čo na mňa nakydali predstavitelia Barce prestúpim napr. Do MU, ale s tým, že s Barcou by som uzatvoril písomnú dohodu, že napriek prestupu mi dlžnú mzdu vyplatia, hoci aj v troch splátkach. Je neseriózne ako Barca s FDJ jedná a ako na neho vyťahuje špinavosti, s ktorými prakticky nemá nič spoločné a ako sa ho snažia silou mocou zbaviť, len aby mohli zaregistrovať posily.
2022-08-09 14:37:40
OT: Manchester City and Barca have reached an agreement for Bernardo Silva for 50-55$m. Písal Gerard Romero, ktorý zatial ,čo písal spojené s prestupmi hráčov do Barci, są nemýlil ani raz.
2022-08-09 16:00:45
Podla mna je skor znechuteny. Ako aj vacsina z nas.
2022-08-09 16:53:53
No asi by bolo dobre sa zamysliet nad hodnovernostou toho ako sa o veciach pise. No a je samozrejme, ze bez bolestivych opatreni sa klub nepohne vpred. Darmo za kralovsnia bartolomeja sa peniaze rozdavali a vykony sa neocakavali, tak teraz su hraci prekvapeni ze co to ma znamenat, menej penazi na vyplatnej paske a este k tomu maju aj behat ??? No otrasne nievo. Co si to ten klub dovoluje...
2022-08-10 11:30:29
Asi so mnou veľa ľudí súhlasiť nebude, ale podľa mňa by mal odísť nehľadiac na to čo sa práve okolo neho deje.

Kúpili sme ho pomaly za 80 mil. ako hviezdu ajaxu. Neviem ako vy ale podľa mňa hviezdne výkony nepodával, nepribližoval sa k jeho výkonom v ajaxe v tej skvelej sezóne.
Záložníkov máme dosť, dmko podľa mňa môže tento rok hrať ešte busquets poprípade kessie, ktorý zatiaľ vyzerá sľubne.
Na ďalšie posty do zálohy máme skvelé talenty pedriho a gaviho, ktorí potrebujú hrať. Na striedačke ešte pjanic, pablo torre, ak by fakt bolo veľa zranených, ešte náš skvelý univerzál (aj keď pochybujem, že by bola až taká situácia).
De jongovým predajom by sme získali 60-70 mil. podľa mňa je to suma, ktorá by určite pomohla z finančného hľadiska. Uvoľnil by sa aj jeden z tých väčších platov.
Môj názor.
2022-08-10 15:02:50
,,, pekné,,,, komentáre,len zabúdame na jednu dôležitú vec,,,,XAVI,,dostal čo, žiadal,ak nedá titul minimálne SEMIFINÁLE LM,,tak by sa mal porúčať,tam odkiaľ prišiel,,,,?⚽⚽