Asi tak no. Pravda možno bude niekde uprostred, ale po tom všetkom by som sa nedivil, keby zhnusený chcel odísť čo najskor. Smutný príbeh a veľká hanba bývalého aj súčasného vedenia za to, čo sa okolo tohto hráča deje. Viac než len klub ! Tak určite....
Je to ale fakt hnus, co tu mají domluveno za smlouvy. Jakože 2 roky co sem prezident budeš brát normální plat a až přijde nový, tak bude půl týmu brát jak Messi a ať se z toho budoucí vedení posere. Uvažování jak vláda tady, zavděčit se teď a dojebat budoucnost.... Nechápu jak to ale mohlo tak dlouho procházet, když je tam x tisíc akcionářů, dozorčí rada atd... Za mě je to scam na obě strany a hráči co mají tyto smlouvy by si i měli uvědomit, že tohle není normální a akceptovat normální plat. Hovno za poslední roky předvedli...
Takže chápu obě strany a za mě optimální kompromis. A pokud chce FDJ prachy, tak mu to Chelsea proplatí a pokud chce trofeje, tak at si sahne do svého. Ten platební strop není pro tyhle smlouvy možný, má plat za 3 hráče....
FDJ dostal 14 miliónov na sezónu. To isté, čo má teraz Kessie, Raphina, ale aj Fati. Keď ho klub požiadal, aby si znížil plat, že to bude vyplatené neskôr, tak to spravil. A teraz keď chce peniaze, čo mu patria, je sviňa? Fati za minulú sezónu zarobil viac ako FDJ za posledné 2 sezóny dohromady.
Pokud by FDJ bral jako normální hráč, nemám problém, ale furt to není ještě veterán a legenda barci, aby bral s přehledem nejvíc z celého týmu, viz: https://fcbarcelonalatestnews.com/...
V tomto případě stojím stále za tím, že si FDJ měl šáhnout do svého, klidně i na úrovni 50%....
Nikoho bych už nekupoval, musíme plnit závazky taky vůči našim hráčům co zde jsou delší dobu a ne jen posily. U Piqueho a Busquetse je v pořádku, že jde plat dolů stejně jako jejich výkonost. Ať na LB naskakuke balde a už nikoho nepotřebujeme
Fandím tomuto klubu už pár desaťročí a stále budem, ale to ako sa správa teraz klub k vlastným hráčom je neakceptovateľné. Je jasné ,že za súčasný stav nemôže terajšie vedenie, ale dalo by sa to aj inak riešiť. A to nehovoriac o ďalších nákupoch....skrátka šialené.
úplný súhlas, roky opakujem keď sa ma niekto spýta prečo Barcelona - lebo je to viac než klub, po tomto lete ale neviem neviem. Zachraňujú sa na úkor hráčov. By som chcela vidieť či by sa aj Fati takto týždne premieľal v médiach. Nový deň nová správa o Frenkieho zmluve, o tom čo “povedal” o tom čo bude. Takáto sága nebola ani okolo Neymara. A nech mi nikto nehovorí, že je to snaha klubu ho znechutiť aby chcel odísť sám. Klub prešiel toľkými auditmi a kontrolami, všetko odsúhlasené a zrazu keď sa potrebuju zbaviť hráča zistia že má neplatnú zmluvu? Fraška
platobne stropy a pravidelny audit. agenti + petrodolare = pokrivenie reality. preto som chcel, aby si sejkovia platili vlastnu superligu a ostatnych nechali normalne sutazit.
Souhlasím až na jednu "drobnost": za současný stav může i současné vedení, protože investuje do nových hráčů, aniž by dokázalo naplnit stávající závazky klubu. Uvidíme, zda se do věci vloží hráčská asociace či vedení La Ligy - bylo by to více než na místě...
LaBrie: o sportovním hledisku není sporu, kritika se týká hledisek ekonomického a lidského: správná posloupnost by měla být nejrpve vyřešit závazky a teprve pak nakupovat. Zde se ale děje pravý opak: nejprve se nakupuje a pak se hledají kličky, co s tím rozlitým mlékem. Nejsem proti nakupování posil, nýbrž proti tomu, aby klub řešil to, že nedokáže dostát svým závazkům (prodat příslušné hráče nebo se s nimi na něčem korektně domluvit) tak, že začne zběsile nakupovat s tím, že to nějak dopadne...
A1B2C3, raphinha aj kounde boli jednou nohou v Chelsea. Ja chápem tvoje zmýšlanie že najskor si poupratovať na vlastnom dvore, avšak potom by sme žiadneho koundeho ani raphinhu nemali. Sevilla ani Leeds by na nás nečakali do konca augusta. Nehovorím ani o tom, že raphinha tým mohol absolvovať predsezónu u nás, a taktiež Kounde sa pripojil k tréningom začiatkom augusta.
Presne tak, kto prv pride, ten prv mele......keby sme cakali, vsetci lepsi hraci by uz boli inde.....ja si myslim, ze vedenie vie o tom vsetkom viac ako my teoretici vsetci dokopy...treba vyckat a novinati tiez nepisu vzdy pravdu....
My sme aktivovali páky za nejakým účelom. Bez nich by sme skončili, resptkíve nemali peniaze na znižovanie dlhov. A tuším to je aj podmienka La Ligy, že máme ešte znížiť dlh o 140 M.
Ja na jeho mieste po tom, čo na mňa nakydali predstavitelia Barce prestúpim napr. Do MU, ale s tým, že s Barcou by som uzatvoril písomnú dohodu, že napriek prestupu mi dlžnú mzdu vyplatia, hoci aj v troch splátkach. Je neseriózne ako Barca s FDJ jedná a ako na neho vyťahuje špinavosti, s ktorými prakticky nemá nič spoločné a ako sa ho snažia silou mocou zbaviť, len aby mohli zaregistrovať posily.
Obávám se, že to zhrzene udělá nejhorším možným způsobem. Počká do posledního dne, aby co nejvíce zkomplikoval možnou registraci dalších. Barcelona docela rozjela válku proti současným hráčům, aby mohla vzít nové. Ti jsou teď spokojeni. Ale až se v zimě Laporta zeptá Roberta o kolik půjde s pláten dolů tak už tak spokojený nebude...
OT: Manchester City and Barca have reached an agreement for Bernardo Silva for 50-55$m. Písal Gerard Romero, ktorý zatial ,čo písal spojené s prestupmi hráčov do Barci, są nemýlil ani raz.
Super. Barcelona má už teraz nových hráčov so súhrnným platom 90 miliónov, ktorých nedokáže zaregistrovať a príde ďalší hráč s cca 15 miliónovým platom. To teraz budú predávať soccios na súčiastky?
No asi by bolo dobre sa zamysliet nad hodnovernostou toho ako sa o veciach pise. No a je samozrejme, ze bez bolestivych opatreni sa klub nepohne vpred. Darmo za kralovsnia bartolomeja sa peniaze rozdavali a vykony sa neocakavali, tak teraz su hraci prekvapeni ze co to ma znamenat, menej penazi na vyplatnej paske a este k tomu maju aj behat ??? No otrasne nievo. Co si to ten klub dovoluje...
Asi so mnou veľa ľudí súhlasiť nebude, ale podľa mňa by mal odísť nehľadiac na to čo sa práve okolo neho deje.
Kúpili sme ho pomaly za 80 mil. ako hviezdu ajaxu. Neviem ako vy ale podľa mňa hviezdne výkony nepodával, nepribližoval sa k jeho výkonom v ajaxe v tej skvelej sezóne.
Záložníkov máme dosť, dmko podľa mňa môže tento rok hrať ešte busquets poprípade kessie, ktorý zatiaľ vyzerá sľubne.
Na ďalšie posty do zálohy máme skvelé talenty pedriho a gaviho, ktorí potrebujú hrať. Na striedačke ešte pjanic, pablo torre, ak by fakt bolo veľa zranených, ešte náš skvelý univerzál (aj keď pochybujem, že by bola až taká situácia).
De jongovým predajom by sme získali 60-70 mil. podľa mňa je to suma, ktorá by určite pomohla z finančného hľadiska. Uvoľnil by sa aj jeden z tých väčších platov.
Môj názor.
,,, pekné,,,, komentáre,len zabúdame na jednu dôležitú vec,,,,XAVI,,dostal čo, žiadal,ak nedá titul minimálne SEMIFINÁLE LM,,tak by sa mal porúčať,tam odkiaľ prišiel,,,,?⚽⚽
Takže chápu obě strany a za mě optimální kompromis. A pokud chce FDJ prachy, tak mu to Chelsea proplatí a pokud chce trofeje, tak at si sahne do svého. Ten platební strop není pro tyhle smlouvy možný, má plat za 3 hráče....
V tomto případě stojím stále za tím, že si FDJ měl šáhnout do svého, klidně i na úrovni 50%....
Kúpili sme ho pomaly za 80 mil. ako hviezdu ajaxu. Neviem ako vy ale podľa mňa hviezdne výkony nepodával, nepribližoval sa k jeho výkonom v ajaxe v tej skvelej sezóne.
Záložníkov máme dosť, dmko podľa mňa môže tento rok hrať ešte busquets poprípade kessie, ktorý zatiaľ vyzerá sľubne.
Na ďalšie posty do zálohy máme skvelé talenty pedriho a gaviho, ktorí potrebujú hrať. Na striedačke ešte pjanic, pablo torre, ak by fakt bolo veľa zranených, ešte náš skvelý univerzál (aj keď pochybujem, že by bola až taká situácia).
De jongovým predajom by sme získali 60-70 mil. podľa mňa je to suma, ktorá by určite pomohla z finančného hľadiska. Uvoľnil by sa aj jeden z tých väčších platov.
Môj názor.