Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-08-10 20:55:18
Frankie, choď prosím, aj keď sa mi to ťažko píše...Barcelona ťa vydiera, Chelsea ti zaplatí všetko, pre tvoje dobro sa rozhodni odísť keďže v Barcelone ťa chcú iba za určitých podmienok, je y si ťa vážili, bojujú o teba, momentálne "bojujú" o teba iba ak si znížiš plat, nefér správanie tohto vedenia (samozrejme ďakujeme bartovi ?)
2022-08-10 20:59:05
Hnus toto okolo neho...mimo temu-Luuk bravo!
2022-08-10 21:02:10
Ukázkové vyštvání hráče z klubu ... sr...či :-/
2022-08-11 07:12:11
Tak toto si FDJ naozaj nezaslúžil. Ani od vedenia ani od fanúšikov. Je podraz voči FDJ.
2022-08-11 07:57:50
FDJ ma jednoduchu moznost ako moct ostat v "klube jeho snov", zaroven hrat v klube ktory hra Ligu majstrov a zaroven v klube, ktory naozaj moze byt konkurencieschopny...ak by pristupil na znizenie platu, co vsak zrejme nechce...ano, ma na to pravo, ale potom su tie recicky o nejakom klube snov a dosiahnuti uspechov s Barcou naozaj len recickami...tento klub bez posil ktore prisli nemal sancu konkurovat Realu v boji o titul, nie to v LM...a to vie aj FDJ aj vsetci tí ktorí ho tu obhajujete...a tie keci o tom ze keby to tebe spravili v zamestnani...toto nie je fabrika ani kancelaria, sport, futbal, timovy uspech, motivacia dosahovat uspechy, tesit fanusikov, nie len plnit penazenku...
2022-08-11 08:39:24
Fdj bojuj... Ani jedno ani druhe žiadny odchod ani znižovanie..... Mne sa laporta zhnusil ako je to len možné... Pre to čo sa teraz deje dokonca viac ako barto
2022-08-11 08:41:01
On si člověk musí uvědomit na jakou pozici jde FDJ využít.
V zápase s Pumas to bylo dobře vidět kdy si vzal několikrt míč a snažil se proběhnout obranou-on může hrát na CM nebo něco jako Box to Box.Nemůže hrát pivota jako Sergio, protože tam propadává a není na tom co se bránění nejlíp.
Takže řekněme, že by bral minuty Gavimu, jenž určitě nebude hrát na místě Pedriho(další na tuto pozici je mladík Torre).
Odchod De jonga odblokuje příchod Bernarda,kterej má brát polovinu a dokáže zahrát na několika pozicích jako je CM,AM i křídlo.
Nico odchází do Vale a má tam hrát na pozici Sergia u nás.Tady to vypadá, že příští léto se bude řešit jen jedna pozici ale to jedna z nejdůležitějších a to DM.Bude tam pmuset přijít Top posila a k tomu Nico, kterej se tam snad letos vyhraje(potenciál má).Pjanič má souhlasit s výrazným snížením platu a Xavimu se na téhle pozici v přípravě líbil.Ten tu ale taky za rok nebude, tak jsem zvědavej koho si za ten rok vyhlédnou.

Za rok tedy-Posila,Nico-Gavi,Bernardo-Pedri,Torre
2022-08-11 09:23:58
Niektori ludia, co tu plaču nad nespravodlivostou voci FdJ su viac fanúšikovia jedného hráča ako klubu FC Barcelona! Kua, aj keby mal zmluvu 1 miliardy € na 3 roky, aj vtedy budu plakat ako nespravodlive je vedenie klubu voci FdJ. Skryta podstata je, ze Xavi vie presne, co chce a to, co chce je Bernardo Silva, ktoreho chce viac ako FdJ
2022-08-11 10:22:22
Problém je ešte od éry Barta. Ten rozhadzoval peniaze ako sa mu zachcelo. Pouzatváral zmluvy s hráčmi na astronomické sumy a vôbec nerozmýšľal do budúcnosti. Riadil sa asi heslom "po mne potopa"! A teraz sme v problémoch, s ktorých sa nedostaneme ani za päť rokov. Nepoznám klub na svete, ktorý by mal takéto problémy. Nie som fanúšikom Realu (doslova ho nenávidím), ale Real si pekne potichúčky doplnil káder, prestaval štadión, s platmi hráčov nemá problémy a kľudne sa pripravuje na La Ligu. Medzičasom už stihol získať aj Superpohár. A Barca??? Problém na problém a La Liga je za dverami.