A práve to je ten rozdiel vo vedení a klube nad čím by bolo dobre sa zamysliet . Či už hráči,prezident či tréner na Barca nepovedia nič zle,skôr vyjadria podporu .Naopak vedenie Barci nonstop plače,poukazuje na Real.Pique nonstop plavé na Tweeter ohľadne Realu ako by sledoval ich viac ako Barcu, po novom Raphina má v ústach Real.V Amerike rozvesa Laporta bilboardy na Real. Sorry ale keď sa Zidaneho,Ancelotiho,Pereza či hráčov opýtali na Barcelonu tak som nikdy nevidel ich plakať a vyjadrovať sa v zlom.Asi sa treba zamysliet či sa nesustredis viac na iných ako na seba.??♂️
Tak Barca je v krize, posledne roky sme neboli na ich urovni, tak z ich strany nebol dovod na nejake vypady proti nam.
Lebo ak mas sebadoveru a si fakt dobry, slabsich nebudes provokovat, je to pod uroven.
Ale ak zas budeme na vyssej urovni, tato rivalita sa znovu objavi.
Ja som nevidel ich plakať ani keď sa im nedarilo príklad keď prišiel Solari,Lope či Benitez alebo koniec prvého Ancelottiho či ZZ po druhé keď tam bol a už to dobre nebolo.
Puding: Raphinha nepovedal že sme lepší ako Real, bola to chyba prekladateľov. Laporta to robí kvoli marketingu a peniazom vyvesil 1 bilboard, nie viacero, ktorým chcel z prípraváku urobiť zaujímavejší zápas. Jedine s Piquém súhlasím, ten Real komentuje až moc.
CaptainA- Laporta to neurobil poprve.Pique sa viac staral o Real ako o vlastnú ženu ,Raphina s tým som videl asi 3clanky rôzne preložené ,ale v každom z nich bolo ze lepší od Realu. Dokonca sa mi zdá ze aj Koeman sa jednu dobu vyjadroval a plakal … asi je treba sa sústrediť viac na seba( iba moj názor)
Puding-Však mali by ste aj to robiť,čo tu píšeš plakať na vlastnej stránke a nie tu kde o to nikto nestojí.Nie je ti je trápne registrovať sa na stránke najväčšieho nepriateľa a písať tu samé klamstvá.Tak sa sústreď na seba,vašu stránku a klub.
Puding: čítaj s porozumením. S Piquem som súhlasil, neviem na čo ho zas spomínaš. Raphinha sám na twitteri napísal, že nepovedal že sme lepší ako Real, tak ma tu láskavo nepresvedčuj. A ty si povedal bilboardy, ja som ti povedal že 1 bilboard. Nepovedal som že Laporta nespomínal Real viackrát.
plcd -ja som sa sem nedosiel hádať ale skôr viesť konverzáciu tak ako aj na iných fórach či už Chelsea alebo Juve. Ak niekto z fans na stránke Realu hovorí na Barcu,Juve a iných a vyplakáva tak mu poviem to iste .Som síce fanúšik konkurenčného klubu 25rokov ale nie uplakané decko .Barce neprajem nič zle ,iba dobre .Život má naucil “nechcieť nech je niečo lahsie ale chcieť aj som bol silnejší “ ,to iste platí o futbale “neprajem súperom nech sú horší či zle,prajem svojmu klubu nech je silnejší “. Je to ako v živote -ak budeš plakať a poukazovať na iných len ,tak nič nedosiahneš .Sustred sa na seba. Nič v zlom,neprišiel som provokovať ani nič podobne ,La Liga a aj svet potrebuje silnú Barcelonu aj Real aj Atletico .Bez nich by v tom športe nebola zábava a upadol by. ✌️
Lebo ak mas sebadoveru a si fakt dobry, slabsich nebudes provokovat, je to pod uroven.
Ale ak zas budeme na vyssej urovni, tato rivalita sa znovu objavi.