Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-08-14 13:49:22
Roberto nespravil nic co by stalo za zmienku?ja si myslim ze ked mal 2 nahravky z toho 2 dodrbal tak to teda stoji za zmienku totalny drevak…raphinha s dembeleme zhoreli jak fakle…pozicna hra Garciu?vsak ten ani nevie co to znamena…
2022-08-14 14:06:34
Christensen - 6.5 - solídny debut, najistejší obranca.
Garcia - 6.5 - nebol to presvedčivý výkon v porovnaní s Christensenom.
Som jediný, ktorému to hodnotenie nejako nevychádza? :D
leonidas129 Premium
2022-08-14 14:30:07
ked budu hrat alba busquets a pique nikdy nic nevyhrame. vyhaname de Jonga, a zaklad ma hrat 17 rocny chlapec? nic proti nemu, buducnost je jeho, ale ked chceme vyhravat trofeje, tak tam musime mat hracov, ktori su v najlepsom veku a v zivotnej forme a nie dorastncov.
2022-08-14 14:31:32
Garcia urobil dve ťažké hrubky. A že ich zvykol robievať aj v predchádzajúcej sezóne.
Zaujímalo by ma koľko mal reálne Ter Stegen kontaktov s loptou. Mám dojem, že ich mal najviac spomedzi všetkých hráčov. Ako je možné, že v mužstve s ambíciou vyhrať ligu má tak od oka najviac kontaktov s loptou počas zápasu práve brankár? Prečo stále dookola rozohrávka na krátko s vracaním lopty späť brankárovi? Je to ľahko čitateľné, je treba občas pokus brankára rozohrať napriamo ponad dve línie na útočníkov. Lewa, Auba Dembo aj Raphina si s takým niečim dokážu poradiť. A keby aj nie, bolo by to niečo, čo súpera rozhodí. Súper hral vysoké napádanie a v prvom polčase sme mali vyslovene problém dostať sa na jeho polovicu, takéto dlhé pasy by mohli narušiť jeho integritu.
2022-08-14 15:21:24
Raphinha horší ako Dembélé? Okay, spálil šance, ale bol oveľa nebezpečnejší ako Dembélé... Prvý polčas náš najlepší hráč...
2022-08-14 16:26:46
Alba dost slabý proti slabému týmu z La ligy. Co bude dělat proti top týmům v LM? Jinak mě potěšil Fati, který jde postupně na horu. Včera to bylo od něj solidní střídání. No a podle včerejšku se nemůže stát, aby nejlepší náš záložník začínal na lávce...ano jde o FDJ, který byl skvělí. Líbil se mi i Lewa. Gól nedal a slušně se bil, tak to má být. No RB řešit Arauchem se taky nedá a doufám, že to už Xavi pochopil. Je to stoper!
2022-08-15 06:51:23
Jedno mi nejde do hlavy a to, načo nám je Roberto? Ten zaujal iba tým melírom na hlave , ničím iným. Nebol však jediný, ktorý hral slabo. Araujovi nesedí hra na troch obrancov, Busquets zbytočne dlho drží loptu, potom sa snaží o prekvapujúce kľučky ale tie ruky... a preto to aj tak dopadlo. Rovnako neustále s rukami hrá aj Garcia. Po príchode FDJ sa hra oživila ale ta neefektivita pri zakončovaní, ta pokračuje od minulého ročníka. V´Daka Bohu, že máme v bránke Ter Stegena, lebo to mohlo dopadnúť presne ako v minulom ročníku. Mi skrátka nevieme na Vallecano zahrať, je to naša nočná mora.