Roberto nespravil nic co by stalo za zmienku?ja si myslim ze ked mal 2 nahravky z toho 2 dodrbal tak to teda stoji za zmienku totalny drevak…raphinha s dembeleme zhoreli jak fakle…pozicna hra Garciu?vsak ten ani nevie co to znamena…
Absolutní souhlas! To co předvedl Roberto mi nedalo spát! Jak je možné, aby dres Barçelony oblekl hrač, co neprihraje na metr? Je starej a odkopal toho mraky, takze o nervozite nemuze byt rec! Proc je Dest v hierarchii az na nim? Jednim slovem nepredstavitelne velke zklamani, cekal sem tolik…
Christensen - 6.5 - solídny debut, najistejší obranca.
Garcia - 6.5 - nebol to presvedčivý výkon v porovnaní s Christensenom.
Som jediný, ktorému to hodnotenie nejako nevychádza? :D
Navíc koukněte se na postavení Christensena při největších šancích Raya ... Za mne z jeho strany kromě průměrné rozehry naprosto špatné bránění (s vyjímkou jednoho obraného zákroku před svým vystřídáním) a především tragická poziční hra. Jak jsem z počátku nemusel E. Garcíu, tak musím uznat, že tam nastavá jistý vývoj a progresivní pozitiví posun, ale musí ho pravidelně potvrzovat.
ked budu hrat alba busquets a pique nikdy nic nevyhrame. vyhaname de Jonga, a zaklad ma hrat 17 rocny chlapec? nic proti nemu, buducnost je jeho, ale ked chceme vyhravat trofeje, tak tam musime mat hracov, ktori su v najlepsom veku a v zivotnej forme a nie dorastncov.
Garcia urobil dve ťažké hrubky. A že ich zvykol robievať aj v predchádzajúcej sezóne.
Zaujímalo by ma koľko mal reálne Ter Stegen kontaktov s loptou. Mám dojem, že ich mal najviac spomedzi všetkých hráčov. Ako je možné, že v mužstve s ambíciou vyhrať ligu má tak od oka najviac kontaktov s loptou počas zápasu práve brankár? Prečo stále dookola rozohrávka na krátko s vracaním lopty späť brankárovi? Je to ľahko čitateľné, je treba občas pokus brankára rozohrať napriamo ponad dve línie na útočníkov. Lewa, Auba Dembo aj Raphina si s takým niečim dokážu poradiť. A keby aj nie, bolo by to niečo, čo súpera rozhodí. Súper hral vysoké napádanie a v prvom polčase sme mali vyslovene problém dostať sa na jeho polovicu, takéto dlhé pasy by mohli narušiť jeho integritu.
nechapem, ze ten hrac dostava priestor. kazdy sa na neho tesil, lebo sa o nom hovorilo, ako o velkom talente, ale haloo sanci uz dostal viac nez by bolo zdrave vzhladom na to, ze vo netolerovatelne vela zapasoch spravil chyby veduce ku golom.
Alba dost slabý proti slabému týmu z La ligy. Co bude dělat proti top týmům v LM? Jinak mě potěšil Fati, který jde postupně na horu. Včera to bylo od něj solidní střídání. No a podle včerejšku se nemůže stát, aby nejlepší náš záložník začínal na lávce...ano jde o FDJ, který byl skvělí. Líbil se mi i Lewa. Gól nedal a slušně se bil, tak to má být. No RB řešit Arauchem se taky nedá a doufám, že to už Xavi pochopil. Je to stoper!
Jedno mi nejde do hlavy a to, načo nám je Roberto? Ten zaujal iba tým melírom na hlave , ničím iným. Nebol však jediný, ktorý hral slabo. Araujovi nesedí hra na troch obrancov, Busquets zbytočne dlho drží loptu, potom sa snaží o prekvapujúce kľučky ale tie ruky... a preto to aj tak dopadlo. Rovnako neustále s rukami hrá aj Garcia. Po príchode FDJ sa hra oživila ale ta neefektivita pri zakončovaní, ta pokračuje od minulého ročníka. V´Daka Bohu, že máme v bránke Ter Stegena, lebo to mohlo dopadnúť presne ako v minulom ročníku. Mi skrátka nevieme na Vallecano zahrať, je to naša nočná mora.
Garcia - 6.5 - nebol to presvedčivý výkon v porovnaní s Christensenom.
Som jediný, ktorému to hodnotenie nejako nevychádza? :D
Zaujímalo by ma koľko mal reálne Ter Stegen kontaktov s loptou. Mám dojem, že ich mal najviac spomedzi všetkých hráčov. Ako je možné, že v mužstve s ambíciou vyhrať ligu má tak od oka najviac kontaktov s loptou počas zápasu práve brankár? Prečo stále dookola rozohrávka na krátko s vracaním lopty späť brankárovi? Je to ľahko čitateľné, je treba občas pokus brankára rozohrať napriamo ponad dve línie na útočníkov. Lewa, Auba Dembo aj Raphina si s takým niečim dokážu poradiť. A keby aj nie, bolo by to niečo, čo súpera rozhodí. Súper hral vysoké napádanie a v prvom polčase sme mali vyslovene problém dostať sa na jeho polovicu, takéto dlhé pasy by mohli narušiť jeho integritu.