Jednoduché, každý somár, ktorý sa do toho nerozumie ale že vôbec, no má strašnú potrebu sa zviditeľniť.
Mne príde, že niektorým ľuďom strašne vadí, že sme spravili toľko nákupov. Ja vždy keď vidím titulok článku kde je napísané: "Jožko Mrkva kritizuje Barcelonu", tak sa len zasmejem, fakt úbožiaci. ????
Vladinko sef federace danskych sportovcu neni uplne idealni priklad jeho prace je zastavat se danskych sportovcu....tezko napise Brait je blbec pokud nevidi ze si tam nema sanci kopnut
Tak Dansky pan futbalovy funkcionar nebude uplne objektivny, to je vo futbale bezne, ze kazdy si zastane svojho kolegu, zverenca, kamosa. Toboz, ked je Barcelona popularne nepopularna.
na jednu stranu chapu ze chrani sveho hrace na druhou je to kolektivni sport hraje 11 nejlepsich a Braith je aktualne na kazde pozici o ktere by mohl uvazovat nejlip ctvrta volba co ma klub delat? ma ho nechat hravat na ukor lepsich? je logicky ze zbytecny hrace posles pryc ...a ze prisel pomoct....ok da se to tak brat ale byla to neskutecna chyba borec tu nemel co delat ani jako zaskok....
Michael Sahl Hansen nech ide aj s Bratwaithom do riti. Koľko ponúk mal kliešť z Dánska a každú ignoroval, hoci vedel, že Barca s ním nepočíta. A teraz sa do toho zapojí ďalší dánsky blb?
Riaditeľ asociácie dánskych športovcov sa postavil za svojho hráča. Preto je podľa podtatranského konzília blb. Mladí ľudia, utekajte z tupej slovenskej krajiny čím skôr. Tam bude až potom dobre, keď tam nebudú žiť blbí Slováci.
Neříkám, že se v tomto směru stavím na stranu klubu, ale opravdu nechápu hráče, který chce setrvat v klubu i když ví, že si nekopne do balónu. Je něco shnilého ve státě dánském. ?♀️?♀️?♀️
Zarába milióny žiješ pri plazí a rodina šťastná a ty ho nechápeš? .... Keby to ponúknu tu ľuďom na fóre tak to zoberie každý jeden..... Jednoduchšia vec na pochopenie už neexistuje
ano, lebo Barcelona je jedine mesto s plazou, kde kopu do lopty, inde by bola rodina totalne nestastna a vobec nieje multimilionar.
este pridam, ze si dobre zahra a vobec nebude vypiskany pokazde ked pojde aj so stastnou rodinou po plazi
A ty si myslíš ze futbalisti chodia na verejnú pláž? ???Nie je jediné ale on už má po kariére a možno sa sústredí na rodinu... Ak chce byť rodina v Barcelone napríklad tak nemá čo riešiť a žiadny laporta ho nemusí zaujímať.... Nehovorím ze by bola nešťastná ale mohol si nájsť miesto pre život a keď už má iné priority ako futbal tak prosím.... Nemôžeš ho zato súdiť
jak po kariere? ved chce presviedcat Xaviho o svojom talente. A vie, ze nepresvedci a sedel by na tribune celu sezonu. navyse idu MS, neverim, ze tam nechce byt.
sprava sa horsie ako parazit, chce byt plateny klubom ktoremu vie, ze nic neda. horsie preto, lebo clovek sa moze rozhodnut, parazity to maju prirodzene.
este by som to zobral, keby nebol multimilionar, lebo je jasne, ze ide o peniaze ale jeho ta suma, co ma este na zmluve ani neposkrabka
je doba kedy idu ludia bezohladne za peniazmi, ale neviem preco by sa mi to malo pacit, navyse ked je to na ukor mojho oblubeneho klubu
Barcelona sa v poslednej dobe správa štýlom, že ak niekoho potrebuje, nasľubuje mu hory - doly. V momente ako ho nepotrebuje, tak si má baliť kufre a vypadnúť.
Minimálne v prípade Braithwaita spravila špinavosť keď ho kúpila a bola čo viem jediný klub, ktorý to pravidlo využil.
Že sa to veľa ľuďom nepáči? Nie je sa čo čudovať, za to, čo sa deje.
Ale Jano, furt sa tu oháňaš nejakým zákonníkom práce a že zmluva je platná a je potrebné ju dodržať. Ale aj zamestnávateľ ťa môže vyhodiť a všetko je v poriadku. Taký je život. Martin jednoducho na Barcelonu nemá, chcú ho vyhodiť, našli sa noví zamestnávatelia, ktorí ho chcú, ale Martin má asi za poradcu jana1987 a hovorí, že chce dodržať zmluvu. Tak nech mu Barcelona zruší zmluvu 31.8. a pôjde hrať tak akurát k Turkovi alebo do Ruska.
Tým nehovorím, že jeho krajan z asociácie športovcov sa ho nemá verejne zastávať.
Áno môžu ta vyhodiť ale musí ti uhradiť odstupné a v jeho prípade je to celá dĺžka kontraktu... Takže nech sa páči ak ho Barca tak chce dostať preč tak nie je problém
Veru tak, je to naozaj hanebné správanie. Ale hanebné bolo aj to, že Braitwaite dostal takú zmluvu, ako má. Ja sa nedivím klubu, že to takto rieši, sme v zlej situáciu kvôli zlým krokom predchádzajúceho vedenia. Laporta a spol. by určite radšej riešili veci inak.
Avšak kto riadi veľkú organizáciu, občas musí robiť fakt nepríjemné veci.
Nerad negativně něco komentuju,ale tohle netáhlo a totální kopyto,tady nikdy nemělo být!!!!Pro něho obrovská výhra ze si mohl zahrát za nejlepší klub na světě a pro nás obrovská ostuda!!!To je vše přátelé a omlouvám se za hate,ale toto je fakt za moc..!!!
On nie je hrac vie ze nebude registrovany a tym padom hrat nebude a aj tak nechce odist aj keby ho to malo stat majstrovstva sveta. Takze si je na vine sam a Dansky blbecek nech je tichucko.
Chapem, ze sa ho zastane, ale profi futbal nieje charita. Martin dostal sancu vymenit Leganes za sancu v top klube a teraz miesto toho, aby sa obetoval pre narodak a dostal sa do hry sa bude hrat na ublizeneho. Ak niekto skodoval, tak jeho byvaly klub, ktory nemal moznost ziskat zan nahradu a nasledne padol do Segundy. Skoda, ze tak tvrdohlavy nebol vtedy, mohol ponuku Barcelony rezolutne odmietnut a lojalne zotrvat a vsetky naskedky tejto zachrannej operacie sme mohli ozeliet.
Mne príde, že niektorým ľuďom strašne vadí, že sme spravili toľko nákupov. Ja vždy keď vidím titulok článku kde je napísané: "Jožko Mrkva kritizuje Barcelonu", tak sa len zasmejem, fakt úbožiaci. ????
este pridam, ze si dobre zahra a vobec nebude vypiskany pokazde ked pojde aj so stastnou rodinou po plazi
sprava sa horsie ako parazit, chce byt plateny klubom ktoremu vie, ze nic neda. horsie preto, lebo clovek sa moze rozhodnut, parazity to maju prirodzene.
este by som to zobral, keby nebol multimilionar, lebo je jasne, ze ide o peniaze ale jeho ta suma, co ma este na zmluve ani neposkrabka
je doba kedy idu ludia bezohladne za peniazmi, ale neviem preco by sa mi to malo pacit, navyse ked je to na ukor mojho oblubeneho klubu
Minimálne v prípade Braithwaita spravila špinavosť keď ho kúpila a bola čo viem jediný klub, ktorý to pravidlo využil.
Že sa to veľa ľuďom nepáči? Nie je sa čo čudovať, za to, čo sa deje.
Tým nehovorím, že jeho krajan z asociácie športovcov sa ho nemá verejne zastávať.
Avšak kto riadi veľkú organizáciu, občas musí robiť fakt nepríjemné veci.
Dřív chtěl každý hrát a něco dokázat, ale dnes...?