sance ukazat talent:D sakra to prece nemuze myslet vazne vzdyt jeho strop v kariere bylo 14 golu za sezonu jeste v Toulouse to do ted jeste nikde ten talent nemel sanci ukazat? vzdyt sakra ma pred sebou Lewu s Aubou pro ktery by 14 golu za sezonu byla nejvetsi ostuda
on vyuziva zlu situaciu barcelony a vychcane vyckava, ze mu vypovedaju zmluvu a vyplatia vsetky peniaze, co este ma dostat do konca zmluvy.
keby mala barca peniaze, tak by suhlasil z odchodom, lebo inac by presedel dva roky na tribune. verim tomu, ze chce hrat a ist na MS len vydiera barcu
Auba aj ked ostane, aj ked pojde do chelsea je uzasny kauf. za toto pred Alemanym fakt klobuk dole.
minuly rok nam vytrhol trn z paty na hrote a tuto sezonu by sme mali druhy hrot aky ma len velmi malo klubov, alebo ho predame za 20 milionov
LaBrie -Ak niekto chce dodrzat platnú zmluvu je špekulant? Skôr mi príde spekulantske tu zmluvu s ním podpísať a následne ju rušiť ???♂️ Ku príkladu Bale -nehral posledné 2sezony a bral neskutočne peniaze,nechcel odísť ,napriek tomu k tomu neni čo povedat keďže mal platnú zmluvu . Marcelo ,Hazard to iste kolko odohrali? A majú viac ako Martin,má sa im teda rušiť zmluva?To iste Mariano .
Raz keď podpíšeš zmluvu tak tu zmluvu klub akceptuje a ide do rizika,tak ako hráč čo má ambície a môžu ho v klube posadit a zničiť mu kariéru. Zmluva je zmluva a bez toho aby sa dohodli a vyplatili ho tak ju nezrušia ??♂️
Niektorí tu fakt nechápu point, že ta lukrativna zmluva mu bola dana od boha menom Bartomeu. Nie je to to isté vedenie, ktoré mu dalo zmluvu a teraz mu to chce zrušiť preboha. ?♂️?
Puding nejsis proto mu nejdriv nabizeli nekolik moznosti jak to resit az kdyz je odmitl resi se jak ho poslat do pryc logicky klub hleda neschudnejsi cestu.....to ze Real mel Bala a podobne....kazdy klub ma mrtvy drevo a kazdy se ho snazi zbavit jakymkoli zpusobem prodej hostovani rozvazani smlouvy.....
Culesking: klub mu dal zmluvu. Zmluvu určite neschvaľuje len 1 osoba. taký Fati má celkom lukratívnu zmluvu, ktorú dostal od Laportu, po všetkých tých zraneniach. 12 miliónov v hrubom minulá sezóna, 14 miliónov táto sezóna. A má to podpísané do 2027. Vinicius zarábal 3,5 milióna v hrubom prvé 4 roky, teraz neviem, či od tejto alebo budúcej sezóny si má polepšiť na 10 miliónov v hrubom. Kde je Fati a kde je Vinicius? Pedri dostal 10 miliónov po 1 sezóne. Odohral kopu zápasov, to je pravda, bol dobrý, ale žiadna extra trieda. Camavinga+Valverde+Tchouameni berú dohromady 10-12 miliónov. Takže super lukratívne zmluvy nedávalo len bývalé vedenie. Modrić berie 15 miliónov. Len mu zabudli povedať, že v 33 sa chodí do dôchodku a posledných 15 rokov je v TOP 10 záložníkov sveta každý rok. Christensenový 11 miliónov ročne je v porovnaní s Modrićovým platom trocha prepal. Ak to porovnáme s Rüdigerom, čo berie 10 miliónov v Reale a je niekde úplne inde trocha prepal.
Zle to chapete.... mne je divne ze hrac ktoremu sa povedalo ze nebude hrat a dokonca sa nezmesti na supisku takze nie je ani najmensia sanca ze by mohol zasiahnut a ukazat sa, sa rozhodne ze ostava aj keby mu mali ujst majstrovstva sveta. Toto nespravi ziadny sportovec len niekto kto ma uplne ine umysli ako hrat futbal. Je jedno kto mu aku zmluvu dal a kedy vyprsi. Vsetci hore spominani boli na supiske a mohli cakakt na svoju sancu a zasiahnut, ale Braitwaith na 1000% vie ze hrat nebude a aj tak nechce odist. PS: Maju o neho zaujem v Ajaxe a v Katare (za mega peniaze) takze o co mu ide? Futbal alebo zmluva to nebude
Úplne súhlasím s Jano :
To že sa zmení vedenie si myslite že čo teraz je zmluva neplatná?tak dajme polke mužstva lukratívne podmienky nech ich zlakame a keď im to náhodou nepojde tak zmeňme vedenie a anulujme im zmluvu??lebo zmena vedenia? Klub si vo volbach to vedenie vybral ,je to zástupca klubu .Mimochodom Laporta dal teraz dosť tých lukratívnych zmlúv novým hracom ,až na to že si odkladali plat a podobne. Ďalšie vedenie po ňom im má zrušiť zmluvu? Pre boha to čo je za somarinu.Chránené sú obe strany tiež hráč nemôže len tak vypovedať zmluvu jak sa mu chce a povedat “veď mi ju dalo druhé vedenie”
Príklad - Neymar ,Messi dostanú zmluvu na 6rokov a 6mil ročne . Po 2rokoch nastane zmena vedenia a oni dostanú ponuku od PSG 10mil na rok,majú teda vypovedať zmluvu?ved iné vedenie,im sa zdá zmluva slabá za ich terajší vykon.tak skratka vypovedajú zmluvu áno?
Tých hráčov čo nezodpovedá plat ich výkonu je v každom klube dosť ,skratka ale vedenie urobilo chybu,nikdy neni 100% že sa hráč chytí aj keď je veľká hviezda.Vid Jovic,Hazard a spol.
Pravdo-Tých hráčov je ale v každom klube veľa -to je ich zárobková činnosť ,ty keď by si mal zmluvu na 10mil na rok tak tiež nepôjdeš na 5mil len pre to že vedenie narobilo dlh. ??♂️ Opäť dám príklad Bale či aj Neymar v PSG- kolko brali? A čo odohral Neymar? Bale vedel že bude na tribúne a napriek tomu nechcel prec,to iste Mariano,to iste Jovic ,to iste v PSG Icardi ,Rabiot( poslednú sezónu ) .Chces povedat že Messi či Ramos si v PSG zaslúžili tie peniaze?ved nič neodohrali podľa toho čo odohrali b im mali dať 500€ ???♂️
Puding....Brathwait je obycajna vyzirka a tie kecy okolo su zbytocne, zrazu je to tu samy charakter....a ze Brait chrakter nema, bude zbytocne natahovat klub aj ked sa mu povedalo ze si nezahra....takto sa pravy sportovec ktory chce pravidelne hrat nechova. Niektori ziju asi mimo realitu......
@Puding ano ale oni vsetci boli registrovani a mali sancu hrat co Braithwait nebude mat tam vidim zasadny rozdiel. Nespochybnujem zmluvu, tu ma podpisanu a plati ked mu ju chcu zrusit aj tak mu musia vyplatit vsetko co je na zmluve takze zo strany barcelony je to uplne korektne. Ale jeho umysli mi stale nesedia. Teda jedine ze chce vydieranim donutit Barcuu aby mu vyplatila cele peniaze a on si potom podpise v tom katare este za vacsie. A bude mat na dva roky dvojity plat a to je na uplneho curaka.
sylarko… sú aj fans co nemajú klapky na očiach a proste vidía realitu ,nemyslím si že by za názor mal byt horší fanusik .Ja fandim konkurenčnému klubu a nie raz kritizujem kroky klubu hlavne z minulosti .Skratka klub má mat charakter tak ako ho má mat aj hráč ,to sa ale v dnešnom svete stráca .
Pravdo-áno mas pravdu že boli ale Bale aj Mariano vedeli že nebudú hrat ,klub im to povedal keď ich chcel predat ,miesto toho sa držali ako kliešte .Nikto s tým nič neurobí je to zmluva a nemohol mu to nikto zazlievať ,takú mu ponúkli a on ich nenútil mu ju dať ,mohol byt inde možno za väčšie peniaze -ako hovoríš príklad v Katare. Takych hráčov je plno v každom klube. Ani Pique nechce znížiť plat ani Busquets-jedine si ich odložia ,tiež sa nevzdajú peňazí na ktoré majú nárok či už hrajú či nie
puding: takze ak som dobre pochopil fandis realu? aspon to priznas narozdiel od jana, ktory sa tu tvari ako fanusik barcelony ale vsetko co robi len ju krizituje. laporta zo dna na den nezmeni to co porobil bartomeo a tiez nieje dokonaly. a netreba zas robit z hracov ako braithwaith ci umtiti svetusikov. bolo im jasne povedane, ze sa s nimi nerata a ze hrat nebudu. a ze si maju hladat novy klub. braithwait zaraba miliony i mimo futbalu, taze s peniazmi nema problem a i tak bude vyciciavat barcelonu aj ked vidi v akej situacii je. ja ako futbalista by som futbal chcel hravat. navyse, ked o peniaze uz mam postarane
Tak Bale a Hazard su taky isti curaci co ti poviem hrac ktory nechce hrat je odpad pre mna a je jedno aku ma zmluvu. Kazdopadne uvidime aj tak si myslim ze len vydiera Barcu a posledny den prestupoveho zrazu bude inde.
Nevím kdo má pravdu, ale argument, že je nové vedení a novej prezident a proto mají právo to zrušit je 100% blbost.. Tam jediný co se dá shodit je legitimita smluv kolem toho Frankieho, Stegena atd.. Ale jinak..
Sylarko -Áno fandim ako som písal ,ale neprišiel som sa hádať ani provokovať .Milujem futbal a chodim aj na iné fóra či už Juve či Chelsea debatovať o futbale .Aj keď som fanúšik konkurencie tak prajem Barcelone aj Atlétom všetko dobre ,keďže futbal a La Liga ich potrebuje. Neprajem súperom zle a ani aby boli slabší ,prajem si len aby moj klub bol silnejší ??♂️
Už dávnejšie som písal že si nemyslím že niekto za 3roky dokáže zdevastovať klub a urobiť dlh viac ako 1,3miliardy na pár nadhodnotenych platoch ,skús to spočítať. Už vedenie predtým podľa mna nechalo Barcu v dlhoch ale nie až takych ,Barto bol čerešnička na torte čo to zaklincoval úplne . Nemyslím si ale že Laporta ide dobrým smerom .Hádam sa mýlim .
Seky27- nemyslím si že vedia napadnúť tu zmluvu ,už by to urobili dávno .Možno je to len mediálna hra . Skratka to čo vedia je stíhať Barta za iné veci ak robil podvody ,zmluvu hráča ale nenapadnu keďže ju nepodpisuje len jeden vo vedení a ta zmluva neni nejak 3nasobne premrštena,sú aj väčšie platy.Zmluva je zmluva,jedine čo vedia je sa s ním dohodnúť na tom že niečo mu dajú a on bude súhlasiť s ukončením ,alebo mu ju celu vyplatiť . Ja osobne by som hráča vytrestá že by som ho dal na tribúnu na rok a tým by si pokazil kariéru ,Aj keď sú hráči čo im to je jedno (vid Bale,Mariano)
Sylarko: som realista, nie od slova Real Madrid. Vinicius zarobil za 4 roky v Reale to, čo Fati za minulú sezónu. Camavinga+Valverde+Tchouameni zarábajú dohromady o 1-2 milióny viac ako Pedri. Reč predsa bola o peniazoch a ako bývalé vedenie rozhadzovalo. Rozhadzuje aj súčasné. Modrić a Casemiro majú o 4 milióny dohromady väčší plat ako Busquets. Rüdiger, čo je určite lepší stopér ako Christensen berie o 1 milión menej. Dokážem oceniť ak súper robí niečo dobre. Prečo by som nemal? Len preto, že to je súper? Čo tak sa ním inšpirovať? Čo ak Fatimu rupne zase koleno a bude out celý rok? Do 2027 má podpísanú zmluvu a túto sezonu má mať 14 miliónov. Koľko bude mať po zvyšné roky? Umtiti bral 7 miliónov a je podľa miestnych (doplň si vhodnú nadávku). Čo bude Fati potom? Za 3 sezóny odohral menej ako 20x90 minútový zápas. A po všetkých tých zraneniach dostal takú zmluvu. Mám to pochváliť? Sorry, za mňa to bola úplná kravina.
jano: lenze ty chvalis len real... ANI 1x !!!! SOM TA NEVIDEL POCHVALIT BARCU...nech je to hocico...preco si ticho ked sa dari?? preco vtedy nenapises daco???
Sylarko: ja som ju predsa pochválil, že kúpila Raphina, lebo to dáva zmysel, keďže zdravie Fatiho a Dembélého je pofidérne. Ale za zvyšok ju pochváliť nemôžem.
Mlady Kmotrik sa este neozval? :) neverím , ze Umtitiho nikto nechce ani zadarmo...skor si vybera , kam by chcel ist. Tieto riesenia, co predvadza nase vedenie, tak to je uz za hranou...nakupia plnu pixlu hracov, no financovanie vyriesene nie je. Potom sa tlaci na aktualne kontrakty , aby si vsetci poznizovali platy/odisli....strach a hanba!!!
keby mala barca peniaze, tak by suhlasil z odchodom, lebo inac by presedel dva roky na tribune. verim tomu, ze chce hrat a ist na MS len vydiera barcu
minuly rok nam vytrhol trn z paty na hrote a tuto sezonu by sme mali druhy hrot aky ma len velmi malo klubov, alebo ho predame za 20 milionov
Raz keď podpíšeš zmluvu tak tu zmluvu klub akceptuje a ide do rizika,tak ako hráč čo má ambície a môžu ho v klube posadit a zničiť mu kariéru. Zmluva je zmluva a bez toho aby sa dohodli a vyplatili ho tak ju nezrušia ??♂️
To že sa zmení vedenie si myslite že čo teraz je zmluva neplatná?tak dajme polke mužstva lukratívne podmienky nech ich zlakame a keď im to náhodou nepojde tak zmeňme vedenie a anulujme im zmluvu??lebo zmena vedenia? Klub si vo volbach to vedenie vybral ,je to zástupca klubu .Mimochodom Laporta dal teraz dosť tých lukratívnych zmlúv novým hracom ,až na to že si odkladali plat a podobne. Ďalšie vedenie po ňom im má zrušiť zmluvu? Pre boha to čo je za somarinu.Chránené sú obe strany tiež hráč nemôže len tak vypovedať zmluvu jak sa mu chce a povedat “veď mi ju dalo druhé vedenie”
Príklad - Neymar ,Messi dostanú zmluvu na 6rokov a 6mil ročne . Po 2rokoch nastane zmena vedenia a oni dostanú ponuku od PSG 10mil na rok,majú teda vypovedať zmluvu?ved iné vedenie,im sa zdá zmluva slabá za ich terajší vykon.tak skratka vypovedajú zmluvu áno?
Tých hráčov čo nezodpovedá plat ich výkonu je v každom klube dosť ,skratka ale vedenie urobilo chybu,nikdy neni 100% že sa hráč chytí aj keď je veľká hviezda.Vid Jovic,Hazard a spol.
Už dávnejšie som písal že si nemyslím že niekto za 3roky dokáže zdevastovať klub a urobiť dlh viac ako 1,3miliardy na pár nadhodnotenych platoch ,skús to spočítať. Už vedenie predtým podľa mna nechalo Barcu v dlhoch ale nie až takych ,Barto bol čerešnička na torte čo to zaklincoval úplne . Nemyslím si ale že Laporta ide dobrým smerom .Hádam sa mýlim .