Ako nakupili sme hracov, ale extra rozdiel oproti Komanovmu. Muzstvu stale nevidim. A to mal koleman zranenych a zachranit ho orisiel. Braithwaite. Dufam ze sa to coskoro zmeni a zacnu dominovat lebo to zase vyzera, ze kazdy protiutok mam pocit ze dostaneme gol
dneska podal slabší výkon ako zvyčajne ale aj keby nedal ten gol tak prešiel cez viac hráčov ako celý náš tím dokopy (tak ako každý zápas keď hrá) ☺️ dvakrát potiahol zprava sám cez troch hráčov, raz vystrelil do luftu druhý raz zle prihral, okrem toho pekne prizemne crossoval iba nic z toho nebolo..
ked dembo bol najhorší dnes tak ktorý v poradí potom skončil ferran?? ?
veď áno, súhlasím so všetkým jak si napísal.. dnes nemal svoj den.. kedysi som ho velmi nemal rád pre jeho hlúpu hernú IQ ale dosť na tom zapracoval hlavne pod xavim.. ja som sa len smial vete že dembo cez nikoho neprešiel pritom to je to JEDINÉ čo vie ☺️
nuž tvrdohlaví pajaci ktorí musia furt tvrdiť opak toho čo všetci vidia ako napr. že ferran je oveľa lepší ako fati ? to majú ťažké a tak im neostáva nič iné len schylovat sa k nadávkam a urážkam...
? páči sa: https://www.forcabarca.sk/... dakde v strede, citujem: "ferran ti tam zahra 1000x lepsie jak fati na hrote....to ze ho nemas rad na tom nic nemeni" čiže nemyslíš si že je lepší len že zahrá 1000x lepšie?? ? a nadávky si odloz pre blízkych a kamarátov ?
Presne nad tým som rozmýšľala, keď už ani v dnešnom zápase nebol hodný ani náhradníka, tak načo ai ho nechával? Mohli sa získať nejaké peniaze za jeho prestup, ktoré tak nutne potrebujú.
Dnes to vôbec nebolo zlé, až na ten chaotický 1. polčas. Sociead hral s nami otvorenú partiu a zápas bol atraktívny. Keď si postupne všetko sadne máme sa na čo tešiť. Neukameňujte ma, Lew je monštrum ale aj Auba by mohol dostať šancu, na DM treba dávať Kessieho, Ansu - jasný základ. Tiež hra na troch stopéroch nám príliš nesedí a Balde príjemne prekvapil. Ani som nečakal že im dáme 4 na Anoete. Xavi striedaniami v 2. polčase ukázal svoje schopnosti. Paráda. Visca el Barca !!! Buenas noches.
Lewa neprisiel, aby na hrote nastupoval Auba, a na kridla mame lepsie volby. ten bud odide, alebo sa musi zmierit s ulohou nahradnika inac suhlas so vsetkym
Skvelí zápas hlavne v druhom polčase, parádny majstrštyk od Xaviho pri striedaní, rozhodli rozdieloví hráči, Lewa-Fati. Treba len dúfať, že Fatimu vydrží zdravie.
Parádne zakončenie dnešného futbalového dňa. Jeden zápas lepší ako druhý. Samá kanonáda všade od rána.
Za mě teda Kessie tisickrat platnější Dm jako De jong, De jonga prodat a koupit kvalitní RB (skoda ze se s Destem nepočítá-taky prodat), Dembelé dal super gol,ale je to s ním jako na houpačce -občas zahraje famozně a občas není schopnej obejít jednoho hráče, ale to dnes na druhou stranu nebyl schopný skoro nikdo. Gavi na Barcu ještě nemá chce to hostování nebo naskakovat z lavičky. Záloha namě celkově působila unaveným dojmem - hrozně opatrně, pomalá ťukačka domů, pedri má skvělý pokrytí míče ale trochu mu schází rychlost, potřebovaly bychom ještě nějakýho šikovný záložníka Bernardo Silva je asi utopie. Jinak Levandowski famozní - fati si s ním dost rozumí, na tom se dá stavět. Příští zápas byc rád viděl Kessieho na DM v základě.
Nechapem tie komentare tu…prvy polcas rozpacity ale druhy super sociedad še az na jednu sancu do nicoho nepustili a naopak nas zdobila efektivita co poslednu sezonu moc nie…4 goly na anoete kde sa hra velki tazko to vsetci vieme…cize treba to vidiet pozitivne??
no ... viackrat na zachranoval Ter Stegen a keby hraci Sociedat lepsie nalozili so sancami, tak to mohlo byt ine. obrana nebola nejak ukazkova. hlavne Araujo je na pravej obrane hrozny a Garcia je max na lavicku zatial
Dobre to začalo a skvele skončilo. Avšak Frenkie a Ferran slabšie výkony, Fati a Lewa rozhodujúci hráči dnes. Xavi netrafil optimálnu základnú zostavu ale striedania boli ok.
Dostávame sa do švungu?
ked dembo bol najhorší dnes tak ktorý v poradí potom skončil ferran?? ?
Pozri kolko stratil lopt aj doautu, kolko protiutokov vzniklo kvoli nemu. A to hral na svojej prirodzenej pozicii
Forca Barca, ?❤
Parádne zakončenie dnešného futbalového dňa. Jeden zápas lepší ako druhý. Samá kanonáda všade od rána.
Dostávame sa do švungu?