Presne tak, Pravdo. Keby len tri kopance. Dve minúty v kuse ho kopali, pokým tú loptu vydolovali. A ešte mu na konci po hlave hodnú chvíľu poskákali. Mali dostať červené karty.
Přesně tak. ?. Absolutní respekt k výkonu Realu Sociedad. Hráli aktivně, presovali, vytvářeli si šance. Ještě si na to vzpomeneme až budeme hrát třeba proti Bilbau. La liga je plná simulování nás bohužel nevyjímaje.
Nezajem 4 1 a dovidenia mohli hrať jak chceli toto nikdy vo futbale nerozhoduje nie raz Barcelona mala také zápasy aj minulú sezónu kde hrala lepšie a nie nie dat gola druhý tým dal gól a6bolo vybavene
Myslíš jak se ho tím loktem sotva dotkl a on se tam složil jako šraňky? Pěkně tam pak kopal nožičkama co je pravda :D
Byl jsem rád jak rozhodčí hned ukazoval, že to nic nebylo, protože se na to koukal z 5 metrů.
Dotek tam byl ale nic vážné, max žlutá. To už mi přišlo horší to jak Christensen sjel po patě Isakovi před pokutovým uzemím.. Každopádně zase ruku na srdce být to v opačném gardu tak tady lidi taky řvou :).
Simulantov a pri takmer akomkoľvek kontakte padajúcich hráčov máme plnú ligu. Ono aj Silva včera presne vedel ako a kedy padať napríklad. Komentátori tomu vravia vypýtať si faul ale prd - hráči idú úmyselne do situácie s úmyslom spadnúť. Ale robia to aj naši hráči, to ma hodne irituje. Prípadne počká na dotyk ruky zozadu na chrbát a zvalí sa na zem akoby ho sekol nindža katanou. Kontakt sakra nieje faul, vstávaj ty bábovka - by som na neho zjačal kebyže som rozhodca.
Ak chcete vidieť úder lakťom , tak tu je-taký úder sa ani netrestá-to nebol ani faul,rozhodca to neodpískal a tu chcete dávať za toto červenú?Nebuďte smiešny.Pozrite si video z EC. https://www.hetrik.sk/...
plcd: to teda nechápem prečo si to rozhodca nebol skontrolovať na VAR. Predpokladám že jeden z dôvodov mohol byť to že vtedy neexistoval ale to je len taká teória. Oba zákroky mohli byť červené pri jednom Marcelo vedel čo robí a včera ten Dembeleho vôbec nesúvisel s hrou a bol úplne zbytočný.
00:38 o tom že to hráč Sociedadu prihral sa ani nemusíme baviť ale za takéto veci sa dnes dáva červená už normálne. Stačí sa spýtať Nuneza z Liverpoolu.
V sobotu som pozeral Bilbao vs Valencia, tak tam už len bol cirkus. To simulovanie hráčov na oboch stranách a v posledných 15-20 minútach hlavne Bilbaa, len aby udržali stav 1:0 tak to bol čistý cirkus. To nemalo s futbalom nič spoločné. Nechápem rozhodcov, že niečo také hráčom dovolia na trávniku. Veď to bolo viac ako trápne. Čistý cirkus alebo skôr vychádzka postihnutých pacientov z traumatológie, lebo sa zdalo, že každý jeden na trávniku má problémy s kolenami, chrbticou ale hlavne s hlavou. No neskutočný cirkus.
Tebas by sa na to mohol pozriet, ale nema cas, lebo neustale rozprava o Barcelone. toto nieje v spanielsku nic nove, je to nechutne pre divakov na stadionoch, pre futbalistov, ktori chcu hrat aj pre divakov v TV. ked vidim ako je 0:0 a 1:1 a jeden tim sa poslednych 25 minut len vala po zemi, patky a aj outy sa rozohravaju aspon pol minuty, tak nemam chut si najblizsie 2 mesiace zapnut futbal
Proto by se mělo hrát na čistý čas . Aby jakákoliv situace zastavila časomíru a kluci se následně můžou za ty likvidační faulu kdy je sotva škrtnout válet třeba hodinu, ale nic to nezmění, že tom nezdrží ani prd..
Vrátim sa k Lewandovskému. V Nemecku sa hraje tvrdo, ale chlapsky. Asi Lewa nevedel, čo ho čaká v Španielsku. Zápas s Rayo - držanie, zvalenia na zem rukami, s R. Sociedad podobne a ani žltá, čisté rugby, kde to speje La liga? Vytrpel si Leo teraz Lewa. Jeden holandsky tréner sa čudoval: U nás za ťahanie za dres je červená v La lige často ani žltá. Najmä pri rohoch sa rozhodcovia tvária, že nič nevidia, je to tam už ako v džude.
Byl jsem rád jak rozhodčí hned ukazoval, že to nic nebylo, protože se na to koukal z 5 metrů.