Pro Barcu by teoreticky mohlo být nejlepší, kdyby se na delší dobu zranil, co? Nepřeju mu nic špatnýho, ale pár měsíců odpočinek od fotbalu a je vymalovaný.
Jako...to je možnost, ale nedokážu si představit ten shitstorm, kdyby se to třeba provalilo. Takový zranění neututláš když se nebude objevovat na tréninku a podobně...
o com to pre boha hovoris? myslis, ze Griezman by suhlasil, aby predstieral zranenie a nemohol ani z tej lavicky nastupovat? v sezone, kde bude bojovat o miestenku na majstrovstva sveta v time, ktory patri medzi hlavnych favoritov?
atletico to ani nepotrebuje. im staci, ze ho nebudu nasadzovat do zakladu, co aj urobia, ak barca nejak nezmeni dohodu.
proste tie nase prestupove dohody su tragicke
Samozrejme, že to robí Simeone zámerne ale nieje vôbec dôvod na výčitky. To že sa nám to nepáči je náš problém nie jeho. Musí v prvom rade brať ohľad na Atletico a jeho problémy a zmluva je napísaná tak ako je.
Griezmann pro mě hrozně přeceňovanje hráč. Ano určitě patřil mezi hodně dobré útočníky, ale v žádném případě nikdy nebyl tak dobrý, aby měl mít takový gigantický plat. Pro mě to byl je horší kup než třeba Coutihno nebo Dembélé. Jestli se vrátí, tak to bude průser. Toho se už jen tak nezbavíme.
Z těch 3 byl rozhodně nejlepší ale ne za ten plat... Couts byl dobrý pár měsíců od té doby to šlo s ním totálně skopce. Zranění,.. hostovačka kde jsme jim ještě část platily, hlava. Nulový přínos..Dembele je tu 5. let a má podobný stats jako Griez za 2 sezony který první sezonu byl spíš levé křídlo.. Suma sumárum Couts je nejhorší přestup historie Barcelony vzhledem k tomu že stál kolik 160 mega ? Měl plat jen o pár mega mín jak Griez a byl tu déle. Každopádně ty prachy co měl byli nechutný a neměl tady místo. Což je největší fail vedení že sem vodí hráče mimo pozici a ještě za takový prachy.
To je na dlouhou diskusi. Mě vadí, že Grizz stál Barcu za ty 2 roky cca 200m a třeba v LM měl 2x 2+0. To, že mu to tam občas padalo v CDR u hráče s tak gigantickým platem není moc uspokojivý. Cou byl samozřejmě taky průser, jak hrom. K vzhledem k platu a částce mě Dembélé přijde nejmíň hrozný. Ano odmarodil toho hodně, ale když hrál, tak to bylo často dobrý a navíc prodloužil a ještě Barce pomůže a teď má slušnou fazonu.
profilip: Na druhou stranu děje se to jiným. United Harry, Real Hazard s Jovičem, Chelsea Lukaku s Kepou, Arsenal Pepe. Já nejsem fanoušek těhle přestřelených přestupů. Je to šílený risk a pak to moc bolí + těmhle hráčům, co stojí tolika se dávají obrovské platy.
Tak to mě sere extrémně couts(hráč jako takový ne, protože on umí být skvělý hráč)...Ale to byl uplně panic buy jak svině..Vyšel na ty 4 sezony na kolik 250m když počítám jednu tu sezonu kterou jsme mu u Němců dopláceli na platu...Ničím nepřispěl, formu měl první půl sezonu ať nežeru a pak utlum. Když pominu tu Griezovu neformu v LM..Tak první sezonu dal 15 branek..Druhou 20 a pomohl týmu k CDR v klubu kde se s ním šachovalo na pozicích. Oba neskutečný faily hlavně s platy, to nechápu do teď. Ale když to přičtu Griez k něčemu aspon trochu přispěl a vždy to odjezdil po prdeli..Couts k ničemu prakticky, a xkrát se ani nevracel a laxně na to sral, a ještě provokoval vlastní fanoušky. Dembele na tom zatím vycházi nejlépe protože je mladý..Ale i tak zranění + plat + stál 105 na přestupu + 15 bonusy.. Je tu 5 let. Ale aspon ten poslední dobu hraje skvěle.
Dembele za 5 rokov odohral v Barcelone len 142 zápasov (vo všetkých súťažiach) a dal celkovo 33 gólov (0,2 gólu na zápas) a mal 25 asistencií. Dosť zlé štatistiky na hráča čo stál toľké peniaze.
Hlavne ze keď od nich odchádzal za 120 milionov tak ho ospevovali ako patrí medzi troch najlepších hráčov na svete a teraz je im veľa dat za neho 40 miliónov ? pritom svojou hrou presne zapada do toho ich systemu
Je to i na hracovi. Mohl by například souhlasit se snížením platu výměnou za to, že bude moci nastupovat v základu, s Barcou se můžou domluvit na 25 mio, věřím že se to nějak vyřeší.
Myslím ze by sa neho nedali ani 10m.... A griez ma plat 40m aj keby šiel na polovicu tak je to neskutočne veľa.... Čiže jedine pekný sen... Proste bude o rok v Barcelone a to bude ešte len problém s platom
Sezóna ešte len začala a už sa vytvára panika? Ešte nie je registrovany Kounde to by nás málo trápiť a to, že Barca možno dostane zákaz prestupov na budúcu sezónu
atletico to ani nepotrebuje. im staci, ze ho nebudu nasadzovat do zakladu, co aj urobia, ak barca nejak nezmeni dohodu.
proste tie nase prestupove dohody su tragicke