Na to ze Plzen ma kapacitu stadiona 11000 ludi a kupit listky hned sa chysta mozno tak 150tisic ludi z ceska a slovenska velku sancu tomu nedavam, este urcite uprednostia ludi z plzne, ludi s permanentkou atd ako minule?? Uz len nasa partia sa chystame a je nas 5
kov3: za mě to není jedno. Mohli jsme chytnout ňáké lehčí soupeře, aby jsme ňák rozumně se dostali ze skupiny a až by došlo na vyzařovací zápasy, tak už byl tým dostatečně (aspoň si myslím) sehraný. Nezávidím to Xavimu, že takhle rychle bude muset dát do kupy fungující tým, když má nastoupit proti takovým špičkovým týmům. Těch nových hráčů je fakt hodně ... a ještě možná přijdou.
kov z pohladu vitazstva ano, ale z pohladu penazi urcite nie. v nasej skupine je realna sancu nepostupenia a to by znamenalo obrovske straty. nepamatam si, kedy mal real taku tazku skupinu, zatial co my ju mame pravidelne
Minulý rok skupina LM: Bayern, Barcelona, Benfica a Dynamo. To bola úplne pohode hrateľná skupina. Najhoršie malo byť 2. miesto. Vyhovárať sa na to, že Real mal ľahšiu skupinu, kde boli Real, Inter, Sheriff Šachtar je trocha na hanbu. Sheriff dokázal dať 7 gólov, Šachtar 2. Barcelona dokázala dať až 2 góly. Horšie už boli iba Dynamo a Malmo s 1 gólom.
Ja toto za boha nepochopím. Už ani nepamätám, kedy mal Fekál Madrid normálnu skupinu. V jednom od boha kuse samé mrdky dostane a my v skupine smrti. Zase raz sa potvrdilo, že milovať Barcu znamená trpieť.
Real pochopitelne nemohol dostať napr. Bayern keď bol ako majster v prvom koši. Ďalej máme v skupine napr. Inter, ktorý hral naposledy s Realom v skupine...počkaj musím otvoriť prahistorický archív...o áno, vlani. Zase raz sa potvrdilo, že milovať Barcu znamená zdielať fórum s ľudmi ktorý nemajú prehľad ale fňukať vedia dokonale.
Skupina G a H sú možno ešte vyrovnanejšie. Nemôžete považovať Inter za veľkú hrozbu. Ak áno tak potom každá skupina je pre Barcu ťažká.Nesmie sa zabudnúť,že Real bol v prvom koši a Barca v druhom. Tam je samozrejme väčšia šanca dostať 1 silnejšieho súpera naviac. Ani Real ešte nemá postup istý.
Real bol v prvom koši. Tj. ak by bol v tejto skupine smrti on, tak by to bolo real, Inter, Barcelona, Plzeň (áno, viem, dva kluby z 1 krajiny byť nemôžu, ale teoreticky). Vieš si predstaviť, že by real nepostúpil? Lebo ja nie. Tak čo riešime. Ten tím z Madridu proste v tých veľkých zápasoch má niečo čo nemá nikto iný aktuálne na svete, aj keby boli v tej skupine herne najhorši, tak postúpia. Tak načo ten plač.
Takže EL tak na 70%. Ten tým si bude dlouho sedat a a na Bayern nemáme ani náhodou(bojím se další ostudy jako loni)S Interem to bude hodně vyrovnaný,ale oni umí hrát s obrany na protiúoky,což je to nejhorší pro nás
Ale chlapi, klídek. Aspoň budeme skôr vedieť na čom ako prakticky nový mančaft sme. A je to prísľub parádnych zápasov. Riadne nás v skupine preveria. Kto prosím Vás bude pozerať zápasy Realu v skupine F? Na tie sa im každý nefanúšik duelov vykašle.
A ak nie, tak sa príde o brutálny kopec peňazí. Za mňa to nie je dobrý deal ak na druhej strane dostaneš "vydobit si meno".
Čo sa stane Bayernu ak vypadne do EL? Nič. Mesiac naňho budú médiá doma kydať, vyhodia trénera a o rok sú späť. Ale Barcelone pri jej problémoch by príjem z lm mohol kurevsky chýbať.
Máme najťachšiu skupinu zo všetkých skupín verím v postup zo skupiny ale budú to napínavé ťažké zápasy rovnako aj Plzeň sa tiež dostala do skupiny smrti Visca el Barca!
Lepšie sa otestovať s takýmito súpermi v skupine dokonca dvojkolovo ako naraziť na prvý ťažký oriešok v osemfinále a baliť kufre… za mňa super, ak nepostúpime zo skupiny, nemali by sme šancu ani v osemfinále… takže pome!
Vyšlo všechno :D až na Inter a hlavně Bayern :DD
Musime verit,ze postupime,ale chce to zohrat sa.
Vitaz skupiny budeme my,,,Barca !!!!!!!!!
Marián, je fajn, že si si uvedomil, že si nepoznáš názov jedného z najväčších klubov na svete a rád som ťa to doucil :)
Čo sa stane Bayernu ak vypadne do EL? Nič. Mesiac naňho budú médiá doma kydať, vyhodia trénera a o rok sú späť. Ale Barcelone pri jej problémoch by príjem z lm mohol kurevsky chýbať.
Ak hraci maju problem s tym tlakom, tak nech hraju za Podbrezovu