Xdiko skus si 200 krat hodit mincou a sleduj, kolko krat po sebe moze padnut ta ista strana. Stavim velke peniaze na to, ze najdes minimalne jednu seriu 8 rovnakych hodov za sebou. Pravdepodobnost vie byt poriadna svina v kratkodobom hladisku.
To riesis pravdepodobnost konkretnych skupin, co je uplne mimo temy. Ty sa pytas, ako je mozne, ze real ma vzdy lahsiu skupinu. Tak nie su rozne moznosti ani len blizke poctu lopticiek :)
No minimálne o Lewandowského, ten je inde, to je vidieť už teraz. A Raphinha, Kessie, Koundé vyzerajú tiež sľubne. Každopádne nepoukazoval by som na to, že ak to zvládol Villarreal, zvládneme to aj my, lebo postup Villarrealu cez Bayern bola haluz roka. Ak budeme hrať proti Bayernu ako Villarreal, dostaneme 5ku. Potrebujeme lepšiu hru, hrať s nimi aspoň vyrovnane a zobrať im nejaké body. Už máme všetci plné zuby 5 rokov trvajúcich debaklov od každého lepšieho tímu. Je treba s Bayernom odohrať v prvom rade vyrovnanú partiu a veriť, že nám to prinesie aj dobrý výsledok. Ten dvojzápas napovie veľa o tom, že kde aktuálne sme.
xavi si musi uvedomit, ze zaloha s gavim a bussym je zla volba. musi hrat kessie a dejong. staci jeden teeneger v zalohe. kounde araujo stoperi. nevymyslat teplu vodu. akonahle zacne spekulovat s gavim, bussym, toresom a araujom na RB sme v prdeli.
Ja by som osobne na zapas-dva posadil Gaviho. Nie v zlom alebo za trest, ale myslim, ze sa mu v poslednych zapasoch dari menej a mozno ho to motivuje, aby podal vyraznejsie vykony.
K viktorce Plzen chce hlavně zmínit, to že je na 7. mistě průběžné tabulky je proto, že si záměrně nechala odložit domácí utkání s Brnem právě kvuli LM a její cestování s předkola s Karabachem.Po případném vyhrání odloženého zápasu bude na 1.pozici.
Samozřejmně to nemění nic na tom, že ve skupině LM bude patřit k papírově slabším což je jasný ;-)Ale jen pro info asi momentálně je co se týče kvality před spartou i slavií.
Namor to bylo první co mě napadlo, že na to musím hodit reakci, aby z toho Viktorka nevyšla jako trápící se obhájce titulu.. Ale samozřejmě jak říkáš jen pro info bo jinak vše co redaktor píše platí.. Jinak kvalitou mi právě přijdou vyrovnaní celá ta trojka(S+S+P) a mohla by být liga(o titul) dost zamotaná. Sice to sledují okrajove a nemám oblíbeny tým, ale tohle mě bude zajímat jak to dopadne ☺️
Podle papírových předpokladů na to určitě máme postoupit, ale máme tolik nových posil, že mám obavy, že než se kluci sehrajou, tak bude konec základní části a my na třetím místě. No uvidíme, třeba to půjde dobře. a kluci si rychle sednou.
Ihsahn: To je myšleno ironicky? ... Je to rozdíl, když hráči Barcy se musí sehrát během pár týdnů za to hráči Bayernu a Internu z velké části spolu hrajou po mnoho let. Máme nový útok, v záloze je taky mnoho nových hráčů, no a pochybuju, že v obrana bude Dest/Roberto, Araujo, Piqué, Alba.
Báť by sa mali súperi. My sa nemáme čoho. Samozrejme nemáme nič dopredu isté. Ale môžeme sa tešiť na skvelých súperov a ukázať im, že sa s nami musí rátať. O tomto som presvedčený a budem si to užívaťˇ.
Plzen moze iba prekvapit, cele mesto by si to malo uzit, prajem im to. Robit futbal v CZ/SK na tak vysokej urovni, za malo penazi, vela muziky, klobuk dole.
Moje zelanie: postup FCB a Plzen ?
Poslední 3 zápasy proti Bayernu 2:14 :D
Neexistuje žádnej jinej mančaft, kterej by to na nás tak uměl.
Z 13 zápasů proti Bayernu 9 proher a jen 2 výhry(jedna z dob MSN, kdy hrál na CN Bayern v okleštěné formaci a druhá asi v době naší největší slávy z roku 2008/2009)
Za mě zázrak pokuď proti nim něco získáme. Proti Interu,kterej má dobrej tým to bude tak 60:40 pro nás.
Šance na postup?
Bayern 90%
Barca 60%
Inter 40%
Plzeň 5%
Chlapík sa ide ženiť a pred sobášom hovorí: s touto ženou to nebude dobré, zle to dopadne.
Toto tu niektorí vyhlasujú a lamentujú.
Zbytočné reči pesimizmu. Ukážme, že sme lepší ako súperi ?♂️
Samozřejmně to nemění nic na tom, že ve skupině LM bude patřit k papírově slabším což je jasný ;-)Ale jen pro info asi momentálně je co se týče kvality před spartou i slavií.
Moje zelanie: postup FCB a Plzen ?
Neexistuje žádnej jinej mančaft, kterej by to na nás tak uměl.
Z 13 zápasů proti Bayernu 9 proher a jen 2 výhry(jedna z dob MSN, kdy hrál na CN Bayern v okleštěné formaci a druhá asi v době naší největší slávy z roku 2008/2009)
Za mě zázrak pokuď proti nim něco získáme. Proti Interu,kterej má dobrej tým to bude tak 60:40 pro nás.
Šance na postup?
Bayern 90%
Barca 60%
Inter 40%
Plzeň 5%
Toto tu niektorí vyhlasujú a lamentujú.
Zbytočné reči pesimizmu. Ukážme, že sme lepší ako súperi ?♂️