Barca sa nemoze spoliehat na zrejme. Balde vyzera velmi slubne, ale istota to nieje. nebol prvereny tazkymi supermi. Alba je nepouzitelny. cize treba tam hraca, ktory nieje drahy a uhra co treba. Alonso je ok podla mna
S tím Albou mě to hodně překvapilo. Za mě je ideální scénář, že Balde už bude více v základu a Albu to snad ještě vybičuje, aby tu poslední sezónu dohrál na úrovni. Příští rok by se pak řešilo, zda přivést první volbu nebo někoho k Baldemu. A Alonsa místo Alby už vůbec nevidím jako dobré řešení... Chápu ale, že se řeší prachy no.
za tu cenu co sme kupili bratha sme pred casom mohli kupit Haalanda z Salzburgu a ten sa mohol stat priamym nastupcom za Suareza. ale vraj to nebol hrac pre barcelonu.
takisto sme dopadli ked sme hladali praveho beka, ktory mal nahradit Alvesa, co sa nikdy nemohlo stat, lebo Alves je jedinecny
a takisto dopadneme, ked budeme lipnut na podobnom tipe od Busquetsa a nesustredime sa na co najlepsiu kvalitu na poste defenzivneho zaloznika
nahrazovat hrace dlouhodobe neumime nahrada Daniho neni do ted Xavi a Iniesta? kdyby se nestal zazrak s Pedrim a Gavim......do ted me desi myslenka na Coutinha a Fabregase nekdy mi prijde ze se tu nikdo nedival na profil a psychiku hrace proste se vzalo to nejdrazsi co slo....vse tak nejak resi spis odchovanci a nakupy z tymu jako Sevilla kdyz mirime na hvezdy tak jsme snad nikdy terno neudelali
treba povedat, ze v tom niesme sami. je velmi tazke kupit dobreho hraca, a mozes zaplatit aj 100 milionov. pogba, van de beek, Lukaku, Mcquire, Hazard, atd. atd. stali takmer 100 milionov, a bud nenaplnili ocakavania, alebo to boli uplne prepadaky. prave preto by sme naozaj mali kazdy rok poriadne preosievat la masiu, a ked sa tam najde talent, ktory ma potencial, tak sa snazit o to, aby mal v klube buducnost ak na to ma. Lebo Alcantara, Olmo, Cucurella a je ich aj viac by teraz urcite pomohli. hoc aj ich posielat na hostovania, ale ak sa ukazu, tak dat im sancu a nie po vydarenych hostovaniach ich predat za drobne ako Cucurellu
kauza Fabregas Thiago me neskutecnne vytaci do ted kvuli tomu jsem tenkrat prestal uplne chodit na ceskou stranku takze budu rad za prileztost pro Cassase na DM at se chyti Balde na hrot mame po snad deseti letech talentovanyho Barberu kterymu verim pro me je vzdy ic kdyz se chyti nas hrac nez kdyby prisel treba Bernardo s Mbapem a Halandem dohromady
Bojím sa, že z príchodom Alonsa Balde nebude dostávať príležitosti, keďže tam Alba, Alonso a Balde. Zato klub sa zbaví jediného RB a bude tam hrať buď jedného z 2 najlepších stopérov Barcelony, alebo Roberta.
Ešte, že príde Bellerin a nie Foyth alebo Meunier. Bellerin hral v Betise výborne a netreba ho hneď odsudzovať. Auba tu bol tiež za tragéda, ktorého nechceli v Arsenale a ako to dopadlo.
Auba mel za sebou velmi dobrou karieru s tim ze posledni roky sel dolu asi vinou motivace bylo to 50 na 50 ze se nakopne nebo bude pokracovat v upadku to je dost zasadni rozdil
Skôr to bol hráč, ktorý od podpisu zmluvy v Arsenale upadal, porušil niekoľkokrát disciplínu, mal vysoký vek, v Arsenale už ani nenastupoval a všemožne sa ho snažili zbaviť. Bol tu za absolútneho deadwooda, ktorého tu nechcelo 90% fanúšikov, tak mi nehovor, že to bolo 50/50.
to ze ho TADY nechtelo x lidi nerozporuje co pisu.....nepamatuju si ze by o kariere hrace rozhodovalo sk/cz forum pisu z pohledu klubu to byl risk 50/50 bud a nebo
denis mas pravdu, ale na druhej strane uz v mladom veku ukazal obrovsky potencial a patril medzi top RB na svete. ked zamaka, tak ma sancu tu podavat dobre vykony. ma prist zadarmo so znizenou mzdou, takze s nim vela neriskujeme. takisto sa o Aubameyangovi hovorilo, ze skoncil a nakoniec nam bol velmi napomocny a este ho ideme predat za slusne peniaze.
Spíš jde asi o to, že Xavi vůbec tu nechtěl Desta. No a není zrovna moc z čeho vybírat, tak lepší asi on než Roberto (i když v poslední době hrál dobře). A lepší on než třicátníci Azpi s Musnierem (za mě). Víme, že Xavi Azpiho moc chtěl. Těžko říct kam, jestli na beka nebo stopera.
uz v mladom veku bol na svomom poste obrovska hviezda, potom prisli zranenia, slaba disciplina a velky upadok vykonov, a minulu sezonu v betise mal velmi dobru. tolko v skratke.
Ja som fanusik Arsenalu a videl som kazdy jeho zapas... Technicky je ten chlapec na tom strasne, centre 0bodov, strela 0bodov, aj ked mal 100 sanci strelit alebo centrovat neurobil to a volil nahravky do zadu, bol to skor veeelmi rychly obranca, stihal sa vpohode vracat do zadu a kazdemu stihal, ale po zraneni tak 2 roky do zadu, uz nebol ani rychlostne na tom dobre takze v arsenale prestal uplne hravat a poslali ho prec. Neviem ci nam ma co ponuknut kedze aj Arsenal ho odpisal uplne a to uz je co povedat
nechápem prečo ideme podpisovať Bellerína, ktorý je kvalitou na tom tak isto ako Dest, možno ešte horšie a pritom si pravdepodobne ani nezahrá, lebo podľa mňa tam dá Xavi radšej Arauja alebo Koundeho.....ibažeby Bellerín zarábal ešte menej ako Dest, v našej situácii je každé euro navyše dobre :D
Vůbec bych se nezlobil, kdyby se Dest v AC vyšvihl a příští rok by se vrátil do základu Barcy. Díky bohu nemá AC povinou tu obci. Jestli to dobře chápu potom i kdyby ho chtěli, tak Barca jim může říct ne necháme si ho...?
Myslím, že povynná výkupka by bola lepšia, inak sa vráti do preplneného kádra, kde ho Xavi nechce a nebudeme sa ho vedieť zbaviť, to je také Barcelonské klišé.
xdiko: Přeplněného? Tohle je dost možná poslední Robertova sezóna. Možná odejde Alba a ani bych se nedivil, kdyby skončil Piqué. Tomu se nebude líbit, že je až jako poslední stoper v Barce. (pak už určitě nebudou zaskakovat na RB Araujo s Koundem)
No neviem... to ja to hosťovanie s opciou chápem trochu inak - a to tak že po sezóne sa proste AC rozhodne či ho za tých 20 mil. kúpi alebo nie a my už im do toho nebudeme môcť kecať.
Aspoň tak to chápem ja. Ak sa mýlim kľudne ma niekto opravte.
No, máš tu Alonsa a Bellerina, takže ak aj Alba a Pique skončia, diera po nich nebude. Navyše treba počítať s tým, že na prestupáku sa môže objaviť ďalšie meno, takže ak by sa chcel vrátiť Dest, bude ubnás preplnené.
Bohužial pri Aubovi ide asi hlavne o to že by bol príliš veľký luxus nechať si ho ako žolíka a túto sezónu mal už poberať celkom slušný plat. To či je to dobrý deal z hľadiska ceny a toho ako teraz Aubu proste pošleme ďalej po tom, ako mal fakt dobrú pol-sezónu nech už si ľudia posúdia sami.
Pokiaľ ide o Alonsa tak som presvedčený že pokiaľ by som si zobral mapu a hodil na ňu šípku tak je veľká šance že akékoľvek mesto kde tá šípka pristane by malo aspoň tak troch lepších obrancov ako je on...
Okrem Bellerina, Alonsa očakávajte pravdepodobne ešte prekvapenie (bombu). Potvrdené Laportom a všetkými zdrojmi, Barca komunikuje s La Ligou o plate 6 miliónov netto tohto hráča. Nie je to Fekir
mame siroky a kvalitny kader. ked bude aj ked odide depay, tak na hrote mozu hrat Ferran, alebo Ansu, a nezahraju horsie, ako sance zahadzujuci Morata, ktory nebude ani zdaleka zadarmo.
setrili sme na lavych bekoch, co nas moze v sezone boliet, a ak za to nasetrene kupime Moratu, tak to by bol gol
podla tych sprav a toho hypu co okolo toho vytvaraju novinari to fakt vyzera, ze by mal prist nikto mensi, ako jeden z nich dvoch, alebo mozno este Bernardo
Vezmeme alonsa úplne zbytočného,kt v chelsea nikto nechcel už. Nič nestíhal. zoberieme belerina,ktodpisali z arsenalu ked nic nehrali :D. kounde je super ale pri toľkých stoperoch keď nikto neodišiel alebo christensen . Nemuseli sa podpisovať všetci a mohol prísť Bernardo, boli tu na neho hejty ale to je rozdielovy záložník, fakt ze rozdielovy . Ak bola šanca ho získať tak určite mal.dostat prednosť pred vyššie spomínanými
Aj na krídlach pretlak jak hovädo Le takého ako Bernardo nemáme,.
Vsak bernardo ma cas polovica sezony sa uvidi a moze sa po nom ist v januari alebo buduce leto….chapes ked raz nie je niesto v platovom strope tak nic nezmozes…a vidis depay ostal a taktiez pjanic
takisto sme dopadli ked sme hladali praveho beka, ktory mal nahradit Alvesa, co sa nikdy nemohlo stat, lebo Alves je jedinecny
a takisto dopadneme, ked budeme lipnut na podobnom tipe od Busquetsa a nesustredime sa na co najlepsiu kvalitu na poste defenzivneho zaloznika
Aspoň tak to chápem ja. Ak sa mýlim kľudne ma niekto opravte.
Pokiaľ ide o Alonsa tak som presvedčený že pokiaľ by som si zobral mapu a hodil na ňu šípku tak je veľká šance že akékoľvek mesto kde tá šípka pristane by malo aspoň tak troch lepších obrancov ako je on...
Aha, to len hráči Barci sa môžu vyjadriť že nikam nejdú, že?? ?
Bernardo je proste páse...
?
setrili sme na lavych bekoch, co nas moze v sezone boliet, a ak za to nasetrene kupime Moratu, tak to by bol gol
Aj na krídlach pretlak jak hovädo Le takého ako Bernardo nemáme,.