Ter stegen nemusel nič riesit, to musí 20 zákrokov urobiť aby mal vyššiu známku? Čisté konto je čisté konto, tak nabudúce dajme ferrana do brány, nech má vyššie číslo ako v priemere 6, ktoré je z mňa aj tak vysoké ?
to ze proti alonsovi ci albovi by taketo sumo tahy od obrancov neboli potrebne.. alonso ma mozno lepsie centre, alba vie strelit aj goly ale rychlost im s vekom prirodzene už odišla.. a na side backu potrebuješ mať rýchlosť viac ako hocičo iné...
Ach Jano Jano. Zase si ideš svoje ??
Včera Baldé v obrane bezchybný, stále sa ponúkal na prihrávku, bol aktívny smerom do predu, vyslal nebezpečný center, skoro vybojoval útočným výpadom penaltu, často si nabiehal do priestoru kde bohužiaľ nedostával lopty, pokúšal sa dosť často o prienik v útočnej tretine ihriska, treba si ho lepšie všímať a potom nebudem písať také somariny.
Btw za mňa sa obranca a aj krajný má hodnotiť najmä na základe obrannej hry, ktorá je v Baldého prípade výborná. Ďalej má len 18 rokov a jeho celková kvalita hry, sa bude smerom do predu aj v obrane zlepšovať, no už teraz najmä v obrane, ale aj v útoku, hra fantasticky.
Nikde ho neporovnavam s Alonsom a Albom, nikde nevravim ze v obrane hral zle, nikde nevravim ze nie je rychly. Ani jeden z vas sa ani troska nepriblizil k vyvrateniu toho co som povedal. Takze podme, este niekto dalsi sa chce vyjadrit uplne mimo temy?
paci sa mi ako Lewa a Haaland neskorovali vo svojich prvych zapasoch a okamzite prisla kritika a posmesky, ze bundesliga nieje la liga ani premier league, a hned v dalsich zapasoch sa ukazali ako obrovske opory svojich timov. prist z lavicky a stat sa najlepsim hracom zapasu to nieje pre kazdeho iba pre tych najlepsich
Fdj u dvou gólů a ve finale oboje díky doplnění šestnáctky a ani jeden gól by bez toho nepadl, takže se to nezdá, ale blbe doplnění a jaký to může mít dopad!.. Super vědět, že máš trojku Pedri, Fdj a Gavi a všichni relativně ve forme. Pro kouče aj nás fans vyloženě radost.. ☺️
Mně se včera nejvíc líbil GAVI ! Ten kluk je bourák první kategorie ! Ta jeho šikovnost, rychlost, myšlení ... strašně rád se koukám na to jak hraje a dělá mi radost :) I Balde hrál zase výborně a je pro mě obrovským překvapením ... Doufám, že se mu bude dařit i dál :) A ještě bych se chtěl zastavit u hodnocení WhoScored a sofascore - chtělo by to aspoň ten fotbal vidět a nelosovat ty známky !
Včera Baldé v obrane bezchybný, stále sa ponúkal na prihrávku, bol aktívny smerom do predu, vyslal nebezpečný center, skoro vybojoval útočným výpadom penaltu, často si nabiehal do priestoru kde bohužiaľ nedostával lopty, pokúšal sa dosť často o prienik v útočnej tretine ihriska, treba si ho lepšie všímať a potom nebudem písať také somariny.
Btw za mňa sa obranca a aj krajný má hodnotiť najmä na základe obrannej hry, ktorá je v Baldého prípade výborná. Ďalej má len 18 rokov a jeho celková kvalita hry, sa bude smerom do predu aj v obrane zlepšovať, no už teraz najmä v obrane, ale aj v útoku, hra fantasticky.