ak skonci pique, busquets a alba, tak sme na tom isto...krute, ale pravdive...prisli sme o LM, tak sa vykaslime na starcov, dajme sancu mladym...starcov uz len do zapasov, kde o nic nejde
Ve firmě, když dostaneš výpověď, tak ti taky vyplatí odstupné, takže s tím musí klub počítat, že jim bude muset něco doplatit co měli ve smlouvě,ale taky bych je vyhodil,jak Albu, tak Piqueho i Bosquetse. Hrát si pořád na to, že je jim klub zavázán, co toho pro klub odvedli atd je nesmysl,klub jim dobře platil, oni nehráli zadarmo.Ty časy jsou pryč a chce to začít znovu, jinak se barca bude plácat pož´řád tam kde je !!!
je potrebne sa s nimi dohodnut, nemozu ziadat tolke peniaze, za take vykony...ak su srdciari tak to pochopia a pojdu si este niekde zahrat futbal (MLS napr.)...busquest ten konci tak ci tak, pique ma klauzulu o odohrati zapasov, ostava uz len alba...
Za jeden zapas v sezone zarobis priemerne 7 mega, kde su zapocitane prijmy zo stadiona ak hras doma + TV prava.
Za stvrtfinale v LM kde su 4 zapasy je odmena 20.2mil od UEFA.
Kto vyhra EL, ten si zahra 3 zapasy vyradovacky doma-vonku + finale + superpohar, to je 8 zapasov + odmena 14.4mil za EL + 3.8 az 5 mil za superpohar podla vysledku. Mas i o 4 zapasy viac, co je dalsich cca 28mil.
Ja by som nikoho neobvinoval, aj za cenu bankrotu sa vedenie pokusilo nakupit to najlepsie co slo, chceli Barcu vratit tam kam patri, ale na LM je treba hracov s mozgov, zial Dembele, Fati, Kessie na to inteligenciu nemaju, Pique, Busq, Alba, Alonso su dochodcovia. Xavi je na zaciatku kariery a tvrdohlavo veri stylu ktory nefunguje, zabuda ze oni boli generacia s inteligenciou. Pokusili sa, nevyslo, ostava hrat hadzanarsku ligu a pisat utopicke pr clanky
Ten styl pořád funguje, ale musí se hráči hýbat bez balónu. Presing už je pod Xavim vidět, narozdíl od Koemana. Ale dokud bude mít 1 hráč balón a dalších 9 se na něj bude divat tak se nikam neposuneme. Nejlepší situace jak mel Ter Stegen balón u nohy asi 20 vteřin a snažil se rozehrát a ani 1 z hráčů neudělal jedinej krok
Leonidas no velmi ale velmi rad by som sa mylil, ale Fati aj ked bol dlho zraneny tak vcera riesil vsetko zbrklo a nebolo by vidiet ze vie co robi..kiez by proti Bayernu ukazal nieco ine
ak..................ak................je to na 99,99% jisté.....vy snílci si myslíte, že Inter doma neporazí Victorku? projeli jsme si to sami a za tu Xaviho sestavu si za ten včerejšek zasloužíme EL
dobre ze sme sa zbavili Messiho, lebo sme nemali peniaze. a o pol roka na to kupili Ferrana za 55 milionov. a ostatna stara garda, ktora na to narozdiel od Messiho uz nema tu veselo zaraba miliony
Za stvrtfinale v LM kde su 4 zapasy je odmena 20.2mil od UEFA.
Kto vyhra EL, ten si zahra 3 zapasy vyradovacky doma-vonku + finale + superpohar, to je 8 zapasov + odmena 14.4mil za EL + 3.8 az 5 mil za superpohar podla vysledku. Mas i o 4 zapasy viac, co je dalsich cca 28mil.