Nehral zle? Pamätám si len fauly, za to ze je odchovanec tak sa treba pozrieť na tých hráčov triezvo a to je ze nico keď sa nepresadi vo valencii tak tu sa nemôže určite presadiť
Ja som fanúšik, ale za to ze je niekto odchovanec tak sa naňho nebudem pozerať merítkom, že je dokonalý, ja nečakám, že vo Valencii bude naj hráč, ale že sa tam presadí ako prvý náhradník pripadne ako člen základnej zostavy, ale zatiaľ asi nie, možno potreboval ešte slabší klub alebo jeho kvality nie sú také ako sa prezentuje..nerobme z tých mladíkov hviezdy, lebo sú odchovanci, mňa napríklad vôbec nepresvedčil keď hral, že ma na to, aby bol vôbec náhradník
Jjuraj366: Nikde som nenapísal že Nico je hviezda, samozrejme že aj on urobil chyby ale až taký tragický nebol. Bola to len reakcia na Patrikov komentár "hanba".
Jak busimu absolutne nevyssel zapas proti interu? Co je to za blbost. Tunno rikal ze mu nevysla jen jedna prihravka , jinak excelent......a ja verim tunnovi.......ten by nikdy nelhal......je to cestny a pravdomluvny hoch , tak to prosim v tom clanku opravte . Hanba vam!!!!!!!!
hlavne, ze tu uz z neho robili nahradu busquetsa do novej sezony, a on pri tom nehrava ani vo Valencii. Nic proti nemu, ale niektori fanusici vedia robit strasne unahlene zavery.
Nico je mlady nemôže nikto tvrdiť ze na to má alebo nemá on potrebuje hrať a hrať vtedy sa ukáže ci ma na Barcu alebo nie to je jasne ze keď nehrá vo Valencii tak ho poslať niekde kde bude viac hrat
Absolútne zbytočnosti riešiš.