Hlavne, že Pigue po blamáži s Bayernom pred troma rokmi poval , ak to bude treba tak on bude prví kto odíde,len zabudol povedať,že až vtedy keď mu klub všetko vyplatí do posledného centra čo má v zmluve.
ten uz toho narozpraval. ludia velmi rychlo zabudaju, ale povedal aj, ze skoro nic nezaraba, povedal, ze na lavicke sediet nebude to radsej odide, ked bol kritizovany za to, ze je najlepsie zarabajucim stoperom, tak dal na internet screenshot sumy co prisla z barcelony, ktora bola po odlozeni casti znizena, ale to odlozenie uplne zamlcal.
Pique chcel od Barta dlhorocnu zmluvu s tym aby zarabal viac, ako Ramos, ale niekto mohol povedat Bartovi, ze Pique sa s Ramosom nemoze porovnavat najma v starsom veku, kde Pique isiel vykonnostne vyrazne dole, zatial co Ramos si udrziaval vysoku vykkonnost.
dufam, ze Pique Busquets Alba po sezone odidu bez trucovania, a hysterickych zachvatov, lebo uz teraz ich vacsina fanusikov ma v zuboch a takto by si dost pohnojili kariery
Super! Ešte im pribalte Busquetsa a po sezone aj Roberta.
Ked dostane Busquets aj budúci zápas prednosť pred FDJ na DMku, tak dúfam že FDJ po sezone odíde lebo už 3 roky zahadzovať jeho potencial a uprednostnovať lenochoda Busquetsa, ktorý nás vo velkých zápasoch potápa asi 3-4 roky je vlastne sabotovanie vlastného tímu.
FDJ zahrá na DM špičkovo, vlastne najlepšie spomedzi všetkých hráčov na trávniku ale čo spraví Xavi, zase tam začne pretláčať Busquetsa.
Po velkých vyhláseniach že budú hrať len hráči s najlepšou formou je toto čisté pokrytectvo!
Presne! Hlavne ze sa polroka melie dokola ze muzstvo je v prestavbe ale stale tam bude davat busquetsa, na surovku v januari pique alba busi prec cim skor tym lepsie
Tak Busimu konci zmluva tak snáď sa "nerozmyslia" ze mu ju predĺžia, Roberta ak by poslali preč tiež by to nebolo zle, ale ak si tak vezmeme jeho plat je teraz 3 mil keby tak robili keď zarábal 10 by ma to viac potešilo teraz on nie je až takým tŕňom v oku ale samozrejme nie je potrebný, hlavne som zvedavý koho chcú dotiahnuť do Barcy, hlavne na RB keď Desta nechcú tak tam odpalime Koundeho alebo Arauja uz na furt?
Keby predlžime akéhokolvek pseudo kapitána, tak sme sa do čista zbláznili. Vlastne by sme si sami s usmevom strelili do nohy.
Potrebujeme sa urýchlene zbaviť ich obrovských platov a zlého vplivu ala mať v paži v kabíne, pretože od novej sezony nakupujeme hráčov v pomere tuším 1:4. Teda budeme môcť na nákupy použiť len štvrť rozpočtu ktorý nadobudneme predajom hráčov.
Ideálne uzavrieť dohodu s dobrými hráčmi už teraz v zime. Je to vlastne posledná šanca na kvalitné posily.
Roberto je najmenší problém. Pokiaľ by bol ochotný robiť lavičkára za 2-3 milióny s tým, že ak vypadne niekto v zálohe/na RB, tú zmluvu na 1 rok + opciu by som mu dal.
Po odchode Busquets a zrejme aj Kessieho bude v zálohe málo ľudí. Možno dokonca aj FDJ odíde a splní sa Laportov sen.
Alba a Piqué odchod, Alonso ak bude ochotný mať rozumný plat a bude robiť 2 Baldému, nech ostane. Bellerín to isté, záleží či ostane Roberto alebo či sa nájde schopnejšie RB. Pokiaľ sa nenájde, Bellerín zmluva na 1+1 a rozumný plat.
Otázka je koho na to problémové RB dotiahnuť. Top hráči majú dlhodobé zmluvy a dôvod odísť moc nemajú + asi by stáli šialený balík. Hovorím o Cancelovi, Hakimim alebo TAA. Jediný kto mi túto sezónu zatiaľ udrel do očí, je Frimpong z Leverkusenu, ten by mohol byť pre nás dostupný.
PatrikFCB Cancelo a Hakimi hraju vyborne v milionarskych kluboch. ti su uplne nepredajni. Liverpool by mozno rozmyslal, ale ta suma by musela byt enormna. navyse tuto sezonu hra velmi pod svoju uroven.
mozno Dalot, ktoremu konci zmluva
Kvalitné RB sa určite dá nájsť aj za rozumný peniaz. Len sa treba zmieriť, že to nebude nikto z TOP 10 v Európe. Ono reálne ani Bellerín nemal šancu sa v Barcelone ukázať. Nečakám, že Barcelona bude hrať každý rok o titul v Lige majstrov, čakám, že ukáže kvalitný futbal a postúpi zo skupiny. Kľudne teraz nech ostane Bellerín 1-2 sezóny a príde mladý hráč s potenciálom, čo sa postupne zapracuje. Alebo Bellerín nie, niekto 30+ s kvalitou na 2-3 sezóny a ten mladý talent. Len to by niekto musel premýšľať, že kto by došiel a musel by dostávať šance a nie ho odstreliť ako Desta, či Minguezu. Možnosti sú. Dokonca kľudne aj zmena rozostavenia, ak to pomôže. Len treba niečo spraviť a netváriť sa, že Barcelonská DNA je v poriadku a hralo sa presne, čo sme chceli, len hráči na to nemajú. Keď niečo nefunguje, treba to zmeniť.
mna inac napadlo, ze keby sa nam podarilo v lete podpisat skriniara v lete, tak Kounde by sme mohli hrat ako arsenal na troch stoperov s tym, ze Kounde by bol napravo a lavu stranu by mal Balde
Veľa (jednoduchých) ľudí tu bude písať o loajalite a nenažranosti a láske ku klubu a podobné drísty, ale, ruku na srdce, kto z vás by sa pre nejakú lásku ku klubu vzdal toľkých peňazí? A reči o tom, že ich majú aj tak dosť, si kľudne nechajte pre seba.
Tak potom sa nemajú právo hrať na chutnučkých srdciarov ktorým ide predovšetkým o dobro klubu.
Kritika je rozhodne na mieste lebo svojimi slabými výkonmi potápajú športové uspechy klubu, marketing a dalšie dôležité veci ktoré v konečnom dôsledku najviac lákajú nových sponzorov a investorov od ktorých prudia obrovské peniaze za ktoré sú títo žoldnieri platený. Doslova ničia značku Barcelony.
Títo hráči a kapitáni ktorí maju s prehladom najväčšie platy a na trávniku sú pre tím kotvou ktorá Barcelu ako klub brzdia v raste ktorý je pre každú velkú spoločnosť existenčne dôležitý musia urýchlene opustiť klub.
Nie že nás tahajú ku dnu len slanými výkonmi ale aj ruinujú svojimy platmi ktoré si vyplakali u nekompetentného magora Barta.
Je na smiech že Pique, Busquets, Alba majú najväčšie platy v europe na svojej pozícii.
Ty si jednoduchý ked sa na danú problematiku pozeráš tak krátkozrako. Pretože si očividne neni fanušik klubu, ked ti ide podla tvojho vyjadrenia viac o žoldnierov ktorí vyciciavajú klub z pohladu financií a ruinujú po stránke športových uspechov.
A ešte k tomu všetkému ničia, brzdia progres a kariéru hráčom čo naozaj makajú a majú hlad po úspechoch.
Ja jednoduchý určite nie som, len poukazujem na to, ako to je. Dokonca som ani len nenapísal, že ich podporujem v tomto konaní, ani nič. Futbal je obyčajný biznis, nechápem, prečo sa tu ideme tváriť, že nie je.
Ano je to biznis a práve potrebuje sa budovať aj značka cize Geri ja chápem co tým myslíš, no vieš ak pocujes asi 2-3 roky vyjadrenia Piqueho ako on nemá problém si znížiť plat, hrať zadarmo skoro a keď mu povedia prvý skončí tak je to na smiech ano nikto by nechcel od takého platu, ale aspoň keby bol ticho nikto by mu nemohol nič vyčítať toľko môj názor
Ano fotbal je biznis a Barca je na hranici bankrotu, preto je nutné zbaviť sa vyššie spomenutých hráčov za každú cenu.
Ako som spomínal Barcu ako futbalový klub a spoločnosť tahajú ku dnu vo viacerých smeroch.
Ked sú už taký srdciari, tak sa mali zachovať ako Iniesta či Xavi ktorí ked už cítili že nemajú na to Barcu tahať , tak klub opustili. To sú legendy. Nie hráči ktorí majú na saláme nejaké futbalové uspechy posledné 3-4 roky a brzdia nás na viacerých frontoch.
Ked sa ešte vrátim k tvojmu prvému komentáru, tak keby kapitáni opustia Barcu a ide im o tie peniaze, tak môžu isť hrať niekde do Azie či Ameriky, kde by dostali pravpodobne ešte viac penazí.
Otázkou je, či by o nich bol v zahraničí taký záujem, resp. či by im toľko ponúkli, ako majú tu. Je určite rozdiel, keď sa napríklad v SAE povie Ronaldo, Messi alebo Neymar, ako keď sa povie Busqets, Alba, či Pique. Osobne si nemyslím, že by o nich bol tak evidentný záujem.
Ja týmto veciam neverím, kým to neuvidím, resp kým to nebude pravda a budú fotky s ich kuframi (príklad - koľkokrát sa písalo o umtitim, pjanicovi, Griezmannovi a mnoho iných hráčov, ktorí mali odísť a boli tu ďalšiu sezónu, dve,tri) ✌️
Ina cesta nie je.
Otocil list. Uz v zime, ak sa nepodari tak nech sedia a v lete.
Rozlucit sa s Piq Busi Alba, v lete rozluckovy zapas
Dokupit noveho RB
v zime urcite nie, to by bola aj dost potupa, jedine, ze by si sami nasli nejaky klub inac by nesuhlasili, a ani by som sa im v tom necudoval, ale v lete dufam, ze zhodnotia, ze je cas odist
Tá suma je šialená aj keby to bolo za 5 rokov. Nikdy sa k takým výkonom za posledné roky ani nepriblížili !!! Tí dvaja by mali byť vyvesený na Camp Nou na nástenke hanby na 10 rokov
Pique chcel od Barta dlhorocnu zmluvu s tym aby zarabal viac, ako Ramos, ale niekto mohol povedat Bartovi, ze Pique sa s Ramosom nemoze porovnavat najma v starsom veku, kde Pique isiel vykonnostne vyrazne dole, zatial co Ramos si udrziaval vysoku vykkonnost.
dufam, ze Pique Busquets Alba po sezone odidu bez trucovania, a hysterickych zachvatov, lebo uz teraz ich vacsina fanusikov ma v zuboch a takto by si dost pohnojili kariery
Ked dostane Busquets aj budúci zápas prednosť pred FDJ na DMku, tak dúfam že FDJ po sezone odíde lebo už 3 roky zahadzovať jeho potencial a uprednostnovať lenochoda Busquetsa, ktorý nás vo velkých zápasoch potápa asi 3-4 roky je vlastne sabotovanie vlastného tímu.
FDJ zahrá na DM špičkovo, vlastne najlepšie spomedzi všetkých hráčov na trávniku ale čo spraví Xavi, zase tam začne pretláčať Busquetsa.
Po velkých vyhláseniach že budú hrať len hráči s najlepšou formou je toto čisté pokrytectvo!
Potrebujeme sa urýchlene zbaviť ich obrovských platov a zlého vplivu ala mať v paži v kabíne, pretože od novej sezony nakupujeme hráčov v pomere tuším 1:4. Teda budeme môcť na nákupy použiť len štvrť rozpočtu ktorý nadobudneme predajom hráčov.
Ideálne uzavrieť dohodu s dobrými hráčmi už teraz v zime. Je to vlastne posledná šanca na kvalitné posily.
Po odchode Busquets a zrejme aj Kessieho bude v zálohe málo ľudí. Možno dokonca aj FDJ odíde a splní sa Laportov sen.
Alba a Piqué odchod, Alonso ak bude ochotný mať rozumný plat a bude robiť 2 Baldému, nech ostane. Bellerín to isté, záleží či ostane Roberto alebo či sa nájde schopnejšie RB. Pokiaľ sa nenájde, Bellerín zmluva na 1+1 a rozumný plat.
mozno Dalot, ktoremu konci zmluva
Kritika je rozhodne na mieste lebo svojimi slabými výkonmi potápajú športové uspechy klubu, marketing a dalšie dôležité veci ktoré v konečnom dôsledku najviac lákajú nových sponzorov a investorov od ktorých prudia obrovské peniaze za ktoré sú títo žoldnieri platený. Doslova ničia značku Barcelony.
Títo hráči a kapitáni ktorí maju s prehladom najväčšie platy a na trávniku sú pre tím kotvou ktorá Barcelu ako klub brzdia v raste ktorý je pre každú velkú spoločnosť existenčne dôležitý musia urýchlene opustiť klub.
Nie že nás tahajú ku dnu len slanými výkonmi ale aj ruinujú svojimy platmi ktoré si vyplakali u nekompetentného magora Barta.
Je na smiech že Pique, Busquets, Alba majú najväčšie platy v europe na svojej pozícii.
Ty si jednoduchý ked sa na danú problematiku pozeráš tak krátkozrako. Pretože si očividne neni fanušik klubu, ked ti ide podla tvojho vyjadrenia viac o žoldnierov ktorí vyciciavajú klub z pohladu financií a ruinujú po stránke športových uspechov.
A ešte k tomu všetkému ničia, brzdia progres a kariéru hráčom čo naozaj makajú a majú hlad po úspechoch.
Ako som spomínal Barcu ako futbalový klub a spoločnosť tahajú ku dnu vo viacerých smeroch.
Ked sú už taký srdciari, tak sa mali zachovať ako Iniesta či Xavi ktorí ked už cítili že nemajú na to Barcu tahať , tak klub opustili. To sú legendy. Nie hráči ktorí majú na saláme nejaké futbalové uspechy posledné 3-4 roky a brzdia nás na viacerých frontoch.
Ked sa ešte vrátim k tvojmu prvému komentáru, tak keby kapitáni opustia Barcu a ide im o tie peniaze, tak môžu isť hrať niekde do Azie či Ameriky, kde by dostali pravpodobne ešte viac penazí.
Otocil list. Uz v zime, ak sa nepodari tak nech sedia a v lete.
Rozlucit sa s Piq Busi Alba, v lete rozluckovy zapas
Dokupit noveho RB