Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-10-29 09:15:04
Raphinha jsem taky čekal o něco více. Depay jsi uhrál svoje když byl zdravý.
2022-10-29 09:26:36
Sami si strielame do vlastnej nohy ked hrame s kridlami ako Raphina, Dembele hadzanu a taky lenochod Busquets zabrzdi kazdy jeden mozny protiutok lebo neni v jeho schopnosti pobehnut.
2022-10-29 09:49:18
?
2022-10-29 10:16:46
No u Raphinu som nečakal taký prepad formy oproti príprave. Na druhej mám pocit, že Ferran sa dostáva do dobrej formy čo by sme mali využiť možno práve na úkor Raphinu
LaBrie Premium
2022-10-29 10:30:04
Raphina hra v repre Brazilie vyborne....v Barce nie...preco? Zeby slavna DNA Barcelony brzdila rychlych hracov??? Dembele je tiez jalovy na 98% ako krava. Tiez rychly hrac, preco??? Lebo Barcelona hra ako spomaleny film a utoci VZDY do plnej obrany, ktora sa stihne vzdy pohodlne vratit pri zdlhavych prihravkach bez rychlosti a prekvapenia....uz sa opakujem, ale stale sa hra tento archaicky futbal bez napadu....
2022-10-29 11:45:17
Raphinha je pre mňa veľkým sklamaním. Hodnotenia a ospevujúce články o jeho kvalite pred prestupom do Barce boli podľa mňa iba umele nafúknuté len aby došlo k prestupu. Momentálne jeho výkony sú hlboko podpriemerné. Vôbec by som sa nečudoval ak by ho v najbližšom prestupovom období Barca predala.
2022-10-29 13:52:50
Raphinha- Neymar pre chudobných.
Keď sa mi nezdala jeho nízka produktivita v Leedse, tak mi tu niekto napísal, že v zápasoch, v ktorých ho sledoval, patril medzi najlepších hráčov. Zrejme preceňovaný hráč.
2022-10-29 15:53:54
Raphinha potrebuje hrat,na treningu sa do formy nedostane.Ale ked Dembo hra prd,ma ho vymenit po polcase a dat Raphinhu,naco ho necha do 80- tej minuty...Ked mu ide ,nech hra cely zapas.Ja neverim,ze Raphinha nemaka pred MS.
2022-10-29 21:35:42
Nechcem byt zly, ale preco si Barca vybera hracov, ktori nepasuju do systemu hry? A tvrdohlavo ide po nich, cez mrtvoly a potom este tvrdohlavejsie ich nasilu tlaci do niecoho, v com nikdy neboli dobri? Kto tymto ziskava? Okrem ostatnych klubov, ktore za draho predavaju a lacno nakupuju?
Pokial su na hracov kladene velmi specificke naroky, potom je alebo treba si ich vychovat, alebo mat velmi kvalitny skauting.
Toto tu je chyba na strane klubu (-ci uz je to trener, skaut, sportovy riaditel, ci prezident, to neviem-), ze nedokaze odhadnut kvalitu hracov, za ktorych plati desiatky milionov alebo nedokaze vyuzit ich silne stranky.