Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-10-29 09:15:04
Raphinha jsem taky čekal o něco více. Depay jsi uhrál svoje když byl zdravý.
2022-10-29 09:26:36
Sami si strielame do vlastnej nohy ked hrame s kridlami ako Raphina, Dembele hadzanu a taky lenochod Busquets zabrzdi kazdy jeden mozny protiutok lebo neni v jeho schopnosti pobehnut.
2022-10-29 09:49:18
?
2022-10-29 10:16:46
No u Raphinu som nečakal taký prepad formy oproti príprave. Na druhej mám pocit, že Ferran sa dostáva do dobrej formy čo by sme mali využiť možno práve na úkor Raphinu
2022-10-29 10:30:04
Raphina hra v repre Brazilie vyborne....v Barce nie...preco? Zeby slavna DNA Barcelony brzdila rychlych hracov??? Dembele je tiez jalovy na 98% ako krava. Tiez rychly hrac, preco??? Lebo Barcelona hra ako spomaleny film a utoci VZDY do plnej obrany, ktora sa stihne vzdy pohodlne vratit pri zdlhavych prihravkach bez rychlosti a prekvapenia....uz sa opakujem, ale stale sa hra tento archaicky futbal bez napadu....
2022-10-29 11:45:17
Raphinha je pre mňa veľkým sklamaním. Hodnotenia a ospevujúce články o jeho kvalite pred prestupom do Barce boli podľa mňa iba umele nafúknuté len aby došlo k prestupu. Momentálne jeho výkony sú hlboko podpriemerné. Vôbec by som sa nečudoval ak by ho v najbližšom prestupovom období Barca predala.
2022-10-29 13:52:50
Raphinha- Neymar pre chudobných.
Keď sa mi nezdala jeho nízka produktivita v Leedse, tak mi tu niekto napísal, že v zápasoch, v ktorých ho sledoval, patril medzi najlepších hráčov. Zrejme preceňovaný hráč.
2022-10-29 15:53:54
Raphinha potrebuje hrat,na treningu sa do formy nedostane.Ale ked Dembo hra prd,ma ho vymenit po polcase a dat Raphinhu,naco ho necha do 80- tej minuty...Ked mu ide ,nech hra cely zapas.Ja neverim,ze Raphinha nemaka pred MS.
2022-10-29 21:35:42
Nechcem byt zly, ale preco si Barca vybera hracov, ktori nepasuju do systemu hry? A tvrdohlavo ide po nich, cez mrtvoly a potom este tvrdohlavejsie ich nasilu tlaci do niecoho, v com nikdy neboli dobri? Kto tymto ziskava? Okrem ostatnych klubov, ktore za draho predavaju a lacno nakupuju?
Pokial su na hracov kladene velmi specificke naroky, potom je alebo treba si ich vychovat, alebo mat velmi kvalitny skauting.
Toto tu je chyba na strane klubu (-ci uz je to trener, skaut, sportovy riaditel, ci prezident, to neviem-), ze nedokaze odhadnut kvalitu hracov, za ktorych plati desiatky milionov alebo nedokaze vyuzit ich silne stranky.