Jano, väčšinou to tu zvládaš proti konšpirátorom typu Captain dobre, ale tu musím povedať, že niečo takéto v zmluve byť nemôže kvôli regulam UEFA. Druhá vec je to, že žiadny hráč by ti takú zmluvu nepodpísal.
Prečo to nerobia ? Nato poznaš odpoved aj sam dobre ak sa pametam dobre si to tu už sam pisal .A za take peniaze kupuje každy klub aby ostal konkurencie schopny tiež jednoduche
Väčšina klubov sa chváli, že koľko má reprezentantov, je to celkom prestíž. U nás hrajú 7 majstri sveta atď.
So zmluvami neviem ako to je. Ale ja byť hráč a klub mi povie, že nemôžem reprezentovať, tak balím kufre.
profilip: za mňa osobne sú už tie prestupové čiastky šialené. Chápem, hráči si profesionáli, určite pôjdu tam, kde lepšie zarobia, prípadne majú víziu nejakého úspechu. Ale aj teraz sa dá nakupovať rozumne.
Hráči nemôžu 2 mesiace hrať, prídu MS a zrazu sú zázračne zdravý ako repa. A po MS tu bude taký lazaret, že budeme ťahať Piquého späť z dôchodku aby mal kto hrať.
Kam na to chodíte na také chujoviny čo ste všetci reprezentanti hráte v naj.kluboch keď viete ako a kdo čo má spraviť asi ste tu veľké hviezdy čo vo futbale toho veľa dokázali a pri tom nereprezentovali svoju krajinu klobúk dole ze ste to dali
So zmluvami neviem ako to je. Ale ja byť hráč a klub mi povie, že nemôžem reprezentovať, tak balím kufre.
profilip: za mňa osobne sú už tie prestupové čiastky šialené. Chápem, hráči si profesionáli, určite pôjdu tam, kde lepšie zarobia, prípadne majú víziu nejakého úspechu. Ale aj teraz sa dá nakupovať rozumne.