bol som u neho skor skepticky, kedze minulu sezonu v b-cku to bolo nic moc, tak som si hovoril, ako moze hrat za a-cko barcelony, ked v becku nehviezdi, ale som viac nez prijemne prekvapeny. je nebezpecny dopredu, spolahlivy dozadu, a to dokonca aj proti silnym timom. napr. v zapase s bayernom vobec nesklamal. vyzera, ze mame dalsieho hraca buducnosti
Povedať, že oni dvaja boli perspektivnejsi je total nonsens ??. Semedo a Dest neboli ani z ďaleka tak dobrí ako Baldé, ani z ďaleka. a to Alex ešte len začína. Baldé má veľký talent a obrovský potenciál, ktorý napĺňa a verím že sa bude už len zlepšovať. Ten chlapec je v obrane skala, rýchly, vyhráva súboje, výborná pozicna hra, podporuje útok, neustále si nabieha do predu, výborný kombinacne, jednoducho toppka. Je zďaleka náš najlepší krajný bek a jeden z našich najlepších hráčov. No a nie len že hrá perfektne na ľavo, ale on hrá top zápasy aj na opačnej strane, čož je mega.
Ako som písal vyššie, treba veriť, že takto bude pokračovať naďalej a ja viem, že bude. Teraz dúfam, že dostane pozvánku na MS. VISCA ?❤️?
počkajme si, uvidíme ... Dest mal prvé zápasy výborné, až potom to šlo dole vodou ... verím však, že to Baldého prípad nebude, nakoľko ho mám radšej ako Desta (alebo Semeda, ale jeho si už tak dobre nepamätám)
Ako som písal vyššie, treba veriť, že takto bude pokračovať naďalej a ja viem, že bude. Teraz dúfam, že dostane pozvánku na MS. VISCA ?❤️?