Nerozumiem tomu, prečo má Barca prestupovú politiku takú, že si tam chce silou mocou držať hráčov, ktorých potom nikto nechce, pretože každý normálny klub od nich dáva ruky preč...?
Mňa celkom nepresvedčil. Je dobre, že sa mu vyhýbajú zranenia (niektorí tu písali, že sa zraní aj na playstatio), ale až na pár dobrých zápasov to bolo slabé. Na druhej strane neviem, kto je v súčasnej Barcelone smerom do predu lepší a ani mi nie je jasné, kým by ho klub mohol v prípade jeho odchodu nahradiť.
slovo vykony by som z Dembelem az tak nevytahoval. Jeho "vykony" vo tazkych a dolezitych zapasoch by sa dali spocitat na prstoch jednej ruky a to ti ich este dost zostane. ano tuto sezonu v lige ma asistencie, ale na druhej strane co vsetko postraca a a to jeho rozhodovanie je na ubohej urovni. uz som ti to pisal, ale predstav si, co by Dembo spravil s tou loptou od De Jonga proti Osasune?
Raphina nasiel najlepsiu moznost zahratia situacie, V DOLEZITOM MOMENTE co sa Dembelemu stava bohuzial velmi zriedkavo
tazke a dolezite zapasy zatial nezvladame ako muzstvo, pretoze na ne este treba dorast, zacat si verit a to sa moze stat uz na jar aj vdaka dembovym asistenciam. odpoviem protiotazkou: dokazal by dat rafinha taky gol, ako dal proti almerii v poslednom zapase? tusim almeria to bola. dokazal by dat tolko asistencii? rafinha mal jeden svetly moment, vdaka za neho, ale postavil si svoje argumenty na jednej hlinenej nohe. mozno bude dobry, ale zatial sa hlada. dembo ma skratka prednosti, co ziadny kridelnik u nas nema a takisto v spanielskej lige. jasne, ze postraca a skutocne aj nezmyselne. ale lepsie kridlo nemame, to je holy fakt. len slepy to nevidi.
Ja sa obávam toho,že tu bude zase telenovela... jeho snom bolo dostať sa do Kataru, teraz je tam, zahrá si a potom sa zraní a bude zase len sedieť na lavičke a brať veľké peniaze za nič.Bude si pekne hrať na PS a užívať si peniaze....a to mu chcú predĺžiť až do 2026????no ja by som to veľmi ale veľmi rozmyslel a počkal do konca sezóny
Už ste sa vykecali a zeraz rozoberte všetkých neschopákov v Barci, ktorí v LM spôsobili neúspech.
Apropo: Xavi ho chce, vedenie ho chce a Vaše reči sú k hovnu, príjemný deň .
Raphina nasiel najlepsiu moznost zahratia situacie, V DOLEZITOM MOMENTE co sa Dembelemu stava bohuzial velmi zriedkavo
Apropo: Xavi ho chce, vedenie ho chce a Vaše reči sú k hovnu, príjemný deň .