Čo motivovalo hráčov ako Lewa (1 z najlepších útočníkov na svete), Kounde (1 z najlepších mladých stopérov na svete), Raphinha (hráč základu Brazílie) prestúpiť do Barcelony? Narozdiel od istých “fanúšikov” (ako napr. ty) každý vidí v Barcelone veľmi nádejný projekt s mladým tímom a mladým koučom. Takisto Barcelona je stále obrovským menom a značkou vo futbale. A napríklad taký Pavard mohol v prvom zápase proti nám vidieť na vlastné oči, že ku konkurencieschopnosti nám v súčasnosti nechýba zas až tak veľa, najmä je potrebné odstrániť individuálne chyby a vylepšiť efektivitu. Veci, ktoré sa dajú určite zlepšiť. Takže späť k tvojej otázke, akú má Pavard motiváciu k nám prestúpiť? Hral by základ (keďže poriadne RB nemáme) v jednom z najväčších klubov na svete s nádejným športovým projektom. Nevravím že k nám určite prestúpi, ale vravieť že neexistuje pre neho motivácia je kolosálna blbosť ;)
Aubameyang bol tiež zatknutý za nadmerné pitie alkoholu a aj tak by ho tu všetci chceli. Piqué tiež urobil plno hlúposti v súkromnom živote a stále je to legenda.
Pavard mal v krvi alkohol ale bolo to po zápase keď išiel domov, čiže to nijako neohrozilo jeho výkon na ihrisku.
Mne to nedáva zmysel, ako chce Xavi hrať? V lete mi prišlo že chce jedného zatiahnutého krajného beka a hrať to ako Pep v City s Walkerom a pri útočení meniť formáciu na 3-4-3 na začiatku to aj tak vypadalo s Koundem na kraji no potom prišiel Bellerin a zaujímame sa o Dalota no potom zase človek číta ako chceme Foytha či Pavarda takže ako bude vypadať náš budúci pravý bek bude skôr zatiahnutý typu Pavard alebo ofenzívny typu Dalot? Mal by si to Xavi čo najskôr ujasniť lebo to sú úplne rôzny hráči a hra bude taktiež vypadať úplne inak....
Pavard za 35 mil by nebola až taká zlá kúpa, kvalitu ma a svoje si zastane v obrane isto a v útoku tiež nie je jalovy, za mňa fajn prestup a plus ze je vo výbornom veku a hra v top klube a nie ako tu sú niektorí hráči písaný z mužstva ako Celta Vigo a pod. nič proti ale hrať základ v Bayerne a v Celte je kus rozdiel (uvádzam Celtu ako priklad), môj názor ze je to v pohode
A mozno sa spýta Lewu.....
Pavard mal v krvi alkohol ale bolo to po zápase keď išiel domov, čiže to nijako neohrozilo jeho výkon na ihrisku.