Ja som to vzdy tvrdil ze pessi bude suchat papuce kym ronaldo bude strielat goly a pritom su vekom dost rozdielny no taky hrac ako cr7 je len jeden potom dlho nic tak modric a messi a dalsi
Ronaldo dava goly akurat Tiraspolu a sebe do vlastnej brany.
Keby mal Messi skoncit tak ako Ronaldo placuc v rozhovoroch, lebo sedi na lavicke koli svojim chabym vykonom a kopajuc okolo seba ako hystericke decko, tak nech radsej skonci skor.
Ronaldo má po 19 sezónach 1 zlú sezónu po tom, čo mu umrelo dieťa a druhé skončilo v nemocnici. Messi minulú sezónu hral veľké prd a všetci ho obraňovali, že zlý tréner, je tam za trest, musí si zvyknúť a neviem čo. Tu to už neplatí?
jano_1987 nikto mu neberie, ze je/bol uzasny futbalista, ale nejak nevidim ako pisal Ronaldolike ze by Messi suchal papuce a Ronaldo daval goly skor naopak
To je absolútne jedno, koľko mal dobrých sezón. On sa môže len niekde zdola pozerať na veľkosť a genialitu Lea, ktorý je nie len vysoko nad ním, ale nad všetkými. Je zbytočné porovnávať futbalového boha, mimozemšťana s obyčajným smrteľníkom. ???
Jano, ty tu budeš dokedy obhajovať Ronalda s tým deckom? Áno je to smutné, ale je to súčasť života a keď to nezvláda, čo je očividné, nech skončí. Lebo čo stvára je hanba.
Ja ho neobhajujem, proste sú dôvody pre ktoré sa mu po 19 rokoch nedarí. Vek sa zastaviť nedá. Len som poukázal na to, že keď sa minulú sezónu nedarilo Messimu, tak za to mohli všetci okolo a on bol chudáčik, čo trpel a isto sa pozviecha. Nedarí sa Ronaldovi? Je uplakané decko, čo to nezvláda a má končiť. 2 rozdielne prístupy. Nič viac, nič menej.
Messiho slaba sezona, ale vzhladom na odohrany pocet minut bol stale produktivnejsi ako Ronaldo. Podla statistik bol Messi hracom s najkvalitnejsou rozohravkou v ramci top lig.
Vlado, Messi ma viac trofeji a oceneni ako Ronaldo. Navyse je aj vitazom MS U20, najprestyznejsi juniorsky turnaj a drzitelom zlatej olympijskej medaily. Na oboch spominanych turnajoch zaroven MVP.
Janko, len som nejak nepostrehol, že by Messi minulý rok obviňoval (tak ako ten druhý pánko teraz) všetkých okolo, že sa mu nedarí a na vine že nič nehrá je okrem trénera, spoluhráčov, majiteľov asi aj predavač pukancov na tribúne, len nie jeho výkony... celkom dôležitý detail, ktorý si vynechal. Keby bol ticho a nevinil za to všetkých možných ok, ale takto kydať na vlastného zamestnávateľa je trošku mimo. Nič viac nič menej...
Vy ste blbci chlapci sorac za vyraz ale inak sa to povedat ani neda a jano je tu jediny mentalne pricetny co si nelesti bambus na tom krpcovi co zere chipsy a je cely pokerovany
To Jano 1987: ignorant ako si Ty by možno mal vedieť, že Leo Messi počas minulej sezóny 2x prekonal Covid, z toho jeden krát s veľmi ťažkým priebehom (zápal pľúc), keď bol na kyslíku niekoľko dní. Túto sezónu hrá perfektne. Myslím že stále platí, že kto nemá rád Messiho, nemože mať rád futbal.
ronaldolike,tupec je tvoj otec ze ta nevedel vychovat,nevies ani kolko rokov pepo má ,čo ak ti môže byť otec? ty si dávaš svôjho tepleho penalda čo mal 1 gol v lige :D to už je ake ubohe ked ma 1 gol vacsie cislo nez tvoje iq ?
Keby mal Messi skoncit tak ako Ronaldo placuc v rozhovoroch, lebo sedi na lavicke koli svojim chabym vykonom a kopajuc okolo seba ako hystericke decko, tak nech radsej skonci skor.
Vlado, Messi ma viac trofeji a oceneni ako Ronaldo. Navyse je aj vitazom MS U20, najprestyznejsi juniorsky turnaj a drzitelom zlatej olympijskej medaily. Na oboch spominanych turnajoch zaroven MVP.