najhorsie: uboha argentina a leo, ktory sa tam motal so zvesenou hlavou..+ nasi slavni slovanisticki komentatori. to saudi nemozu vydrzat, vysunuta obrana, hraju na hrane noza, to sa im urcite vypomsti. argentina si to isti atd..ich predikcie dostali poriadny kopanec a to je vlastne najlepsie spolocne s vykonom francuzska.
S Old Shatterhandom na čele nemôžu Saudi prehrať. Winnetou by o tom vedel rozprávať. Pištolníkom z Južnej Ameriky dali na frak. Uvidíme ako si poradia v ďalšom súboji bez Sama Hawkinsa...
Pozrel som si to dnes este raz v klude. Prvy polcas boli saudi zreli na patku. Skoda, ze nepadol este jeden gol, dostali by 6. Druhy polcas zacala strasidelna chyba romera, to bol otras. Potom spravil dalsiu chybu di maria a bolo 1-2. Saudi zacali behat, leo zvesil hlavu a bol koniec. Saudi vyuzili dve velke chyby, dva goly ich nakopli a uz sa viezli. Podla mna uz neziskaju ani bod. Di maria nemal dohrat, na konci sa uz motal, za cely zapas nespravil nic extra. Acuna daval centre superovi. Skoda, mohol tam dat na konci dybalu. To, co hral di maria a acuna by zahral aj on.
Poliaci su cista tragedia, s nimi sa da hrat. Mexiko tiez nehralo nic extra, tak je to hratelne. Len sa leo nemoze opustit a musia dat nejake goly. No, uvidime v sobotu.
z tej skupiny hrala argentina najslabsie a celkovo 2. najslabsia po katare. saudi vysunuli obranu a bolo po argentine. ked tam nevymeni 5-tich hracov, tak balia kufre. bez napadu, bez iskry. to prisli na vylet? leo hra posledne MS a vesia hlavu proti saudom a hned v 1. zapase?? zrely na 5-ku? ruzove brile dole, vtak gabo:)
Pisal som prvy polcas, tam neurobili saudi vobec nic. Jeden super tesny ofsajd, co je traposina hento neuznat. A saudi nula striel, slaby pohyb, nic. Keby ozaj daju 2 gol, tak sa rozpadnu uplne a argentina by si schuti zastrielala. Nedali a druhy polcas dopadol, ako dopadol...
A poliaci boli tiez totalne tragicki, jedna strela na branu... Takze by som to az tak cierno nevidel.
tam to malo vyzerat, ako anglicko proti iranu, alebo vcera francuzsko. suverenny vykon a nie sracku co predviedli..myslim, ze maju velky problem, rad sa budem mylit.
Jasne, pamatam. Ale teraz som cakal, ze posledny sampionat, sanca na titul. V parizi vyzeral, ze sa opat bavi futbalom. Ze bude plny zivota, usmiaty, v dobrej naladicke. Miesto toho bol zvadnuty, bez nalady, bez iskry... Uvidime v sobotu.
To zalezi od viacero faktorov. Teraz ma Polsko 1 bod a nie 3. Takisto Mexiko. Argentine staci vyhrat obidva zapasy. A ak bude S.A takto nadalej hrat, porazi vsetkych.
tak jsem si to počítal a remíza "pomohla" jen v jednom bodě, a to je 100% postup v případě vítězství obou zápasů, tj. 6 bodů pro arg, s tím že ale v případě výhry jednoho z mančaftů POL vs MEX by ta pravděpodobnost byla taky velmi blízko 100%, páč to by pak musel mančaft co vyhrál porazit saudy a ten co prohrál prohrát se saudama, což je silně nepravděpodobné. a i tak by pak rozhodovalo skóre, kterak by tři týmy měli 6 bodů.
Ve všech ostatních možnostech, jako jsou 4 body argentiny nebo nedej bože jen tři, to výrazně snížilo šance argentině na postup, v případě tří dokonce úplně vzalo, zatímco v tom případě že by jeden vyhrál by i takhle byla šance.
Prostě celkově je to horší, než kdyby mex či pol vyhrálo.
Suhlas. No zasluzila by si Argentina postup ak by nevyhrala 2 zapasy z 3, alebo mala aspon 1 remizu a 1 vyhru? Ak na to nemaju, tak proste nemaju. Je to v ich rukach.
Poliaci su cista tragedia, s nimi sa da hrat. Mexiko tiez nehralo nic extra, tak je to hratelne. Len sa leo nemoze opustit a musia dat nejake goly. No, uvidime v sobotu.
A poliaci boli tiez totalne tragicki, jedna strela na branu... Takze by som to az tak cierno nevidel.
/vtedy sme boli v tabulke na 12.mieste/
Ve všech ostatních možnostech, jako jsou 4 body argentiny nebo nedej bože jen tři, to výrazně snížilo šance argentině na postup, v případě tří dokonce úplně vzalo, zatímco v tom případě že by jeden vyhrál by i takhle byla šance.
Prostě celkově je to horší, než kdyby mex či pol vyhrálo.