Je to složite pro klub... jak mu to má dát najevo, že už ho nepotřebuje?Nechat sedet na lavce za tak luxusni smlouvu? A nechat makat na hřišti borce co berou 1/3 toho co on ...
Idealni to, jak se zachoval Pique, akorat nemsel koncit karieru,ale jit treba do MLS
Ja dúfam ze vyhráme nejakú trofej aby pre Busiho bola rozlúčka s klubom ako ma byt.
Nico sa vráti a ten si zaslúži šancu miesto Busiho, myslím ze výkonnostne veľký rozdiel nebude a mame aspoň potenciál...
? nastastie to nie je este iste len real by to chcel co nasjkor uzavriet, byt endrickom tak nezoberim prvu ponuku co pride a pockal by som aj tak do 18 nemoze odist
Busqets by mal odist kym je legenda ako xavi a iniesta ti vedeli kedy odist. Takto sa len budu hromadit negativne emocie na jeho adresu a nakoniec to bude zase hanba a budeme plakat ako skaredo odisiel z klubu za piskotu tych co mu mali dat standing ovation.
Busi chcel odísť už v lete do MLS ale Xavi ho presvedčil aby zostal plus ďalším dôvodom boli nevyrovnané finančné podlžnosti klubu voči nemu.
Aspo)ňa tak som to zachytil v lete.
Najlepšie riešenie, nechať ho dohrať sezónu, ale s tým, že by hral každý 3. zápas napríklad, CdR. Na DM by sa dával FDJ, alebo Kessie, prípadne double pivot. Posledný zápas sezóny doma spraviť rozlúčku, zagratulovať a popriať veľa šťastia. To že bude hrať menej, neznamená neúctu. Proste nastal jeho čas.
Idealni to, jak se zachoval Pique, akorat nemsel koncit karieru,ale jit treba do MLS
Nico sa vráti a ten si zaslúži šancu miesto Busiho, myslím ze výkonnostne veľký rozdiel nebude a mame aspoň potenciál...
Aspo)ňa tak som to zachytil v lete.