Vcera vycnieval Griezman z francuzkeho mancaftu o dve hlavy nad vsetkymi....Dembeleho vykon bol taky ako sme v podstate zvyknuty.Az ho trener striedal...
Ja som Dembeleho obhajoval spolu s Nalimom ako posledný, keď ho všetci zatracovali, ale postupne som zmenil názor.
Túto sezónu sa mu našťastie vyhýbajú zranenia a pod Xavim, ktorý mu dôveruje, mal dostatok času na to, aby ukázal svoje schopnosti, ale čo sme videli, bolo pár nadpriemerných výkonov, dost priemerných a aj nejaké podpriemerné výkony, keď mu na ihrisku nič nešlo. Za mňa sklamanie. Smutné ale je, že aj pri priemerných výkonoch patril Dembele k najlepším hráčom Barcelony. V prípade, že by tento klub našiel adekvátnu náhradu, ktorá by prispela k optimalizácii hernej synergie, vedel by som si predstaviť, že by odišiel. (Asi by som nemal počúvať toľko toho Laca Borbélyho)
Dúfam, že mu ju nepredĺžia. Síce sa zlepšil, ale stale to nie je bohviečo.
A prípad Griezmann krásne ukazuje, čo dokáže Barca a jej štýl spraviť s hráčom.
Francúzi nám celkovo ukazujú aj všeličo iné - už napr. len to, že dokážu streliť gól z diaľky. A aj ten popleta Dembele hra s nimi o niečo lepšie než u nás.
Lebo vo Francerepre je najhorsi zo vsetkych,este aj Kounde je tam lepsi od neho- tak sa musi snazit o dušu- a u nas ho vsetci vyzdvihuju do nebies ,lebo obcas ,ked ujde tak trafi center ,ale len obcas....
Ziadnu zmluvu,to co tu za tie prachy zahra on,aj Abde zahra.
Aj v tej repre je jasne ,ze on nema najma ziadnu futbalovu inteligenciu.
Taky Forest Gump....
Je to len priklad z viacerych. Preto sa im Argentínčania tak vysmiali keď vyhrali. ? Weghorst hrubo atakoval Messiho, a bolo to na redku, a potom si vraj chcel s ním podať ruku? ? Myslím, že Messiho odpoveď bola jasná. ?Aj na ihrisku, aj po zápase. ?
Van Gaal words that triggered Messi: ?️ Van Gaal: "Argentina are having one attacker less, so everything will have to be done by Lionel Messi. And when you are expecting passes from Messi.... they only have one attacker left for that. It gives me a good feeling." ??• How will you stop Messi? ?️Van Gaal: "You will see on Friday. I won't tell you." ??• Together with Brazil, Argentina is the country we faced the most during World Cups, did you know that? ?️Van Gaal: "We are beating Argentina and then we will face Brazil again so this doesn't matter." ?️Van Gaal about Argentina going with the same system as Netherlands: "It shows that Argentina are afraid of us. I think it benefits us. We have been playing this system for a year and it's difficult for a team to suddenly try this system." ?️Van Gaal: "For penalties we practiced on our shooting technique but also on how to get the opponent out of their game." ?️Van Gaal: "We still have a score to settle with Argentina." ??????
Dembo tam hra len preto,ze nie je Benzema,inak by si ani nekopol.
Len" u nas "je Dembo hviezda a Grizy poleno...
Túto sezónu sa mu našťastie vyhýbajú zranenia a pod Xavim, ktorý mu dôveruje, mal dostatok času na to, aby ukázal svoje schopnosti, ale čo sme videli, bolo pár nadpriemerných výkonov, dost priemerných a aj nejaké podpriemerné výkony, keď mu na ihrisku nič nešlo. Za mňa sklamanie. Smutné ale je, že aj pri priemerných výkonoch patril Dembele k najlepším hráčom Barcelony. V prípade, že by tento klub našiel adekvátnu náhradu, ktorá by prispela k optimalizácii hernej synergie, vedel by som si predstaviť, že by odišiel. (Asi by som nemal počúvať toľko toho Laca Borbélyho)
A prípad Griezmann krásne ukazuje, čo dokáže Barca a jej štýl spraviť s hráčom.
Francúzi nám celkovo ukazujú aj všeličo iné - už napr. len to, že dokážu streliť gól z diaľky. A aj ten popleta Dembele hra s nimi o niečo lepšie než u nás.
Ziadnu zmluvu,to co tu za tie prachy zahra on,aj Abde zahra.
Aj v tej repre je jasne ,ze on nema najma ziadnu futbalovu inteligenciu.
Taky Forest Gump....