Okrem cupkania Guardiola vedla Messiho,ked sa ani nepokusil zastavit ho telom ci vklzackou,pripisujem gol aj Lovrenovi,ktory miesto toho aby pomohol Messiho zdvojit isiel branit nabiehajuceho Alvareza ,hoci tam boli pri nom dalsi dvaja obrancovia chorvatska.Ako Alvareza traja ubranili sme vsetci videli.Mne pripadala obrana chorvatov vcera od 30minuty ako na praskoch..
Hej? Tak sleduj co objav majstrovstiev robi. Cely cas len taha a sace messiho rukami. Za celu akciu sa nepokusi ani raz nohou zobrat messimu loptu. Toto je grc dnesneho futbalu. Ani raz rozhodca nevidi faul a ani kartu nedostane za minimlane 5 faulov po ceste. On je objav turnaja len preto ze dementi co nevedia hrat futbal su zvyhodnovani rozhodcami. Kazdy jeden obranca argentiny hral vcera lepsie a a tie krasne ciste vypichnutia lopty co robili debilny Jozko nedal ani raz za sampionat.
"Objav sampionatu" su slova inych. Ja som to len skomentoval, i ked Gvardiol hral naozaj dobre pocas tychto MS a viackrat Chorvatsko aj zachranil. A to som na vlastne oci videl. A este 1 vec: urcite necakal take zrychlenie a pohyby od 35 rocneho hraca, a potom sa uz bal riskovat a sposobit dalsiu 11ku.
Povedať o veľmi dobrom hráčovi, že je debil lebo ho Mesi obohral je veľmi choré a najmä u 38. ročného adolescenta, ktorý na stránky fanúšikov Barcelony nemá čo robiť.
Citaj cele, hovorim ze sa v dnesnej dobe ocividne zvyhodnuju destruktivny hraci ano zastavil vsetkych okrem najlepsieho na svete ale to z neho pre mna nerobi dobreho obrancu len mu umoznuju rozhodcovia zastavovat hracov akymkolvek sposobom. Vid Ramos vsetci ho ospevuju a pre mna bude len zakerna spina ktorej to nepiskali a nie obranca. Ale to je moj nazor ja mam rad pekny technicky futbal ktory v dnesnej dobe ani nie je mozny lebo ked chces urobit klucku uz ta tahaju za vsetko mozne dvaja obrancovia kopu ta cez achilovky a nie je to ani zlta karta takze to mozu robit nonstop.
Nazor ti neberiem, no nemam dojem, ze by Gvardiol bol zakerak. To kopanie cez achilovky je ale, zial, bezne. Ako aj strkanie, drzanie, atd. Hlavne ked ide o Messiho.
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️