tak zrovna McAllister hra na pozicii, ktoru nemame uplne potrebu obsadit. Fernandez ma vykupku 120M.
Zubimendi ma vykupku 60M a mozno ho budeme vediet dostat lacnejsie. Je Spaniel, je adaptovany na ligu, hra zaklad v Sociedade aj v U21, predpokladam, ze De la Fuente si ho vytiahne aj do repre. Ak niekoho kupime za vacsie mnozstvo penazi, predpokladam, ze to bude prave on.
Este by bolo super mat tu kreativneho zaloznika – napr. Bernardo – ako vypomoc k Pedrimu, aby zodpovednost nebola len na nom... a potom by Gavi mohol hrat trosku menej a viac sa rozvijat.
ved Gavi s Pedrim hraju prakticky neustale 90min. Pedri po 65-70min taha zvycajne nohy, na Gaviho tiez toho byva vela a niektore zapasy je neviditelny. Su to obrovske talenty, Pedri uz hotovejsi, ale stale im treba rozumne davkovat minuty a netreba cakat zazraky... keby mame Bernarda ako hraca do zakladu a obaja tito nasi mladici by si mohli chvilku posediet, prospelo by to vsetkym. Povedzme si, ze ked odide Pedri z ihriska, tak nasa kreativita ide rapidne dole... a ked je Pedri dobre braneny, tak nam chyba dalsi hrac, ktory by to prevzal. Bernardo by bol dost dobra volba – staci sa pozriet na City, tam si mozu v zalohe vyberat koho postavia a nemusia sa spoliehat na dvoch tinedzerov (aj ked im obom velmi fandim).
Zubimendi ma vykupku 60M a mozno ho budeme vediet dostat lacnejsie. Je Spaniel, je adaptovany na ligu, hra zaklad v Sociedade aj v U21, predpokladam, ze De la Fuente si ho vytiahne aj do repre. Ak niekoho kupime za vacsie mnozstvo penazi, predpokladam, ze to bude prave on.
Este by bolo super mat tu kreativneho zaloznika – napr. Bernardo – ako vypomoc k Pedrimu, aby zodpovednost nebola len na nom... a potom by Gavi mohol hrat trosku menej a viac sa rozvijat.